Hos Emelie

Hej bloggen :)
Idag var det skolan då.. sim vanligt! Sen efterskolan drog jag och Emelie in till stan och typ chillillila. Haha.. Nu sitter vi hemma hos Emelie och orkar typ inte göra något, vi har tagit lite bilder också, som kommer längre ner... Orkar inte skriva heller. Hörs senare!



Big love Jennifer

Prao idag!

Shulululu!
Tänkte blogga en liten snabbis nu. Jag kom precis hem från praoen, haha gud vad kul det var.För er som inte vet praoade jag hos min farmor, dvs på ett äldreboende. Fick jättebra kontakt med en tant som hette Agda, och vi pratade jättemycket. Fick sluta tidigare eftersom ingenting annat skulle hända där idag. Så jag ska tillbaka i morgon igen! Nu ska jag träffa Joffe. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska väl hem till honom tror jag eller vara ute. Förlåt alla som smsade mig igår kväll, men jag var seriöst helt död. 5 timmars sömn, och dagen är förstörd liksom. Menmen, hade iallafall kul eftersom jag var med Jennfier. Men förlåt än en gång för att jag inte svarade på sms, men somnade klockan 21.30. Aja, nu måste jag kila. Men vi hörs senare. Chiao!

Big love Julia

Sköning

Igår när jag och Julia var i stan.. eller vi satt i hötrogshallarna och skulle äta mat kom den här killen och satte sig bervid  oss. Han var verkligen djupt kristen. Hittade bilden på han på amirs blogg. Hahah, han var störtskön han ville frälsa mig och Julia. Men ändå jag tycker lite synd om han.. för han kan inte vart helt frisk!


Big love Jennifer

Kort inlägg

Förlåt att jag inte bloggat så mycket idag. Men har haft gäster och har därför vart tvungen att vara social. Dom är kvar här så det får lov att bli ett kort inlägg. Idag har jag och bästevän vart hos min farmor somsagt. Bilder kommer nog i morgon. Imorgon ska jag praoa hos min farmor, hihi. Gulligt! sen ska jag nog träffa någon kompis. Nej men nu måste jag gå ropar mamma. Förlåt än en gång för kort inlägg. Kommer längre i morgon, jag lovar!

Jag&Bvän påväg till farmor.

Big love Julia

Hos morfar dåra

Hej kära läsare!
Nu sitter jag hos morfar och bloggar hemifrån han. Han har typ en ganska stor mac, och är det bara jag som inte kan mac ett dugg? Hahah, jag sitter här och får pröva mig fram. Idag har jag och Julia var hemma hos Julias farmor och umgåts lite, trevligtrevligt! Jag tror Julia kommer skriva mer om det sen och ladda upp bilder. Annars har jag inte gjort mycket alls.. söndagen bara rusar iväg. Ha bara hunnit sitta här hos morfar och pluggat. För er som undrar varför jag är hos min morfar är för att vår dato hemma konstigt så det är inget ljud på den datan, men det r de deffenitivt hära! Nej men jag var tvungen att komma hemifrån pallade inte vara hemma, sen är det ju alltid trevligt att hälsa på kära morfar :) Nu ska jag gå och fortsätta med mitt pluggande. Och ni får ursäkta inget bloggande idag men det har inte blivit någon bloggdag. Chiao!

Big love Jennifer

Nattuglor.

Ja vi är allt ett par riktiga nattuglor. När vi är tillsammans vill vi aldrig sova, haha. Under denna kväll har vi sett på två filmer, "Halloween" och "Big momma house 2". Dom var riktigt bra. Vill ni se en skräck rekomenderar vi verkligen "Halloween". Uch, va rädda vi va! Ni som känner oss vet ju att vi äääälskar att ta kort och va med på kort så självklart har vi tagit bilder under kvällen också och gjort om dom.Här kommer några nedanför! Vi kommer nog stänga av datorn nu eftersom vi inte får sitta för Julias mamma. Men vi hörs självklart i morgon älsklingar! Chiao!















Big love J&J

Ny design?

Vi har börjat ledsna på vår header, men vi får fortfarande kommentarer om att ni gillar den. Så vi vet inte vad vi ska göra. Ska vi ha kvar den, eller göra en ny? Alla som läser, svara med en kommentar är ni snälla! Det är viktigt.


Big love J&J

Filmtime!

Hej hopp!
nu sitter vi här igen. Tänkte blogga lite innan vi stänger av datorn. Vi ska nämligen se på film, som ni kanske förstod när ni läste rubriken.  Vi har dukat upp med chips, godis och massa dricka.  Vi har också gjort om några bilder som vi tänkte lägga upp nu. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag kväll. Vi skriver senare i natt. Puss , Chiao!





Big love J&J


Dagenslåt.

Här kommer dagenslåt. Vi tycker den verkligen är bra. Lyssna i början, är det bara jag och Jennifer som tycker att dom säger "Wait a minute get orgasm.. Iget orgasm" Haha. lite annorlund humor kanske vi har, men vi tycker det är kul iallafall!


Big love J&J

Scribblecake

Just nu sitter vi och äter scribblecake. Haha, som på svenska betyder kladdkaka. Vi sökte i  http://lexin2.nada.kth.se/sve-eng.html. och kom fram till att kladkaka va scribbelcake. Lexin är en jättebra sida om man hjälp med översättningar, finns i alla språk. Ha en super kväll. Vi hör av oss snart igen! Chiao!


Big love J&J


Inköp

Tjingeling Pling!
Nu är vi tillsammans igen. Whihooo! Det är nämligen så att Jennifer ska sova hos Julia i natt.  Så det lär säkert bli mycket uppdatering i bloggen. Så håll ögonen öppna. Idag har vi varit inne i stan och köpt massa nya saker. Bla nya underkläder till Jennifer och smink till Julia. Här kommer några bilder.
1.) 2.) 
3.) 4.)

1.) Adidaströja - Adidas
2.) lite skönhetsprodukter - H&M
3.) Cardigan - Adidas.
4.) Underkläder - H&M

Big love J&J


Landet igår

Jag var tvungen att följa med ut på landet, det var därför jag typ inte skrev något. Men nu sätter jag igång här. Slocknade typ vid 9 igår! Kan inte fatta det själv?! Jag som alltid har vart uppe på nätterna somnar plötsligt först av alla! Hehe.. Nu sitter jag här och väntar på att julia ska ringa så vi kan träffas. Vi ska in till stan och handla lite saker. Hoppas ni hade en roligare fredagskväll än jag?! Ska kila nu. Puss!

Big love Jennifer

Dagens outfit

Tänkte bjuda på dagens outfit innan jag stänger av datorn. Här kommer den. Ha det bra. Vi hörs i morgon. Ciao!

UCLA byxor- BikBok
Vitt linne- BikBok
Moulie tröja- Moulie.



Ibland måste man bjuda på sig, det gör jag nu. En bild på halva mitt ansikte utan smink.


Big love Julia


Tiden går fort.

När man ändå bara är hemma tycker jag att det är så mysigt att kolla på gamla bilder. Jag hittade en mapp med bara bilder på mitt brorsbarn. Från den allra första bilden jag fick på henne till den sista. Och gud vad tiden har gått fort, det är verkligen otroligt. Här kommer några bilder. Den 11 september i år fyllde hon två år.

Första bilden var den första jag fick, sista bilden var den jag tog sist jag träffa henne. Lilla gumman, gud vad du växer! Faster älskar dig! Tycker ni hon är lik sin faster ? (aa) hihi

Big love Julia

Härliga koftor.

Jag och mamma ska ju åka och shoppa lite i morgon, och då tänkte jag kolla lite på internät innan så jag har ett litet hum om vad som finns ute i affärerna just nu. Jag gick in på http://www.bikbok.com och tittade lite. Och då hittade jag sånnahär koftor, jag tycker dom är så otroligt fina. Och jag tänkte köpa någon av dom. Men vet inte vilken. Så nu kära läsare behöver jag er hjälp! Vilken är finast? Kommentera ert svar.

 
BikBok - 499 kr

BikBok - 499kr

BikBok - 399kr

Big love Julia


Jag vill


jag vill inte att du går framför mig,
jag kanske inte följer dig.
jag vill inte heller att du går bakom mig,
jag kanske inte tar dig dit du vill.
jag vill att du går brevid mig och håller min hand så jag vet att du alltid finns i min närhet.

Skvaller!


Paris Hilton gästade David Lettermans show I New York i gårkväll. Hennes outfit var en riktig besvikelse; en gräsligt grön klänning med svart spets och ett par omoderna ormskinnsskor. Saken blev inte bättre av att hon hade en egendesignad väska till. Hennes väskkollektion ser så billig och tacky ut!

Källa: Posh 24

Idol 2008

Jag tycker verkligen det är kul och titta på klipp från idol. Det är så himla roligt, och speciellt om dom inte har någon super talang. Det här klippet fick jag av en gullig läsare för att få mig på bättre humör. Tack så jättemycket!
Titta hela klippet, det är roligt :)


Big love Julia

Chilldag

Jag har inte några speciella planer inför en fredagkväll som denna. Förmodligen bara chilla. Mamma och pappa ville typ ha en mysig middag ikväll så blir väl det. Sen är det ju sing a long som man kan se på. Har man inget bättre för sig är det faktiskt roligt att se på det. Måste verkligen ta det lite lugnt nu, så blir nog inte så jätte sent i kväll. I morgon ska jag ju vara med bästevän, men först ska jag och mamma åka och shoppa lite, får se om Jennifer har lust att hänga med då. Hoppas ni får en rolig fredagkväll!

Bild som jag tog i sommras i Östhammar


Big love Julia


Jag är slutkörd.

Hjälp vad trött jag är. Jag hörde inte av mig igår. I know. Men jag har en anledning, jag kommer inte gå in på detalj varför, menmen jag kan ju säga att jag fick datorförbud. Som vanligt? Ja, jag måste verkligen börja skärpa mig, första veckorna i skolan gick bra sen brackade allt. Fick tillbaka mitt engelska prov idag, gick väl sådär hade hoppats på ett vg men fick bara g, men sånt är livet. Men jag hade ju kortare tid att lära mig allt, det sa läraren också så det gick hyffsat ändå tycker jag. Juste idag gjorde vi matematik provet, ussssch och fy va dåligt det gick.. men jag får helt enkelt skylla mig själv. Igår gjorde jag inte mycket. Efter skolan drog jag hem till Felix och myste lite med han framför tv, alltid lika mysigt! Skriver mer snart, ska få i mig något att äta nu. Kram!

Vetinte varför jag lägger in bilden. Men visst ser inlägget mer lockande ut om man har bild?

Big love Jennifer

Facebook.

