Palla hålla på så!

Okej, asså nu har vi börjat få kommentarer som "Fyfan vilka fjortisar ni är" , "Ni kommer ångra er när ni blir äldre" ,"En gång fjortis alltid fjortis" . Ja, ni förstår vad jag menar. Och visst vi tar inte åt oss men hur kul är det att höra någon säga det till oss när vi inte ens är det? Palla kommentera någon som ni inte ens känner, och till och med inte stå för vem du är, utan att skriva alla dessa kommentarer anonyma. Faktiskt riktigt fegt! Det var en tid då man faktiskt kunde kalla oss fjortisar men det var då. Vi har gått förbi det, vi har blivit mognare. Och vi erkänner, den perioden var faktiskt riktigt rolig. Så vi ångrar ingenting, och vi är inte emot fjortisar för vi vet att dom har det roligt nu. Men även dom kommer inse någon gång att dom är mognare än så. Det är deras liv, inte ert eller hur? Men nu tycker jag att ni ska sluta kommentera sånt jävla skit för det är inte kul att höra, vi tar inte åt oss för vi vet ju själva att det inte är sant. Det är ju inte alla som kommenterar så utan som kommenterar vår blogg snällt och  vi vill säga tack till alla ni där ute som är så underbara och gör det och som läser vår blogg oavsett hur vi ser ut eller såg ut. Ni är underbara, vi älskar er!!



Big love Julia

Storasyster

Ja som jag sa förut var jag hos min storasyster idag. För att fira henne lite i efterskott. Det var jättekul där, vi skrattade och pratade om allt. Här kommer några bilder. (Klicka på bilderna för att förstora dom)


Vill bara säga att jag älskar min storasyster så jävla mycket!

Big love Julia

Skola igen

Hej!
Nu är jag hemma igen, det är riktigt skönt att jag ska till skolan i morgon för då kommer jag tillbaka till de vanliga rutinerna. Idag har jag vart och firat min storasyster som fyllde år i måndags och sen har jag gått en promenad med Tuva. Min helg har vart en riktigt skön helg. Hur har er varit? Jag har faktiskt bara slappat och vart för mig själv. Gick långa promenader och på kvällen var jag med kompisar. Det kommer lite bilder här som jag tagit i helgen.
(Klicka på bilderna för att förstora dom)


Big love Julia


Veckoslut

Nu är det söndag eftermiddag, alltså veckoslu. Jag har nyss kommit hem från Felix. Vi har inte gjort så mycket. Var tvugen att komma hem lite tidigare idag. Orkar faktiskt inte skriva mer nu, ska plugga!

Big love Jennifer

Godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar!
Har nyss ätit frukost och ska snart in i duschen. Men först innan det tänkte jag skriva lite i bloggen! Förlåt att jag inte skrev igår men jag kom hem försent för att skriva, Igår kväll blev en bra kväll! jag hade inga planer men det hade visst Felix och hans 100 kompisar. Dom skulle in till kungsan (Nrj in the park, var där igår. För er som inte visst ;P) och då tvingades jag med. Till min stora förvåning var det typ skitmånga från mig parallel klass som typ var där också, så haha. Nej men kvällen blev väl rättså lyckad. Men nu ska jag gå och duscha senare idag ska jag ut och träffa Felix igen, sen måste jag verkligen börja plugga igen. Vi har prov på fredag på ett helt stencilhäfte! :( Grattis till dagens namnsdagsbarn Arvid&Vidar!

Saknar min bästevän otroligt!

