Gästblogg

Jag har fått äran att gästblogga i denna blogg, julia har gått i min skola och på så sätt fick jag den chansen att gästblogga, men vad ska man gästblogga om? Det kommer upp så mycket tankar när man tänker vad ska man skriva om? Men eftersom det är ung08 tider nu så passar väl det utmärkt att skriva om det!

Jag besökte kungsan idag med min vän linus, och gud så mycket folk, jag är inte direkt folkskygg, men det är ju så enormt mycket människor. Visst är det kul att alla kan samlas sådär, men vad är det för typ av människor som är där? Ungefär 80% av alla som är där är små flickor och pojkar som knappt kommit in i puberteten. Killarna har frisyrer som ser ut jag vet inte vad, som att dem har stoppat fingrarna i ett eluttag och fått massa elektricitet igenom sig med sina 96 jeans som hänger nere vid knäna. Tjejerna då, ja dom har kort kort, push-up upp till hakan och översminkade med knullruffs! Det är synd om dessa barn, fattar dom inte att det inte är snyggt? Vad är det som är snyggt med fläckigt ansikte och klumpiga ögonfransar? Vad säger egentligen dessa stackars vilsna ungdomars föräldrar när det går ut sådär?  Fast vad ska man säga? Barn gör väl som dem vill nu för tiden! Kläderna, sminket, håret är väl inte det värsta egentligen folk får väl se ut som de vill, men det är deras beteende. De skriker och gormar " HEJ TITTA PÅ MIG" men vi andra vill inte titta på er för vi tycker bara synd om er att ni inte förstår bättre än att hålla på sådär. Hur många av dessa barn har inte redan fått sin första fylla? Hur många av dessa barn har blivit av med sin oskuld? Hur många av dessa barn röker redan? Och är så kallade "beroende" BULLSHIT . Ju tidigare men får sin först fylla ju större risk löper det att man blir alkolist sägs det och när man röker så löper det större chans att få cancer! Så hur kommer då våran värld se ut om några år? Allt fler alkolister och allt fler drabbas av cancer? Är det så vi vill att Sverige ska se ut? Nej det tror jag inte!

Som tur är går väl detta över, eller det får vi verkligen hoppas, för hur skulle Sverige se ut om befolkningen ser ut som alla dessa små barn. Det skulle ju bli kaos, usch vill inte ens tänka tanken! Tanken får mig att må illa!


 Ja tack för mig / Amanda
glöm inte att kika in min blogg :) http:/kungamanda.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Thony

Haha! Fler som är ute och gästbloggar ser jag :) /Victoria

2008-08-13 @ 03:01:37
URL: http://montaana
Postat av: tussaan@

Bra skrivet :) Håller med dig till 100! Gå gärna in och kika påmin blogg också ;) http://tussaan.blogg.se/

2008-09-09 @ 18:20:54
URL: http://tussaan.blogg.se/
Postat av: tussaan@

Bra skrivet :) Håller med dig till 100! Gå gärna in och kika på min blogg också ;) http://tussaan.blogg.se/

2008-09-09 @ 18:21:12
URL: http://tussaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0