Hejhopp!
Nu har mina kompisar fått mig att skaffa facebook. Ett problem bara, jag fattar ingenting. Är det någon som kan hjälpa mig att förstå lite mer kanske? Isåfall kan ni väl gärna skriva till vår mail: [email protected].
Tack i förhand!


Big love Julia

Sommaren 2008.

Som jag sa i förra inlägget tittade jag igenom gamla bilder, eller ja bilder från sommaren 2008 som jag och Jennfier tagit. Tänkte att ni kunde få se några. (klicka på bilderna för att förstora dom)


Big love Julia


Dagensbild


Nu undrar ni säkert varför det här blev dagensbild. Men när jag tittade igenom bilderna som jag och bvän tagit under sommarlovet hittade jag den här. Shitt, kommer du ihåg kvällen gumman, så himla kul vi hade!!

Big love Julia

Förlåt för dålig uppdatering!

Förlåt, nu har vi varit riktigt slarviga. Inte bloggat på ett tag. Men nu ska vi ta oss i kragarna och börja igen. Jag har haft väldigt mycket i skolan så har tyvärr inte hunnit. För även om jag älskar blogen kommer skolan faktiskt  i förhand. Idag var jag tvungen att vara hemma eftersom jag inte mår så bra just nu. Vill inte gå in på varför här i bloggen. Men aja, lite synd eftersom det är fredag idag och skulle nog träffat bästevän ikväll men det får bli i morgon istället. Idag måste jag bara ta det lugnt så det blir väl hemmakväll med mamma och pappa. Kommer säkert se på någon film. Men nu ska jag kila, vi hörs sen. Chiao!

Big love Julia

Skvaller!


Christina Milian ser väldigt nykär ut när hon springer runt på stranden med en snygg kille. Men kille är faktiskt inte hennes nya pojkvän utan hennes motspelare i filmen Bring it on 5. Det kanske kan bli något mer än bara en kollega för när kameran inte var på satt Christina och gav hon lite massage.

Källa: Posh 24

Sjalar i höst.

Jag slår vad om att inte någon inte sett sjalar runt våra halsar nu i höst! (?) Jag själv är förälskad i sjalar, tycker det är så himmla fint. I början använde jag det aldrig, brukade inte ens använda halsduk på vintern. Men nu när jag fick en sjal i födelsedagspresent har jag verkligen använt den jättemycket. Därför tänkte jag lägga ut lite sjalar jag hittat på nätet som jag tycker är jätte fina. Här kommer dom:

leopard scarf - Bianco , 200 kronor


super fluffy scarf - topshop , 10.00£

super fluffy scarf  rosa - topshop , 10.00£

woven leopard scarf - topshop , 16.00 £

peacock scarf - Bianco , 190kronor

Big love Julia



Förlåt

Tjingeling!
Äntligen sitter jag här och bloggar igen. Jag har pluggat hela dagen, shitt det är verkligen tråkigt. Men man får försöka göra roligt av det tråkiga eller hur? Därför har jag på hög musik och då blir det genast mycket roligare. Jag skulle egentligen träffat bästevän idag. Men som hon sa "Dissade" jag henne. Men jag är verkligen tvungen att plugga. Vi har ett jättestort prov på fredag och man måste läsa massa häften. Och jag vet att om jag är med Jennfier kommer jag ändå inte kunna plugga, för när vi är tillsammans vill vi ha kul. Inte bara sitta med några tråkiga läxor. Men i helgen då får ni se upp, för då ska vi träffas igen ;) hihi. Blir alltid roligast när vi är i farten. Juste, jag vill tacka Sandra som hjälpte mig med min spanska igår. Verkligen jättesnällt så nu är jag äntligen klar med det steget. Vet ni vad jag har kommit på? Att det är bara 8 skolveckor kvar i min skola, shitt asså vad tiden har gått fort. Aja, nu avrundar jag det här inlägget. Ha det bäst! Chiao!

Big love Julia


Dagensbild

Ni tycker säkert jag är jättekonstig som väljer denhära bilden som dagensbild. Men jag tänkte ägna en tanke åt alla tjejer och killar, men mest tjejer som svälter sig ihjäl. Dåhar något gått för långt, att man kan vara så osäker med sig själv att man bantar såhårt att det inte är något kvar utav en förutom skinn och ben? Jag tycker det är hemskt. Ätstörningar är verkligen inget att leka med. Och i dethär fallet har det verkligen gått förlångt. Stackars tjej!


Big love Jennifer

Nämen godmorgon

Godmorgon alla sötnosar. Sovit gott? Jag gick och la mig tidigt igår så jag är rätt utviad idag vilket är bra! Min skola började egentligen 8.20 men jag visst inte var jag skulle gå (är ju ny i skolan) och det var någon konstig lektion så jag sket i den.. inte så bra jag vet, ska skärpa mig. Men vad gör man liksom? Min skola är skitstor och jag skulle bara vimsa bort mig.. sån är jag. Idag efter skolan skulle jag egentligen vart med Julia, men Julia dissade mig för pluggandet. Så jag får se om jag hittar på något annat eller så kan jag ta tillfälet i akt och kanske plugga lite jag med? Aja, vi får se hur det blir med det där. Men nu ska jag gå och göra mig färdig så jag kan dra till skolan snart. Kram!

Big love Jennifer


Kära läsare

Nu är jag hemma igen då kära läsare, skolan var helt okej idag faktiskt! Efter skolan drog jag och Paulina till hötorgshallarna och mötte Dessi, vi skulle åkt hem till Paulina och färgat hennes hår.. men Paulina hade glömt sina nycklar. Så då drog vi till tacobar istället och åt, mums! ;) Sen åkte vi till slussen där det skulle vart "bråk". Men det blev typ inget, sen var jag tvungen att gå.. skulle möta mamma i skanstull. Därifrån ålte vi tillsammans till hammarbysjöstad, där vi skrev ut ett recept till mig för livmoderhalscancer, som jag kanske redan nämt att jag skulle göra! Så nu sitter jag här, det blev visst ingen pluggdag idag, som jag såg att jag skrivit imorse, det blev kompisar. Men det är ju sjukt mycket roligare! Nej, men nu ska jag ändå gå och vara duktig och plugga. Pusshej!

Vet att bilden inte har något med inlägget att göra. Men jag vill bara säga att jag saknar dig otroligt mycket Fredrik! Var tog du vägen?

Big love Jennifer

Äkta vänskap!

Julia, jag älskar dig verklig oerhört mycket gmn. gud va många minnen vi har tillsammans. ung 08 när vi vart på ditt land, ja eller när vi träffades för första gången sen vi typ inte hade vart med varandra på flera år. För vi har ju vart bästisar innan. Men jag kommer ihåg den där första gången i mars. Båda stog där, sa typ inte ett ord till varandra, as mycket smink för vi var typ fortfarande lite fjortisar då. Det var när tuva fyllde år när du, jag och några andra skulle gratta henne, vi hade bestämt att överraska henne, så tuvas mamma lurade ut tuva till någon godiskiosk medans vi gick upp i lägenheten och förberäde värsta överraskningskallaset, så när tuva kom hem blev hon typ skitglad :) aja, vet inte varför jag överhuvud taget snöade in på det, nu var det ju mer du&jag som jag pratde om. Men det var ju bland våra första minnen tillsammans, men tiden bara flöt på och vips så var vi bästavänner. Du är den idag som jag har mest förtroende till, jag litar på dig till tusen verkligen.. hoppas du förstår att du kan göra detsamma. Nu säger jag inte bara dethär för att ja jag vet inte vad, men det är så många som bara säger saker som inte lovar det. Jag finns alltid här för dig, varesig dag eller natt. Det är bara att ringa eller komma över, för jag vill verkligen finnas hära för dig stumpan. Du är hela mitt liv, jag kan inte ens tänka mig ett liv utan dig, det är liksom som ett liv utan glädje? Och vadfanär det för jävla liv. Det är med dig jag är riktikgt lycklig påriktigt. Juste, jag kommer ihåg när vi var små och spelade i samma fotbollslag årsta aik. Då vi var bästisar ett tag då var du jenkan och jag julle, haha jag minns verkligen det och på nerjoggingarna sprang vi efter alla och pratade om typ allt. Men sen hände det något, vi tappade kontaken helt, jag började umgås med andra i laget och du slutade helt med fotboll! Om jag ska vara riktigt ärlig trodde jag aldrig att det skulle bli du igen, men så kom den där dagen i mars, när jag fick träffa dig igen. Det var inte riktigt förrens då jag insåg vad som fattades i mitt liv.. min bästavän. Och sen någon månad efter hade jag dig igen som bästavän, helt otroligt! Du fattar inte hur glad jag är att vi tog upp kontakten igen lilla gumman. Och denhära gången lovar jag att jag inte ska släppa dig hand. hand i hand livet ut? jag skiter i hur mycket du hatar mig eller aldrig mer vill se mig, jag kommer ändå aldrig släppa din hand. För du betyder för mycket för mig. Och att bara slänga bort våran vänskap skulle verkligen vara dumt gjort. För vi har något som få faktiskt har idag och det är äkta vänskap!! orden jag älskar dig mest har blivit så överskattat idag, folk går runt och säger det till var och än.. och man baah suck, måste folk vara så jävla falska nuför tiden? Men det är inget man kan göra åt.. man ska sköta sitt och skita i andra inte sant? Men när jag säger att jag älskar dig mest så menar jag det verkligen. det kommer från djupet av mitt hjärta. Du är allt, du är min värld. Du är värld allt i mina ögon! Du är värd allt livet kan ge. Skulle inte vara något om jag inte hade dig vid min sida. Du är allt för mig inte minst min bästavän, haha jag kommer ihåg när du typ besättade igår om ditt landställe och om att vi hade blivit kallade 08 och massa andra saker. Så kul att dom inte har något annat att tänka på än det bästa som finns.. (oss)!? hehe. Eller sommaren 08, den var helt jävla fantastisk med dig gumman, asså inte för att vi var så mycket i början och i mitten av sommaren eftersom att båda hade andra saker att göra, men den sista veckan på sommarlovet, fyfan asså. Den slog allt. Att bara få vara med dig, men också alla dagar på ung08. Minnen för livet som aldrig sudas ut. Tider går men minnen består, det stämmer så jävla väl. Vi har gått igenom så jävla mycket tillsammans, men ändå inte tröttnat på varandra, eller jag har inte tröttnat på dig iallafall. Men som till ett exempel  glädje, lycka, svek, hat ja verkligen allt. och du har liksom blivit som en syster för mig eller vad man ska säga, det är du som alltid finns där för mig. Och jag lovar dig, den dagen du inte orkar mer, då ska jag kämpa för två. Dig&mig! För som jag tidigare sagt jag är inget utan dig gumman. Min kärlek går inte ens att beskriva till dig, jag skulle inte ens kunna försöka. Får då skulle det ta upp en jävla massa sidor, men jag älskar dig verkligen! Du är ljuset i min dag. Jennifer Qvarforth <3 Julia Strömberg. Från 5 mars livet ut inte sant? Vi har ju till och med bestämt att vi ska sitta där på ålderdomshemmet tillsammans och kolla igenom alla bilder vi tagit och bara skratta. Hahah, det kommer vara tider det. Jag kommer ihåg den där listan vi gjorde, saker som vi skulle göra i sommar, bla typ gå runt i stan utan skor och bada i fontänen vid plattan. Tyvärr blev det inget av för vi han inte. Men nästa sommar då får vi se upp asså! Eller kommer du ihåg när vi satt på bussen, där i tyresö (fråga mig inte vad vi gjorde dära) och vi typ "du ska iccke kalla mig din bryyyysh. Hahha så satt vi där och skrattade hela bussresan, och folk typ undrade om det var något allvarligt fel på oss?! Men det var verkligen kul, haha. Men nu ska jag försöka avrunda denhär pressen, Och du får ursäkta att det typ är en dålig text, är inte så bra på att skriva såhär lånaa saker. Men det jag har velat komma till hela tiden är, gumman, tvivla aldrig en sekund. Kommer alltid finnas hära för dig. För för mig betyder du mer än allt. Jag älskar dig mest!