Big love Jennifer

Bara ta det lugnt

Hej våra älskade läsare!
Nu sitter jag på altanen igen. Jag har inte kunnat blogga tidigare idag eftersom jag vaknade sent och mådde välldigt dåligt mitt på dagen. Vet inte riktigt vad det beror på men mamma säger att det är för att magen börjar komma igång igen efter all isglass som jag ätit nu i två veckorstid. Ni som läste förra inlägget kanske känner precis som jag gör nu. Asså jag är helt tom på ord, jag kan verkligen inte förstå. Jag menar är man 15-18år vet man mycket väl att man inte ska stå och sparka på en annan människas huvud. USH, hoppas dom inte får ett bra liv. Förlåt för mina starka åsikter men är verkligen upprörd. Aja, nog pratat om det där. Idag har jag inte gjort mycket alls, faktiskt mest sovit. Jag vaknade klockan 12 och då ville min pappa bjuda mig och mamma på lunch direkt. Så vi åkte ut till ett ställe som heter Öregrund och åt lunch. När vi åkte hem kände jag att jag börja må illa så jag och la mig i sängen och somnade direkt. Snart ska jag äta och efter det ska jag gå en promenad.
Jag vill bara säga att jag saknar min bästevän otroligt mycket, men snart ses vi ju igen. Och då ska vi fanimig ha kul. Fast det brukar vi ju alltid ha men iallafall. Nu måste jag gå, men kanske hörs senare annars hörs vi i morgon. Ha det bäst!

Big love Julia

Hur kan man göra så?!!

Asså jag läste nyss på en annan tjejs blogg om det här. Hur kan man vara så känslokall och göra såhär mot en annan människa. Jag förstår verkligen inte, hur kan man? Jag tycker verkligen ni ska ta tid och läsa hela texten för det väckte verkligen starka känslor. Jag blir så arg när jag läser det och får tårar i ögonen för jag förstår verkligen inte hur man kan göra något såhär. Värt att läsa, välldigt gripande!!!



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Tack för att du läste hela texten. Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !


Big love Julia


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från mig lillarund tur i stan. Lite saker köpte jag, men inte så värst mycket faktiskt (se bild nedanför!). Nu har jag radion på högast volym, jag lyssar på the voice och håller på att laga en enkel måltid till mig själv. Mina föräldrar skulle bort på middag och då fick jag välja på att följa med eller vara med vänner! Självkart valde jag vänner. Så snart ska jag ut och träffa Felix och hans killkompisar. Så det bilr väl en skön utekväll, härligt! Jag kommer hem till 10-11, får se om jag kan blogga då. Om annars, ha en bra lördagskväll. Nej nu känner jag att det luktar bränt måste ut och ta hand om maten. Kramar!

Det jag köpte var alltså:
Skor från - din sko 300 kr något typ.
Pärlhalsband från glitter 59 kr
Och sist ett vanligt linne från H&M

Juste grattis till dagens namnsdagsbarn Albert&Albertina

Ny kategori


Lite ekelt sådära. Slappt och skönt!
Byxor - Gina trico
Linne - JC
Tjocktröja - H&M

Hoppas ni får en underbar dag! Kramar!

Ändrade planer.. såklart!

Ändrade plander hära. Sara hade typ nyss vaknat så hon skulle inte hinna till 11, så vi sa 12 istället. Då gick jag hem och satte mig hära. Tänkte att jag kunde blogga lite dåra, eftersom att jag inte har något annat att göra. Juste, Tuva följer med oss till stan också, kulkul! ( : Kan ´ju ta en dagens outfit i dethära inlägget tänkte jag. Så det kommer längre ner. Jag har faktiskt aldrig gjort dagens outfit i bloggen, det är bara Julia som har gjort det! Men i min förra blogg som jag hade, gjorde jag typ det varje dag, så det är inte något så nytt för mig, men lite roligare för er läsare. För en del har ju bett oss att börja med dagens outfit. De kommer troligtvis i nästa inlägg då. Kram!

Bråttom bråttom!

Nu är det snabba puckar som gäller. Egentligen hinner jag inte skriva, men jag gör det för er skull. Tåget går 41 så jag måste skynda mig. Jag ska möta upp Sara vid Hötorget klockan 11. Där ska vi kolla på lite saker bland annat skor till mig. Inte klackskor för det har jag redan med typ ett par vanliga skor som man kna ha i skolan. För se om jag hittar något!

Big love Jennifer

Skvaller!