Från Jennifer,

Fan vad jag älskar dig gumman. Du är hela mitt liv.

Big love Julia


Någon som gillar spanska?

Hej våra söta läsare!
Hur är det med er? Med mig är det väl sisådär. Ni vet spanska redovisningen jag prata om, det gick väl inte som väntat. Hon sa att jag var osäker på vissa glosor och att jag skulle öva mer på verb. Någon som kan hjälpa mig med hur man böjer verbet  "jugar" ? Säg gärna till. Idag efter skolan åkte jag hem direkt och ringde till min praoplats. 8orna i min skola ju praoa nästa vecka. Så därför var jag tvingen att ringa och kolla med dom nu eftersom man måste skriva något papper. Aja, när jag hade fått tag på dom så åkte jag hem till Erik. Vi kunde tyvärr inte vara så länge för jag ska ju dansa ikväll. Men nu måste jag kila, måste bara få visa en text som min kära Bästevän skrev till mig. Såg den på pea, och seriöst. Jag fälde tårar. Älskar dig så jävla mycket gumman. Du är det absolut bästa som hänt mig. Du får mig vilja gå upp varje dag. Du är bääääst!!
Ciao!

Big love Julia

God morgon...

Sitter här och tänkte bara skriva något snabbt innan jag drar till skolan, vill ju verkligen passa på nu när jag kan! Idag är vår första lektionen idrott, tyvärr ska jag inte vara med. Men det är alltid kul att kolla, haha! Och ja för alla er som inte vet, jag har bytt skola! Senare idag, måste jag verkligen hem och plugga, uschusch! Sen ska jag och mamma åka och köpa recept till livmoderhalscanser sprutan. Skönt att jag kan ta den, var lite osäker för mina kompisar hade sagt lite saker. Men nu verkar det iallafall funka, börjar halv 9 så jag måste förja gå mot tuben nu. För mig är halv 9 sovmorgon, börjar typ 8 varje dag annars, så det är skönt. Men nu måste jag verkligen gå, chaoi!

Bild från sommaren 08, saknar redan asså!

Big love Jennifer

I'm back!

Nu är jag tillbaka igen, har inte datorförbund längre.. skönt!! Tänker inte gå in på detalj varför jag hade datorförbud, det får ni grubbla på sjävla?! Idag har jag inte gjort mycket alls, vart i skolan sen åkte jag hem till Julia och plugga. Som Julia redan har berättat om i inlägget längre ner. Sen åkte jag typ hem och pluggade. Hahah, jag låter som värsta pluggisen? Nej men usch kanske ska lungna mig lite nu. Nu ska jag sätta mig framför tv tror jag och se om det finns något att kolla på. Hoppas er dag vart kanon, min har vart rätt hyfsad iallafall, är inte försyld längre, som är otroligt skönt! Här kommer bilder från igår haha jag och Julia bara älskade denna stiliga man, vad tycks?

Jadu, jag och "the man!!"

Ja och julia och mannen dårå. Asså ursäka man jag ver tvungen att täcka över våra ansikten ;P

Big love Jennifer

Med dig mår jag bäst

Hejhopp!
Nu sitter jag här och bloggar igen, förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt inte hunnit. Det är så mycket med skolan och så nu. Idag hade jag omprovet i musik. Och gud vad bra det gick, rätt på allt. Fatikskt stolt. I morgon har jag spanska redovisning, hoppas det kommer gå bra. Lite orolig hur det blir med glosförhöret men det kommer säkert gå. Idag efter skolan var jag först med Rosalinda och Sebbe, fast var tvungen att åka hem och plugga. När jag hade pluggat ett tag kom bästevän på besök så vi pluggade tillsammans. Gíck väl sisådär eftersom vi inte är speciellt serisösa hela tiden. Men när hon hade gått fick jag lugn och ro och då kunde jag plugga. Nu säger jag inte att jag tycker det är jobbigt och va med Jennifer för det är helt fel. När jag är med henne mår jag bäst!  Men aja, nu ska jag nog avrunda det här inlägget. HA det bra, Chiao!

Big love Julia

Vi vet vilka ni är!

Nu har vi kollat it-adressen på alla kommentarer. Så nu vet vi exakt vilka alla som skriver är. Det vi tycker är tråkigt är att våra såkallade vänner har kommenterat vissa inlägg, (inga roliga kommentarer) Aja, vi ville bara säga det så nu håller vi ett öga på er!

Vi kan inte förstå att vi en gång kunde lita på er..

Big love J&J

Godmorgon

Shulululu!
Tänkte bara blogga en liten kortis för ska snart till skolan. Så det här får bli ett kort inlägg. Idag ska jag göra omprov i musiken och sen ha matte och bild pass. Sen när jag kommer hem ska jag nog plugga. Det behövs och eftersom jag har spanska redovisning i morgon så. När Jennifer har slutat tror jag att hon skulle komma hit, så då får vi se om jag pluggat klart annars pluggar vi väl lite tillsammans och sen går vi nog ut. Men nu måste jag kila. Ha en toppen dag allihopa. Chiao!!

Big love Julia

Skvaller!


Hilary Duff besöker ett lägenhetsområde i Beverley Hills med ett manus i handen. Hon håller just nu på att spela in sin nya film Stay Cool och är riktigt eftertraktad i branschen, kanske är hon på väg till ett möte att skriva på ett nytt filmkontrakt? Hon var riktigt snygg i sin rockiga outfit!

Källa: Posh 24


Kärlek


Kärleken är som en droppe kvicksilver i handen.
Håll handen öppen och droppen stannar kvar, 
sräng den och kvicksilvret giler ut mellan fingrarna..


Någon som är bra på musik?

Hejhopp,
Nu sitter jag här ensam igen, Jennifer har precis åkt. Jag tänkte plugga lite nu eftersom jag har omprov i morgon. Fattar inte varför tyckte det kändes som det gick bra på förra provet men tydligen inte. Är det någon som är bra på ackord och sånt? Jag fattar verkligen ingenting. Juste vi skulle få ett gästbok inlägg, men vart har det tagit vägen? Jag säger inga namn men du vet nog vem du är. Vi väntar på dig :) I morgon är det skolan som gäller igen. Och efter det ska jag vara med bästevän. Men ska dra nu, chiao!!

Big love Julia

Back in time..

VARNING! Bilderna är väldigt gamla.

Jennifer dansar i bakgrunden.

Menhej,

Den berömda pussen

Ajaj kapten ;)

FUCKFACE

Ingen kommentar.

Ursäkta..

Vadå, vi är fullt normala.

Jennifer sjunger "put your hands up"

Det här får bli den sista bilden.

Säg vad ni vill men det var längesen. Och säg inte vi inte har förändrats för det har vi, här är resultat!


Big love J&J



Tillsammans igen.

Hejhopp,
Nu är vi äntligen tillsammans igen. Vi har vart och köpt skor åt Julia, och fixat lite grejer. Vi håller på att titta igenom massa bilder från tiden då vi hade tuperathår, foundation på läpparna och kaxa som fan. Ni fattar vilken tid vi pratar om. Vi kommer lägga upp några bilder i nästa inlägg.

Big love J&J

Shampo och balsam.

Vi har fått frågor om vad vi använder för shampo och balsam och hur vi vårdar vårt hår. Så här kommer svaret.

Vi båda använder "Herbal Essences". Det doftar gott och ger håret näring. Doften håller i sig ett bra tag. Rekomenderas för normalt hår, kanske inte världens bästa mot torr hårbotten eftersom det är ganska parfymerat.
För övrigt gör vi inte så mycket faktiskt. Borstar håret dagligen, det är alltid bra att göra för att få bort de hårstrån som inte sitter kvar på hårbottnen längre. Och om man inte borstar håret på ett tag kan det hända att man tappar otroligt mycket när man väl borstar det. Tänk på att ta hand om ert hår, det lever ju också!

Big love J&J

Förlåt för dålig uppdatering.

God kväll allihopa!
Väldigt sent inlägg idag, förlåt. Men när jag åkte hem från skolan var jag tvungen att plugga ganska mycket eftersom jag fick omprov på mitt musikprov och sen har jag spanska redovisning på tisdag så och sen åkte jag till Nacka och träffade Cristopher, Albert och Kevin. Så har faktiskt inte hunnit helt enkelt. Haha, men vi hade jättekul. Träffade en gubbe på busshållplatsen, en riktigt trevlig karl. Han hette Curt med C det var viktigt! Att han stavades med C. Hihi, han var 80 år men otroligt gullig. När jag skulle åka hem följde Cristopher och Albert med mig hela vägen hem, riktiga killar de ;). När jag väl var hemma åt jag middag med mamma och pappa och såg på sing a long medans. Riktig underhållning. I morgon ska jag städa, suuuck. Gud vad tråkigt men måste verkligen. Jag har inte så mycket nu eftersom jag städade det mesta i torsdags men har bokhyllan (som ser förjävlig ut) och damsuga kvar. Efter det var det tänkt att jag skulle träffa Bästevän men hon skulle vara på någon fest hos sin gammelmorfar tror jag det var. Så ska nog åka till Nacka igen och sen senare på kvällen träffa Fredrika. På söndag blir det bästevän som gäller!! Nej, nu ska jag se på film. Ha det bra, Chiao!

Förlåt, lite ego ibland.

Big love Julia

Dagenslåt

Dagenslåt, eller kan man verkligen kalla det för låt? hahah.

Full på min coca cola

Tack Johan för klippet, haha otroligt roligt. Säg någon som inte skrattar åt denna stackars kille. Han försökte iallafall och det är ju huvudsaken, eller hur?

Några frivilliga gästbloggare?

Nu vill vi ha gästbloggare igen, ni får skriva om exakt vad ni vill! Har ni lust att göra det hör av er till oss på vår mail. Alltid lika kul med nya ansikten i bloggen ju . Här är vår mailadress: [email protected]

Big love J&J

Klar

Nu är jag klar med städningen, eller snart. Bokhyllan tar jag nog på söndag. Skäms verklgien över att visa hur jävligt det såg ut i rummet innan städningen men det gav väl resultat? Tycker jag iallafall, nu kommer det svåra.. att hålla det såhär rent. Det brukar ofta vara mitt problem. Men här han ni några bilder

Golvet och skrivbordet före städning:


Golvet och skrivbordet efter:


Någon mer än jag som tycker det är stor skillnad?

Big love Julia

Samling, eller vad?

Som ni vet håller jag på att städa mitt rum, det går inte speciellt fort men det går iallafall framåt. När jag rensade i bokhyllan hittade jag 22 VeckoRevyn tidningar. Jag viste själv inte att jag hade så många. Haha, men alltid kul att ha ifall man får tråkigt någon kväll eller om man ska resa någonstans och inte har någon bok. Då kan man ju alltid ta fram några tidningar. Nej men nu fastnade jag här framför datorn igen, dags att fortsätta städa. Ha det bra!

Big love Julia

Alltid lika svårt.

Godmorgon!
Just nu sitter jag i soffan och pluggar lite. Ska skriva dikter i svenskan och jag tycker verkligen det är svårt, måste ju tänka på att det är betyg nu och allt. Idag har vi studiedag men jag är sjuk så skulle ändå inte gått till skolan. Vad händer idag? Jo jag ska nog börja städa mitt rum, det ser förjävligt ut rent ut sagt. Vill egentligen inte visa hur det ser ut men ni ska få se bilder sen. Mamma sa ju att vi skulle storstäda i helgen men vem vill göra det liksom? Helger är ju till för att umgås med kompisar, har jag inte rätt? Just därför tänkte jag börja lite idag så jag slipper göra allt i helgen. Ikväll får vi se om jag ska dansa. Har ju bara varit på en lektion, så känns som jag måste gå den här gången men är man sjuk är man ju. Men hoppas det blir bättre! Nej, nu ska jag ta och börja städa. Men vi hörs sen. Ha det kanon bra. Chiao!

Big love Julia


Sent inlägg

Hej alla söta!
Idag kommer det här inlägget sent, tyvärr. Jag har vart hemma hela dagen eftersom jag är sjuk men har inte kunnat blogga något eftersom mitt internät inte funkade. Men nu gör det ju det så det är bra. Idag har jag inte gjort någonting typ, vaknade väldigt sent. Juste, om ni undrar var Jennifer har tagit vägen så kan hon inte blogga på några dagar eller något eftersom hon fått dataförbud. Inte kul, men jag får väl se till att blogga lite mer. Nu ska jag gå och se på Idol med mamma, någon mer än jag som ser det? Tycker det är väldigt kul att se början framförallt eftersom det är dåliga med då också, men dom försöker ju verkligen och det är väl gulligt. Hihi. Aja, men nu ska jag gå. Vi hörs senare eller i morgon. Chiao!

Big love Julia

Dagenslåt

Idag tänkte jag lägga ut dagenslåt. Och kom och tänka på den här låten. Är det någon låt som får mig att fälla en tår så är det den här. lyssna på texten. Visst, den är väldigt gammal men jag tycker den är super bra, vad tycker ni?



Hösten = nya skor, eller hur?

Som ni redan har märkt kommer hösten med stora steg, och snart är den förbi och då börjar vintern. Hösten innebär ju nya kläder och nya skor. Därför tänkte jag lägga ut lite skor jag tycker är fina. Gick in på http://bianco.com och tittade lite på skor och här kommer några av dom.

city boot - 1000 kronor.


funky ankel bootee - 600kr

medium gaucho - 1000kr

long suede boot w fringe - 1100 kr

nottingham boot - 700 kr


Big love Julia

Seg idag

Hej allihopa!
Förlåt alla ni som väntat på ett inlägg från idag. Men har verkligen varit tvungen att plugga. Ska ju vara klar med massa saker den här veckan. Idag hade vi musik prov och det gick faktiskt bra.Efter skolan gick jag hem och plugga. Jag är verkligen seg idag, fattar inte vad det är med mig. Förskyld håller jag på och bli också och det blir ju inte bättre för det precis. Imorgon ska vi ha origentering med skolan i Flatenbadet, suck gud vad tråkigt. Origentering är inte min grej. Men oj vad jag låter negativ idag, förlåt! Hoppas er dag har vart bra och att ni är piggare än mig ;) Ciao!

Bild på mig och Bästevän, jag älskar dig verkligen. Du är mitt allt.

Big love Julia

Svar på frågorna

1. julia
URL: http://juliagoes.blogg.se/

- vilken skola går ni i? =)

svar: Julia går i kunskapsskolan i Enskede och Jennifer går i högalid.

2. Ida Björck
URL: http://idahbjork.blogg.se/

- favoritbloggar? :)

svar: Våra favoritbloggar är bl.a Kenza och Lisa place.


3. Anonym
-hur var det att va fjortis?

svar: Det var en trots tid men var faktiskt kul trotts allas blickar och kommentarer. Men vi ångrar ju ingenting. Det var en upplevelse.

4. Anonym

-hur orkar ni vara så patetiska och låsas som ni är ngt ?

svar: Låtstas vi att vi lever eller? ;)

5.sandra

- favorit klädkjedja , favorit produkt , favorit mat , favorit område i sthlm , favorit cafe? :)

svar: Vår favorit klädkjedja är H&M eller egentligen är det en svår fråga eftersom vi handlar på olika affärer. Favorit produkt är shampo och balsam. Favorit mat är Fahightas (om det stavas så?!) det är Julias mamma som lagardet åt oss. Favorit områder i Stockholm måste ju bli inne stor city någonstans. Favorit café är Gunnarssons.

5. Anonym
- är jennifer tillsammans med felix?
 svar: Japp, två veckor snart.

6. Jennifer

URL: http://iennifer.blogg.se/
- Vad anonyma alla är? :'S
Min frågor är:
Hur mycket pengar lägger ni ner på kläder varje månad? Drygt?
Har ni några favoritbloggar ni besöker dagligen?
Vad tycker ni om Kenza, Stina-Lee, Kissie och Blondinbella?
Är ni duktiga i skolan? (Julia jag vet att du är det! :D)
Bra blogg annars!

svar: Ja håler med, ingen vågar stå för vem dom är. Runt ett till två tusen kronor kanske. Ja det har vi, Kenza är bra till exempel. Sen är ju din blogg bra :) Kenza kanske ni har hört att vi gillar, Stina-Lee är lite off vi har inte kollat in henne så många gånger. Kissie tycker vi är lite barnslig och blondinbella skriver bra men vi läse inte hennes blogg dagligen. Jadå, vi båda är väl duktiga.

7. maja

-hmm min fråga får bli, hur länge har ni känt varandra och när blev ni "bästavänner" ?

svar: Vi har känt varandra sen Mars såi 7 månader blir det snart.

8. almis

URL: http://almass.blogg.se/
- hur kändes det att vara fjortis?
röker eller dricker ni?
går det bra för er i skolan?
skulle ni någon gång kunna tänka er att bli fjortisar igen?
p&k

svar: Det var roligt då tyckte man, allt man ville va ju att få uppmärksmht och det fick man ju verkligen. Nej, vi röker och dricker inte. Ja, det gör det. Haha, bra fråga men nej.

9. ida

URL: http://idajasmiineivanoff.blogg.se/
- Har ni några favoritbloggar ni besöker dagligen?
Vad tycker ni om Kenza, Stina-Lee, Kissie och Blondinbella?

svar:  Som sagt, den frågan har vi redan svarat på. Svaret finns längre upp.

10. Anna

- vilket smink använder ni? :))

svar: Dream mate mouse använder vi båda två. Men olika mascaror, Julia använder telescopic och Jennifer använder Lancome.

11. Freddie

-Har ni något mål med denna blogg? Isåfall vad?
Och när ska ni besvara frågorna? ;)
Förresten tycker jag er blogg är riktigt bra! Uppdateras ofta och skriver personligt. Keep up the good work!

svar: Vi har egentligen inge större mål men vårt mål är väl att fosätta blogga i framtiden. Nu besvarar vi frågorna. Tak Freddie det värmer.

12. Mikaela

- sååå.. hm hur många besökare har ni om dagen, bara som undefär? :)

svar: Runt två hundra.

13. nickie

URL: http://nickie.tellerhag.se/
-besöker ni någon blogg dagligen ?
utöver eran dåra ;) <3

svar: Nej faktiskt inte.

14.  Anonym,
-hur ofta brukar ni vara ?
svar: Några gånger i veckan, klarar oss inte utan varandra ;)

Dålig uppdatering, we know!

Ja, som ni kanske har märkt har vår blogg vart rättså off i helgen. Men vi lova er mycket mer bloggande i veckan. Just nu sitter vi h hemm här hos Sara och pluggar! Eller Julia pluggar till ett musik-prov imorgon men det går inte så bra när hon är med bästevän (oväntat?!) och Jennifer sitter bara framför datan och typ kollar på gammla bilder. Hoppas alla söta läsare har haft en bra dag. Ciao!

Big love J&J

Middagen den 14/9

Här kommer bilderna vi tog igår på middagen. Det började med att dom kom hem till mig och vi pratade. Lite senare gick vi och åt på restaurangen ganska nära oss. Shitt tjejer vad mysigt va hade, förlåt att jag kanske var lite deppig men det hade hänt lite saker men ni gjorde mig glad. Jag älskar er, och det vill jag att ni ska veta. Ni gör min vardag. (Klicka på bilderna för att förstora dom)


Vem hade kletat bajs på bilen? hahah, Om ni undrar vad som händer på dom två sista bilderna är det gråtkalaset som började. Jennfier har ju bytt skola nu och Sara, Tuva och Jennifer gick i samma klass så dom började gråta men ändå skratta samtidigt. Förlåt bästevän men var tvungen att lägga in den bilden.


Big love Julia

Förlåt förlåt förlåt

Hej alla kära läsare!
Förlåt för nu har jag varit slarvig. Inte hört av mig på någon dag och det är inte likt mig. Det var faktiskt Jennifer som fråga vad som hade hänt men jag har faktiskt inte haft tid. Men nu har jag det och jag har saknat er! Idag har jag varit inne i stan med min barndomsvän Elida och hennes kompisar Mikaela och Benjamin. Vi var och letade praoplats åt Elida och Mikaela och dom fick en i Sturegallerian. Grattis! Nu ska jag plugga lite och sen upp till Sara där Sara, Jennifer och Tuva(tror jag) väntar. Vi hade ju en middag i går, gud vad mysigt det var. Berättar om det snart i nästa inlägg. Ha det bra så länge. Chao!


Big love Julia

Älskade vän



Jag har inte gjort mycket alls denhär morgonen, kanske ska ta och äta frukost snart. Nu har jag suttit och kollat igeom bloggen ända sen vi startade den 10/8-8. Inte för att låta allt för självsäker. Men jag tycker faktiskt att vår blogg har utvecklats väldigt mycket, vad tycker ni? Nog pratar om det, när jag kollade igenom bloggen hittade jag denhär bilden på mig och Julia, det var typ de 3 inlägget vi skrev eller något. Vi har inget smink eller något, men visst är det sant att man är bäst naturlig utan att kladda på sig massa smink och skit? Jag älskar dig Julia, otroligt mycket! Har aldrig haft en vän som dig. Ska hålla vårt löfte, du&jag livet ut! Sen vill jag bara säga tack till alla våra läsare, ni är bäst! You make MY day!

Godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar!
Vet inte riktigt vad jag gör uppe såhär tidigt.. Men det blev en tidig kväll igår, var ute ett tag sen gick jag typ hem och la mig direkt, så det förklarar ju saken! Min lördag var väl sådär, men det är ju alltid kul att träffa Felix så jag ska inte gnälla! Men jag slår vad att söndagen kommer bli bättre. Först ska jag typ slappa ett tag sen ska jag med mamma och mormor på en rundvisning på stockholms tak. Lite häftigt va? Man får se stockholm från en annan vinken! Självklart kommer jag ta foton och lägga ut i bloggen, om det är något sevärt vill säga. Sen ska jag hem till bästavännen och fira henne men två andra kompisar med en middag. Eftersom att Julia fyllde år i fredags! Hoppas alla har grattat henne nu? Där kommer det också tas en del bilder. Vi har fått många önskningar om att videoblogga, så vi ska se om vi hinner det! Så det kanske kommer en videoblogg lite senare idag, kul va?
 Grattis till dagens namnsdags barn Ida

Bilder på mig och lillasyster när vi var små. Älskar dig Stina!


Big love Jennifer

Ost från Flen

Hej hopp!
Idag har jag haft en toppen dag. Jag har varit i Täby centrum med syrran och handlat massa nytt. Bilder kommer mer i morgon. Senare på kvällen kom Tobbe, Karro hennes kille och Lousie. Vi har haft riktigt kul! Just nu sitter alla i soffan och ser på någon humor film medans jag bloggar. Om ni undrar varför rubriken lyder "Ost från Flen" så är det för att jag inte kom på någon annan rubrik och så frågade jag Monica,Robin och Tobbe och då sa alla skriv ost från flen! Haha, svårt att förklara varför jag skulle skriva det men jag kan tala om att den kommer från en riktigt personlig diskussion. Aja, men nu ska jag gå och vara social. Men vi hörs i morgon, då ska jag ha middag med mina favorit tjejer Sara, Tuva och självklart bästevän. Innan det ska jag nog ta och träffa Elliot en snabbis innan han åker till åre igen. Varför är du tvungen att bo så långt bort för bror? :( Aja, Ha det bra. Här är bilderna som jag tagit under tiden jag vart här (Klicka på bilderna för att förstora dom)



Big love Julia

Allt dess snack..

om fjortisar och blablabla. Jag orkar inte höra på allt snack om vilka som är fjortisar eller inte! Vafan låt folk se ut som dom vill?! Om dom vill ha tuperat hår, så visst! Om dom vill sminka sig mycket och ha foundationen på läpparan eller vafan, visst! Låt folk see ut som dom vill. Varför jag just tar upp fjortisar är för att det är så många som kränker ner personer med bl.a "fitt fjortis" hor fjortis" samt mera fula saker. Jag fattar inte varför folk roas utav att trycka mer andra? Jag förstår inte det roliga i det hela. Jag&Julia har ju själva blivit kallade det ett antal gånger här på bloggen, vi bryr oss liksom inte så det är ingen ide att fortsätta hålla på.. ni får oss inte att se oss själva som sämre personer (eller vad är erat mål?!) vi känner oss mer som starka personer som slipper hålla på som er. Att trycka ner andra personer för att få bättre självförtroende är inte acceptabelt! Jag orkar inte höra mer om allt bullshit längre. Kan folk inte bara sluta? Och varje gång jag tänker på det här kan jag inte råför att en enda tänke kommer upp i hjärnan och det är "Har folk brist på liv nu för tiden?!!" Låt folk se ut hur fan dom vill.. Sverige är ett fritt land, har jag inte rätt?


Big love Jennifer


Lördagen den trettonde

Hej mina vänner, vad gör ni?
Jag kom nyss hem från stan. Idag har jag vart med Felix först hemma hos oss ett tag, sen tog vi tuben in till stan och träffade hans vänner, hihiih alltid lika kul! Men nu är jag iallafall hemma igen, jag var typ lite trött så jag bestämde mig för att åkta hem och Felix skulle typ ändå på träning så.. Förlåt för att jag inte skrivit något förrens nu, men jag har haft en stressig morgon och det fanns ingen tid i världen att blogga, men jag lovar att blogga några inlägg nu! okej? Ikväll får vi se vad som händer, kanske Felix eller något! Grattis till dagens namnsdagsbarn Sture



Big love Jennifer

Äntligen fredag!

Jaaa, nu är det äntligen fredag.. igen! Idag var det min sista dag i klassen lite tråkigt men ändå skönt att börja om på nytt eller vad man ska säga?! Idag har jag inte gjort mycket alls, skola sen lite vänner, så har jag kollat på en ur rolig film med min pappa och lillasyster, filmen hette "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Filmen spelas av Adam Sandler och Kevin James som spelar bästavänner - brandmännen Chuck and Larry som är Brooklyn barndastions stolthet. Chuck är skyldig Larry en tjänst efter att Larry räddade hans liv. Larry gör anspråk på denna gentjänst, med beskede, när han ber Chuck att agera "livspartner" åt honom så att hans barn kan inkassera en livsförsäkring. Men när en nitisk byråkart (Steve Buscemi) börjar ana oråd, tvingas de två straighta, tuffa killarna incensätta en vansinning bluff där de helt plöstligt är kära och nygifta! De var lite ord om filmen, ska inte avslöja för mycket! Men jag rekommenderar verkligen denhär filmen och jag lovar att ni kommer få ett gott skratt till den! Grattis till dagens namnsdagsbarn Åsa&Åslög.

Hihi jag&Julia i somras(vi sov, det var min lillasyster som tog bilden)!  ;P


Big love Jennifer


Sant


Hur mycket du än försöker ta dig upp,
finns det alltid någon som försöker lika mycket att trycka ner dig
.


Söndag eller måndag

Vi har fått en fråga om när vi ska svara på frågorna, och här kommer svaret:
- Vi kommer svara på dom när vi träffas d.v.s på söndag eller måndag.  Så ni får vänta ett litet tag till.
Har ni några frågor ställ dom genom att skriva en kommentar under inlägget "Frågestund". Detta är ganska viktigt så vi hittar era frågor och lättare att svara via dom.

Tack ska ni ha!


Syrran helg

Hej hopp!
Idag fyller jag år, och har haft en superbra dag. Men än är den inte slut. Just nu sitter jag här i soffan med syrran och blogar. Jag har fått massa fina presenter som jag kommer ta kort på och lägga in när jag kommer hem. Jag är ju hos syrran i helgen och det kanske inte funkar att ladda över bilderna. Men jag ska försöka göra mitt bästa! Eftersom jag är hos syrran kanske jag inte kan blogga lika mycket som vanligt men så fort jag får tid så kommer jag ju blogga. I morgon ska vi åka till Täbycentrum och shoppa,riktigt kul ska det bli och senare på kvällen ska ha fest med syrrans kompisar. Hoppas er dag har varit och fortsätter vara bra, för det har min varit! Jag vill bara säga ett stort tack till Jennifer för att hon är den hon är och att hon lever. Jag älskar dig verkligen mest gumman!!


HAHA,
tittade igenom Monicas bilder på datorn. Midsommaren 2006, gud va man såg ut! Älskar dig iallafall storasyster.


Big love Julia

Skvaller!

Paris Hilton spelar just nu in sitt andra album och skulle vilja göra en duett tillsammans med sin före detta bästa vän Britney Spears på plattan. Paris sa till nyhetsbyrån Wenn "Jag vill göra en duett med Britney på mitt nya album, det skulle vara hett." Enligt stjärnan är hennes album väldigt poppigt och låter lite som Kylie Minouge. Om Britney tackar nej till Paris har hon en back-up, nämligen att göra en duett med pojkvännen Benji Madden som också är sångare i bandet Good Charlotte.



Källa: Posh 24


Big love Jennifer


Grattis bästevän!

Nu är det så att min allra bästavän Julia Strömberg fyller år idag. Så alla får ta och gratta henne! Fjorton nu gumman.. Hur känns det? Jag önskar all lycka till dig på din födelsedag och hoppas du får en otroligt bra födelsedag! Tyvärr kan vi inte träffas idag, annars skulle jag inte suttit hära nu, utan grattat dig, menmen sånt är livet. Hoppas du har det bäst gumman och glöm aldrig att jag älskar dig mer än någonting annat!



Big love Jennifer


Jag är lättad..

Som jag sa så skulle jag ha ett prov på kemi imorgon som är grundande till mina betyg. Och jag kan inte säga att jag kunde speciellt mycket utav det så jag blev så lättad idag när min No-lärare sa att jag kunde komma tillbaka till skolan på onsdag och göra det! Det fyltes en sten från magen eller vad man säger.. Idag var det en helt vanlig skoldag, alla dom där vanliga ämnena, juste sen hade vi idrott idag och vi orienterade. Hehe, det är skitkul! Även fast jag inte var så konsentrerade, hade andra saker för mig som lockade med. ;P Hoppas er dag har varit bra, min har iallafall vart helt okej.. Grattis till dagens namnsdagsbarn Dagny&Helny!

haha omg kolla mina ögon, tänk om dom ändå såg ut sådära..
omgjord: by Jennifer


Big love Jennifer

Grattis fasters ögonsten

Idag fyller mitt lilla brorsbarn 2 år! Grattis så jättemycket Tindra-Li. Faster älskar dig verkligen. Tiden går verkligen så otroligt fort, jag glömmer aldrig första gången jag såg dig du va så liten och jag trodde verkligen du skulle skrika när jag höll i dig. Men nej, jag fick hålla dig riktigt länge och mycket. Du tillochmed somnade i min famn, lillagumman du ska veta att jag blir verkligen glad när jag ser dig. Och första gången jag hörde att du sa mitt namn vek sig knäna, det var så underbart. Aja, vet inte vad jag ska skriva mer än att du ska veta att faster älskar dig otroligt mycket och om det är något när du blir äldre så säg bara till, jag kommer alltid finnas här för dig. Tindra-Li Häggström, du är fasters ögonsten!



Big love Julia

Dagens outfit

Idag har jag lust att lägga ut en bild på dagens outfit. Så här kommer den.

Kläder:
Kofta - BikBok
Linne - JC
Jean - BikBok


Big love Julia

Högre nivå

Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem. Jag har varit inne i stan och träffad Elliot. Det var riktigt kul eftersom det är så otroligt längesen vi träffades sist. Men vi gjorde inte speciellt mycket pratade mest. Idag iskolan hade vi brandövning, gud vad kul det var att se alla sexor som verkligen blev panikslagna fast alla viste att det bara skulle vara en övning. Haha, nejmen vad taskig jag känner mig nu. Förlåt dom var jättesöta. hihi. Ikväll ska jag dansa, igen. Fast den här gången ska jag testa en grupp på en högre nivå. Sen när jag kommer hem ska mamma och pappa gratta mig, eller jag ska få presenterna idag eftersom jag inte vill gå upp typ halvsex i morgon bara för att bli grattad. Jag fyller ju år morgon! Aja, avrundar det här inlägget nu. Men vi hörs!


Big love Julia

Bror jag älskar dig

Jag skrev igår att min brorsa fyllde år ju, och grattis igen fast i efterskott. Hoppas du fick en bra dag! Jag tänkte skriva lite om mina känslor för dig eftersom dom är verkligen starka. Men sen kom jag på att dom faktikst är obeskrivliga, jag älskar dig så himmla mycket brorsan. Det finns inte ord för sånna som dig seriöst. Jag vill bara att du ska veta att du betyder otroligt mycket för mig. Jag vet att jag inte säger det ofta alls, nästan aldrig, så du vet nog egentligen inte att jag älskar dig så mycket som jag gör. Glömmer aldrig den dagen du ringde mig, visst du var lite onykter men då du sa att du älskade mig jättemycket och att jag alltid fick prata med dig om det hade hänt något. Vet du, att när du sa dom orden blev jag verkligen rörd. Det betydde så mycket för mig att få veta att du alltid finns här för mig, lika mycket som jag alltid finns här för dig. Sen glömmer jag aldrig när du ringde och sa: "Julia nu har du blivit faster". Jag kunde verkligen inte behärska mina tårar. Jag var så glad att jag blivit faster men mest för att du bildat en familj som man ser att du verkligen älskar. Jag lovar dig Magnus, alla vill ha en pappa som dig. Du är verkligen en super pappa, och du behöver inte säga till alla att du älskar Tindra-Li för vetdu vad, man ser det på dig. Man ser att hon är det absolut bästa som hänt dig! Aja, nu ska jag nog avrunda det här inlägget. Men jag vill verkligen att du ska förstå att jag älskar dig, och att utan dig är jag inte den jag är idag. Allt för dig storebror!



Big love Julia

Frågestund!

Eftersom vår blogg fyller 1månad idag tänkte vi ju fira det med någonting. Det lovade vi ju. Så nu har vi bestämt att ni läsare ska få fråga vad ni vill om saker ni undrar om oss och som ni inte tycker ni har fått svar på. Det är inte säkert att vi svarar på allt för personligafrågor men vi ska försöka. So let´s start the shitt!

*Gammal bild!!


Big love J&J

Dagensbild

Haha, ja vad kan man säga om den här bilden egentligen? Rolig är den iallafall, eller vad tycker ni?
.


Big love J&J

Dagenslåt

Idag hade vi svårt att välja dagenslåt så vi satte på radion och då kom den här så vi började sjunga på den. Så här våra älsklings läsare kommer dagenslåt.



Big love J&J

Skvaller!

Mischa Barton har tröttnat på sin pojkvän sedan sju månader tillbaka, rockstjärnan Taylor Locke. Paret åkte nyligen på en tre veckors resa genom Afrika men att spendera så mycket tid med varandra gjorde att paret fick se varandras värsta sidor och de bråkade varje dag. Bara några dagar efter att de kommit hem till Los Angeles dumpade Mischa Taylor. En källa säger till In Touch att förhållandet funkade eftersom de inte kunde vara tillsammans så mycket, antingen var han på turné eller så jobbade hon i Europa, de hördes över mail eller telefon och det var optimalt för dem båda.



Källa: Posh 24


Big love J&J

Grattis bloggen..

.. som faktiskt fyller 1 månad idag! Hihi, det ska firas ikväll när jag och Julia träffas jag lovar. Nu har jag och Julia bloggat här varje dag i 1 hel månad och man tröttnar aldrig på att blogga. För det första är det ju otroligt kul att läsa andras bloggar, men det är nästan annu roligare att skriva själv och alla söta kommentarerer vi har fått från alla fina människor, vi vill bara säga tack för att ni vart med oss denhär månaden! Ni är bäst. Och vi har absolut inga planer på att sluta blogga. Hihi, beroende? Sitter och kollar igenom vår blogg och våra allra första inlägg. Lite roligt att se vad man skrev. Nej men, hip hip hurra för vår blogg som fyller 1 månad idag! ;P



Big love Jennifer

Hej bloggen!

Godmorgon på er alla!
Nu har jag kommit hem, har vart på möte med min nya skola. Så om allt blir som tänkt börjar jag där på måndag. Hihi, jag är lite spänd, men det går säkert bra! Jag mår bara bra, dock lite smått trött. Hur mår ni? Idag fick jag lov att bara vara hemma hela dagen, så då tänkte jag ta vara på det. Inte bara sitta framför datorn. Tänkte mest plugga faktiskt, till mitt no prov på fredag. Sen senare, ska jag nog ändå dra till skolan, iallafall till no lektionen så jag kan hämta lite papper där som jag behöver för att gå vidare i pluggandet. Efter det blir det bästevännen! Alltid lika kul att träffa dig Julia. Du är en stor del av mitt liv, som jag ALDIRG ALDRIG kommer släppa. Det lovar jag dig! Du kommer alltid vara älskad av mig gumman. Får se vad vi hittar på, kanske en videoblogg om ni har tur, youtube funkar ju inte för tillfället, eller jo det är klart det funkar.. men det går inte att ladda upp videosar. Så just a "kanske". Nej nu ligger min kemi-bok här och väntar på att bli läst. Vi hörs senare! Grattis till dagens namnsdagsbarn Tord&Turid!



Big love Jennifer


Hemma igen.

Nu är jag hemma igen från skoldagen och Felix. I skolan idag gjorde vi inte mycket alls! Eller inte jag iallafall.. känns så himmla onödig sista veckan asså. Liksom vad ska jag göra, läxerna till nästa vecka är de bara att glömma. Men jag kan ju alltid plugga till mitt prov i NO på fredag.. suck jag har prov i hela kemidelen i 8;ans hösttermin (jag fick liksom veta det idag!!!), men det ska nog lösa sig, så jag kan inte sitta här sålänge, skolan går ju alltid före! Efter skolan åkte hem till älsklings Felix. Vi gjorde inte så mycket, myste lite och kolla på tv. Nej nu ska jag gå och ta något att äta, glömmer alltid bort de. Skärpning på mig! Hoppas ni haft en kanondag. Här kommer lite bilder från idag ;P

1) Ego jag vet..
2) Felix och jag
3) Isse, Tuva och Sara!
4) Iselin sötnos
5) eeeh jaa ;P


Big love Jennifer

Dagenslåt

Haha, Jennifer kommer du ihåg i Östhammar när vi sjöng den här hela tiden? Den får bli dagenslåt

Dagens bild

Dagens bild fick bli en bild på mig&Jennifer

Saknar dig redan bästevän, men i morgon träffas vi igen.


Lång dag idag

Hej mina älsklingar!
Nu sitter jag här hemma igen. Det blir inte speciellt långt inlägg nu för måste verkligen vila. Är superduper trött, förstår verklgien inte varför. Menmen, alla har sånna här dagar. Idag gick skoldagen otroligt långsamt tycker jag. Ikväll ska jag ju dansa igen, alltid lika roligt. Idag fyller min brorsa år, ett inlägg till honom kommer senare. Nejmen nu ska jag gå, vi hörs senare. Puss!



Big love Julia

Godmorgon!

Godmorgon alla söta läsare!
Förlåt för att jag inte skrev igår var rätt upptagen, var typ ute efterskola till sent på kvällen och sen när jag skulle logga in på kvällen funkade det inte? Men aja huvudsaken är att det funkar nu ju! Just nu gör jag inte så mycket har en smula bråttom, måste gå hemifrån 8 och jag har inte ens sminkar mitt och borstat håret, så varför sitter jag här egentligen? Så det får bara bli ett kort inlägg nu! Idag ska jag direkt efterskolan hem till Felix. Vi får se vad vi hittar på, men jag ska skriva lite när jag kommer hem. Grattis till dagens namnsdagsbarn Anita&Annette

Bild på Felix, hihi. Inte för att man ser ett skit (min mobil har sämsta kamerna)! Jag älskar dig felix!


Big love Jennifer

Förlåt

Oj juste, jag hade ju lovat er att jag skulle lägga in bilderna som jag tog i helgen. Förlåt att jag inte gjort det innan men hade faktiskt glömt bort det helt. Här kommer dom (Klicka på bilderna för att förstora dom)



Big love Julia

Skvaller!

Lindsay Lohan vill gifta sig och skaffa barn tillsammans med sin flickvän Samantha Ronson, enligt News of the world. Paret vill inte adoptera och enligt källan ska de få hjälp från en av Lindsays ex-pojkvänner. Hon har ju haft många heta killar genom åren, kommer de kanske att bli Jude Law, Jared Leto eller Calum Best?



Källa: Posh 24


Big love Julia


Har jag inte rätt?

Sanningen är att människorna man säger att man aldrig mer vill se igen ,
är dom människorna man aldrig glömmer .
det är människorna man aldrig släpper taget om .
det är människorna man älskade ,på riktigt .
dessa människor gjorde dig besviken .
men du skulle förmodligen ge allt du har ,för att få se just dom personerna i ögonen igen ,
en sista gång.

Dagensbild


Kärleken är obeskrivlig.

Dagenslåt

HAHAHa, så himla härlig röst. Skrattar varje gång jag hör låten. Vad tycker ni om den?


super duper trött

Tjingeling!
Julia här. Jag har precis kommit hem från skolan. Och som rubriken säger är jag väldigt trött. Ska kanske gå och lägga mig i soffan och se lite på tv. Men först tänkte jag skriva lite om hur min dag har varit. Idag hade vi riktigt roligt i skolan, eller iallafall när vi hade rast. På lunchrasten kom det fram några från globens gymnasium som går restauranglinjen till oss och började prata. Dom var väldigt roliga. Haha, bilder kommer längre ner men tyvärr inte på dom som kom fram. Sen har jag haft musik idag vi spelade keyboard, det var ganska kul fast jag kunde verkligen ingenting. Menmen man går i skolan för att lära sig. Efter skolan åkte jag hem direkt så nu tänkte jag blogga lite, sen försöka sova och efter det plugga. Idag är jag och mamma ensamma hemma eftersom pappa är någonstans, vet inte riktigt vart men det är väl inom jobbet. Så jag och mamma ska nog se på någon film. Men nu ska jag gå. Hörs sen!!

Madde och Rosa visar sin cheerleading dans.


Big love Julia

Vi har utsett en vinnare..

.. i vår tävling. Vinnaren är Clara, 15 år. Bilden är otroligt fin och vi delar glatt ut vårt pris till dig. Tack alla andra, vi har fått otroligt fina bilder och det har varit svårt att utse en vinnare. Men nu är det gjort, så grattis en än gång Clara!! Här kommer vinnaren.

Budskapet är väl rätt förutspått. Kärlek botar allt!


Big love J&J

Bilder från idag m.m

Nu sitter vi här igen, tillsammans och glada. Vi har vart ute och tagit lite bilder. Vi spelade in en videoblogg men det är fortfarande något fel på youtube.com. Bilderna kommer längre ner. Juste, i helgen kom Felicia fram till mig och sa att hon verkligen gillade vår blogg och att hon läste den dagligen. Det tycker vi var jätteroligt att höra. Skriv gärna till oss om du läser det här. Tack Felicia det var kul att ses! Hoppas ni inte har glömt att vår blogg faktiskt fyller en månad på onsdag (den 10). Och det tänkte vi ju självklart fira, vi har tyvärr inte kommit på hur än. Men det kommer, vi lovar! Här kommer bilderna från idag. Grattis till namnsdagsbarnen Regina&Roy. Julia heter bland annat Regina så grattis gumman!









Big love J&J


Vilka tycker ni?

Julia var somsagt på sitt landställe över helgen och hittade två par skor. Men kunde inte bestämma sig lika hon skulle köpa, så nu behöver hon er hjälp! Vilka ska hon köpa? Kommentera ert svar, det är viktigt!!
VS


Big love J&J

Dagensbild

Här kommer dagensbild. Lite humor bakom. Vi tycker den är riktigt rolig och vi skrattar varje gång vi ser den. Vad tycker ni?

Självklart menar vi Bigmomma.


Big love J&J

Dagenslåt

Här kommer daggenslåt. Vad tycker ni om den? Själva älskar vi den!!!



Big love J&J

Gammal video.



Jag hittade den här gamla videon på en kompis blogg. Haha, den är sen i våras! Det är jag som filmar. Vet inte riktigt varför jag lägger in denhära.. Men det ger verkligen gamla härliga minnen.


Big love Jennifer

Lite förändringar i bloggen!

Nu har jag och lillasyster suttit här framför datan i ett bra tag och försökt att göra lite förändringar i bloggen och vi lyckades med några saker faktiskt. Jag vet inte om ni ser vad jag har gjort (?!) Men annars kan jag säga att jag satt en ram runt bloggen, jag har också gjort en ryta i menyn under bilden, sen har jag centrerar rubriken, gjort ett nytt typsnitt och en annan färg, samt lite annat smått och gott. Men nu ska jag kolla lite på tv vi hörs senare!



Big love Jennifer


Rastlös

Jag har seriöst suttit framför datan hela dagen. Så nu fick jag tanken på att kanske hitta på något annat? Men som vad, jag orkar inte gå ut, det har regnat hela dagen och det finns typ inget att se på tv. Ioförsej kan jag ju läsa ett litet tag, (det skulle ju inte skada) men jag orkar inte det heller. Men aja någonting måste jag hitta på för datan blir det inget merutav just nu iallafall. Vet inte rikigt vad jag ska göra ikväll, den där middagen blev tydligen inställd pga.. har ingen aning! Bästavännen är ju på landet och Pojkvännen spelar hockey idag. Börjar bli riktigt rastlös men jag får väl ta och hitta på något. Hoppas ni har haft en bättre lördagsdag än jag.. Får se om någon vill träffas ikväll annars blir det en lungn och mysig hemmakväll, men lite chips & cola kanske, haha mumsfilibaba! Kom på att jag inte ätit något på hela dagen, så nu fick jag äntligen något att göra, laga mat.

Juste skriv till oss på [email protected] om ni är intresserad utav att gästblogga!


Big love Jennifer


Bästavännen.


Varje blondin behöver sin brunett! Jag behöver dig mer än allt gumman. Du är de bästa och finaste som någonsin har hänt mig Julia. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mest & när jag säger de menar jag det verkligen. Ingen mig utan dig, så är det bara! Ingen ska någonsin kunna ta dig ifrån mig. De vi har är inte många som har och det kallas äkta vänskap!
Jennifer Filippa Kristina Qvarforth <3 Julia Regina Strömberg


Big love Jennifer

Slöar

Jag har nyss gått upp ur sängen har legat och halvsovit lite med min katt. Det är alltid hon som väcker mig. Men på henne kan man ju inte bli sur. Så hon har en fördel för att hon är så söt. Idag skulle jag egentligen följt med familjen till Bro där skulle min mormor och Anders (mormors kille) göra något som dom fått av oss när dom gifte sig! Men jag orkade inte, har otrolig huvudvärk. Så nu ska jag nog gå till badrummet och ta en huvudvärks tablett, men de löser sig nog. Får se vad som händer idag, kvällen är iallafall spikad. Då ska jag och några kompisar familjer typ umgås. Här kommer lite bilder från min älskade katt (som tyvärr aldrig blir bra på bild!!) Såg nu att dagens namnsdagsbarn var bland annat Lilly, och då kom jag och tänka på min gammelfarmor. Hoppas du har det bra där uppe i himmlen. RIP, jag saknar dig! Grattis till dagens namnsdagsbarn Lilian&Lilly.

Min älskling och mina vita ben i bakrunden ..

Nu har jag kommit på varför hon aldrig blir bra på bild.. de är för att hon alltid är så spidad och hoppar runt som en ja, jag vet inte vad! Men hon är ändå min sötaste sötnos ( :


Big love Jennifer

Skvaller!

Carmen Electra shoppar loss på kändisarnas favorit shoppinggata, Robertson Boulevard i Los Angeles. Hon ser supercool ut i sina fransstövlar, tighta jeans, svarta topp och färgglada handväska! Hon är verkligen snygg och trendig, ser inte Carmen ut som Lauren Conrad? 80tals modet är tillbaka och den här rocktjejen har helt klart koll! Så de där blir mitt sista inlägg för idag, vi hörs imorgon!



Källa: Posh 24


Big love Jennifer

Sista inlägget för idag

Hejhej, alla söta bloggare!
Jag har precis kommit hem, har som jag sa i förra inlägget vart ute med Felix och hans vänner. Tro det eller ej, men jag orkade upp ur sängen, haha. Men det här får bli mitt näst  sista inlägg för idag. Jag har inte så mycket mer att säga än att, sooooov gott!


Big love Jennifer

Vaken igen.

Nu är jag vaken igen dårå, kolla nyss på klockan och fick se att jag hade lite bråttom. Men det är ju alltid tidspress, det är inget man kan gömma sig ifrån, var du än går stöter du på de. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och kanske sminka mig lite efter, mitt förra smink hade blevit konstigt när jag somnade. Sen måste jag bara säga att jag saknar min bästevän otroligt mycket. Dom sista veckorna på sommarlovet när vi var hela tiden, var tider jag aldrig glömmer. Du kommer alltid ha platsen närmast mitt hjärta, -I really love you hun! Nu måste jag gå och göra mig iordning, får se när jag kommer hem ikväll kanske runt 11 så tror inte det blev något mer bloggande från mig idag. Men aja, hoppas ni får en super kväll. ( :
J&J, bästavänner livet ut visst hjärtat?


Big love Jennifer

I'm home

Hemma nurå, skoldagen var helt okej faktiskt. SO provet gick väl sådära orkade faktiskt inte bry mig så mycket. Menmen, hoppas jag får vg iallafall. Eller juste, han skulle ju inte bedöma på dehära provet. Men aja, who cares?! Just nu ligger jag och slappar framför tv, att jag kom ända hit är ett mirakel. Nej, men gud va jag är trött asså. Ska nog gå och sova lite innan jag träffar Felix ;P

Big love Jennifer

Drar till skolan nu

Nu drar jag till min skola, kanske för sista gången! Känns lite tråkigt, att lämna klassen, men man måste gå vidare i livet. Jag har inte sagt det till så många än, men på måndag kanske det är så att jag byter skola, vi får se! Hmm.. vad ska jag göra idag ? (kanske sista) skoldagen och sen ska jag typ vara med Felix på kvällen. Men jag skriver mer när jag kommer hem nu måste jag sminka mig. Grattis till dagens namnsdagsbarn Adela&Heidi


Big love Jennifer

love kläder

Jag har kollat på lite kläder nu för ska snart åka och shoppa, tänkte åka till Täbycentrum med syrran nästa helg. Där är det ju jättestort och bra. Jag kollade lite på BikBok's hemsida och hittade en jättefin tjocktröja. Den liknar en  tröja som jag redan har men tycker ändå den är fin och man ser skilland. Jag hittade också en fin skinjacka som jag vill ha. här kommer dom.


1) newbelief collage bikbok 299kr
2) gillian jacka bikbok 599 kr

Big love Julia

Smink

Som ni redan känner til så älskar jag smink, får liksom aldrig nog av det. Och idag tänkte jag göra lite reklam för olika mascaror som jag verkligen gillar och tycker är bra. Självklart hänger det ju på hur dina egna ögonfransar är formade så det kan ju vara olika för alla. Men som sagt, här är några som jag gillar.

1).  2).  

3) 4)




 

1) Hypnóse mascara - Åhléns.
2) Double- H&M, Kicks, Åhléns.
3) Telescopic- H&M, Kicks, Åhléns.
4) Masterpiece mascara- H&M, Kicks, Åhléns.

Big love Julia


 


Tjejhelg

Nu har jag kommit hem från dansen, helt slut. Det var riktigt kul, fast tyckte nästan det var lite för lätt. Men ska testa en gång till tycker jag fortfarande det får jag hoppa upp en grupp till. Just nu sitter jag i soffan med min mamma. Hon ser på tv och jag bloggar. Jag måste verkligen få säga hur underbart jag tycker det är att blogga.Att liksom få säga allt man gjort och känner. Och ni läsare, ni är underbara! I helgen ska jag till Östhammar igen. Den här gången hägner syrran med så det blir en trevlig tjejhelg, jag mamma och syrran. Jag kommer tyvärr inte kunna blogga något underhelgen, men jag kommer ta massa bilder som kommer läggas ut på söndag när jag kommer hem. Nej nu ska jag avrunda det här inlägget. Om vi inte hörs mer nu hörs vi på söndag. Puss och kram!

Big love Julia


Skvaller!

Rihanna spenderade sin lördag med sin relativt nyfunna kärlek, Chris Brown! Båda såg coola och avspända ut när de gick in i affären "Go Ape" och Chris ställde även upp på bild med ett fan! Rihanna hade på sig en tuff svart t-shirt och svarta jeans medan pojkvännen gick klädd i grått. De vinkade sedan hej då från bilen för att köra vidare till Matstro's Steakhouse i Beverly Hills och äta en mysig middag på tu man hand! Vi undrar hur länge till de tänker förneka att de är ett par?!

Källa: Posh 24


Big love Jennifer


Godmiddag

Godmiddag alla sötnosar!
Hoppas ni haft en bra dag. De har iallafall jag, liksom kan man inte ha det bra, imorgon är det ju fredag och jag ska typ träffa älsklingen hela helgen, hihi. Just nu gör jag inte så mycket, ska snart och plugga so, vi har förhör imorgon .. Aja slänger in ettt inlägg senare ikväll. Grattis till dagens namnsdagsbarn Gisela

Visst ser det vackert ut!!

Big love Jennifer

Mycket att göra

Shulululu!
Det här får bli ett ganska kort inlägg, hinner tyvärr inte skriva så mycket eftersom jag ska plugga och sen åka in till dansen. Gud vad nervös jag är, har liksom hoppat upp till vuxen grupp och jag är den enda fjortonåringen i gruppen. Menmen, det kommer säkert gå bra får man hoppas. Jadu, idag har det inte hänt speciellt mycket faktiskt. Jag har vart i skolan och sen när jag kom hem var jag tvungen att städa mitt rum för det såg verkligen hemskt ut. Men nu måste jag gå. Kommer nog ett inlägg senare! Grattis dagens namnsdagsbarn Gisela.

Big love Julia

Adrenalinspruta

Hej hopp!
Idag har jag vart i skolan och vi hade spanskalektion. Sen hade jag ph-samtal och vi höjde upp mina betyg i engelska, svenska och spanska så nu ska jag satsa på MVG istället. Undra hur det kommer gå.  Efter skolan åkte jag till läkaren för att ta mina allergisprutor. Nu hade dom höjt dosen dubbelt så mycket. Efter cirka en kvart såg jag att min hand var alldeless röd med massa utslag och det kliade jätte mycket. Så jag sa det till Martin som läkaren heter så han sa direkt: "dra ner byxorna så ska du få en spruta i låret". Så jag fick en adrenalinspruta i låret och var tvungen att stanna där längre. Men sen gick det ju över. Så nu sitter jag här hemma och har pluggat ganska mycket nu men ska plugga lite mer sen efter middagen. Idag ska vi äta tacos, gott eller hur? Ha det bäst våra kära bloggläsare!

Tröjan- Adidas
Linne- BikBok


Big love Julia

Lite skrivande

Jag har inte tid att skriva så mycket nu för tiden, har så mycket plugg. Speciellt denhära veckan, ska kunna ett helt stencil häfte tills på fredag och jag har bara hunnit kolla igenom det ett få antal gånger, så just nu är det skolan jag sätter kruttet på, som ni kanske förstår, men jag ska försöka skriva så mycket som möjligt när jag får tid (som det alltid är ont om?!) Aja, så jag tänkte klämma in ett inlägg nu. Jag har nyss ätit middag och så. Ska sätta mig framför tv snart och plugga.. vad finns det mer att säga, jo juste, skulle egentligen vart med Felix idag, och så kunde inte jag. Så nu är det väl sådär mellan oss.. men det löser dig säkert. Nog pratat om det. Men eftersom att vi inte kanske kommer ha tid att skriva allt för mycket så får ni kolla in andra bloggar mendans, så medelar vi när vi sätter ingång på riktigt igen! Grattis till dagens namnsdagsbarn Alfhild&Alva

Jag älskar dig mer än allt Julia strömberg!


Big love Jennifer

vad händer?

Är det någon som vet vad som händer med youtube.com just nu? Det är något fel eller är det bara så för mig det inte går att ladda upp en video? Kommentera gärna om ni vet något!

Big love Julia

Välkomna hösten!

Som många redan kanske har märkt börjar hösten komma med stora steg till vårat land. Lite tråkigt att sommaren är slut. Men hösten har ändå sin charm! När det regnar och man sitter inne och bara kollar ut genom fönstret. Det är verkligen hur mysigt som helst! Det är klart att det finns för och nack-delar med allt. Men jag tycker ändå att hösten är en trevlig årstid. Alla olika färger på blanden som sakta en för en trillar ner från träden. Ingen årstid är sig lik. Men alla är ändå otroligt vackra och fina. Så alla som håller på och deppar för att sommare är slut.. lyft ögonen och gör något roligt utav de hela istället. Jag lovar att ni kommer ha det mycket roligare än att bara klaga! De var allt för lilla mig, nu ska jag och plugga lite so, hörs senare..



Big love Jennifer

Dansar genom livet

Hej!
Nu sitter jag här igen, har pluggat men behöver plugga mer. Har ju spanskaförhör i morgon, inte alls kul. Eftersom jag inte alls gillar min spanskalärare, men aja. Vad ska man göra åt saken. Jag har nyss ätit lite för ska ju snart iväg till dansen. Äntligen har dansen börjat igen, dansen får verkligen mig att på glatthumör. Och alla underbara människor man träffar som går i samma grupp. För er som inte viste så dansar jag show hiphop och jazzfunk. Ni kanske inte alls vet vad det är men det är riktigt kul iallafall. Eftersom det är en ny termin innebär det en ny grupp med massa nya vänner. Och jag har ju inte fått dansa något nu efter operationen så äntligen får jag börja med det igen. Jävligt skönt rent ut sagt! Men aja, nu måste jag gå. Hörs nog senare ikväll!

Dans är inget man gör,
Dans är något man är.


Big love Julia


Gästblogg

shullulul allihopa!
trevlans dag idag! nu e de så att vi har fått äran att gästblogga i denna bloggen precis som 'j&j' har gjort i våran blogg och som sagt, de blir ju lite knasigt när man inte vet vad man ska skriva, men de brukar oftast vara så att man bara låter fingrarna gå och tillslut blir de ett blogg inlägg. om ni har läst våran blogg ; http://nickie.tellerhag.se/ , har ni antagligen sett blogginlägget som julia skrev till oss, om ungdomarna. och jag håller helt klart me! de borde finnas någonstans där alla ungsdomar kan vara. men inte någon fritidsgård där ingen är, utan mer någonstan där man träffar massa folk, och har kul, utan sprit. okej, de blir nog som en fritids gård, men isf där all "hänger", för de är tråkigt när de ändå inte är några roliga där! det skulle ju vara bra för många. Men den stora frågan är ju, hur ska man fixa det? 1. det borde vara någonstans där alla har nära, och där all är, 2. de borde finnas ledare som är riktigt shyssta & de ska vara öppet tills SENT! 3. man borde prata med någon som kan fixa det, de kanske kan vara någon form av disco ? dock inte elverket tack! och de borde vara gratis, för de är vi ungdomar värda!

riktigt tack till att vi fick gästblogga, och besök som sagt gärna våran blogg och kolla, http://nickie.tellerhag.se/ , vi är två stycken som delar på den, Nickie och Fredrika, och vi funderar på att byta namn, läs mer där, men glöm inte att fortsätta läsa julias&jennifers  blogg!

peace and love!
nickie&fredrika

Dåligt uppdatering från mig!

Förlåt för otroligt dålig uppdatering från min sida. Men jag har gjort så mycket andra saker som faktiskt kommer förra bloggen, tex vart med bästevän & pluggat, ja men jag ska försöka skärpa mig. Hinner inte skriva något lånt inlägg för mamma håller på och ropar på mig -.- . Menmen, hoppas ni haft en bra kväll. Min har iallafall vart toppen, har ju fått träffa Julia igen! :)

Bild på mig&Sara idag efter skolan, haha var tvungen att täcka över våra ansikten!
Vet inte riktigt vad vi gör, men aja! ;P


Big love Jennifer

Skönt att vara tillsammans igen

Heeeeeej!
Äntligen är vi tillsammans igen. Det känns som det var en evighet sen sist. Det blev ändrade planer Julia träffade inte Cristopher och Jennifer träffade inte Adina. Men det blev ju ändå bättre för då träffade vi. När Jennifer hade kommit hem till Julia gick vi en promenad runt årstaviken. Ganska långt. Vi tog massa bilder, riktigt fina och proffsiga. Vi träffade några småkillar som busade med oss och sprang och gömde sig direkt typ. Hahah, Men här kommer några. (Klicka på bilderna för att förstora dom) Juste, grattis till dagens namnsdagsbarn Samuel.


Be cool

HAHA, asså jag kollade in några bloggar och hittade den här videon. Och seriöst fyfan vad jag skratta.
Kolla på hela videon och se när du börjar skratta


http://view.break.com/531711 - Watch more free videos

Big love Julia

Skolan igen

Nu är jag här igen, jag kom precis hem från skolan. Gud vad kul det var att träffa alla igen. Jag träffade Saras lillasyster Sandra när jag stod och väntade på bussen så jag slapp ju åka själv. Jag jobbade faktiskt bra idag, asså man måste ju tänka att det är sin framtid man gör.  Vissa tror att dom är jättecoola när dom ba "aa jag kom försent idag" , "palla matten vi går ut istället". Men jag tycker faktiskt det är tvärtom, asså man ska vara stolt för sig själv och jag lovar att dom som säger så innerst inne vill sitta där men pappret och pennan och jobba lika duktigt som många andra.  Aja, senare ska jag träffa Cristopher han mådde inte så bra så vi får väl se vad som händer.Annnars ska jag nog bara vara hemma och plugga. Har ganska mycket at göra nu tyvärr eftersom jag har vart borta och allt.
 
Juste, ikväll ska vi få en gästbloggare hit. Ni får se vem det blir, men det blir nog super bra! Om ni har lust att gästblogga kontakta oss på vår mailadress [email protected]. Det skulle verkligen va jättekul!

Big love Julia

RSS 2.0