Det är inte bara Sarah Jessica Parker, 43, som lever livet i New York. Enligt flera källor ska även SJP:s make Matthew Broderick, 46, ha fått sin beskärda del av "Sex and the city" - fast inte med sin egen fru. Enligt brittiska magasinet Star hade Matthew Broderick en kärleksaffär med en betydligt yngre kvinna under tiden som Sarah Jessica var upptagen med att spela in "SATC"-filmen i Los Angeles. Matthew träffade den 25-åriga kvinnan på en bar i New York och inledde kort därefter relationen. Sarah Jessica Parker har själv inte sagt ett ord sedan skandalen bröt ut. Häromveckan lät hon i stället sina handlingar tala för sig själva, när hon tillsammans med Matthew villigt lät sig fotograferas utanför en restaurang i New York. Med tanke på att Matthew alltid varit extremt medieskygg, var det en tydlig vink om att paret inte tänker ge upp äktenskapet i första taget. - Sarah och Matthew har kämpat med sin relation i flera år, men nu har de bestämt sig för att få den att fungera, inte minst för deras son James Wilkes skull, berättade en källa för The Daily mail. Enligt samma tidning ska Sarah Jessica Parker tidigare i år ha kallat sin relation för en riskfylld tågresa och sagt: - Jag är glad att Matthew är far till min son, men det betyder inte att vi alltid kommer överens. Jag är säker på att han många gånger har önskat att han inte var tillsammans med mig. Vi får vänta och se hur det går för paret.



Big love Jennifer


Uppe tidigt!

Godmorgon alla sötnosar!
Jag är uppe väldigt tidigt på en lördag. Alla ligger väl och sover nu! Men jag blev väckt av min katt. Hihih hon är så söt när hon kommer och väcker en. För hon typ lägger sig i armhålan och börjar spina och om man inte vaknar då börjar hon med att ta sina tasar på hackan för att man ska vakna, hihi. Hon är det absolut sötaste jag vet.

Gammal bild och för den där jävla Lisa, tror du vi ens bryr oss om din åsikt. Tyck vafan du vill, men vi vet att vi inte är fjortis. Hahah, du kallar oss patetisk, vem är det som är patetisk egenligen? Jo, det är du! Du står inte ens för vem du är och håller på att hacka på folk. Jag blir så trött på såna skitungsar som dig. Tro vad du vill, med du har inte ens sätt oss i verkligenheten då kan inte gå och bedöma vilka som är fjortisar eller inte. ;s


Big love Jennifer


Besökarna ökar!

Rubriken säger väl en del? Nej men det är jättekul för besökarna ökar för varje dag som går och så får vi ju massa fina kommentarer av underbara personer. Men sen finns det ju fortfarande några som inte har något liv och ska hacka, men det finns det ju överallt. Man ska försöka att bara inte ta åt sig, eller av det positiva kan man ju alltid ta åt sig utav. Men våra läsare är bäst, jag lovar! ( : Nu ska jag gå och kolla tv, blir tyvärr inge mer bloggande idag från min sida.


Big love Jennifer


Framme

Hej hopp allihopa!
Nu är jag framme i Östhammar och som ni kanske förstår har pappa tagit med sig sin dator. Härligt för då kommer jag kunna blogga lite. Kanske inte så mycket som jag brukar eftersom jag är här och då vill mina päron inte att jag ska sitta hemma framför datorn. Ni kaske känner igen er? Är era föräldrar också så? Just nu sitter jag här på altanen jag har tagit med min kamera så jag tänkte att jag kunde lägga in bilderna medans jag var här, men då kom jag på att jag glömde sladden hemma. Menmen, ni kan vara lugna dom kommer, jag lovar. Här är det riktigt bra väder faktiskt så ikväll tänkte jag springa lite det är en riktigt fin miljö här så det är mycket trevligare. Jag behöver verkligen träna upp min kondition igen innan dansen börjar. När jag kom hit gick jag en promenad och pratade i telefonen, sen efter ett tag skicka mamma sms och frågade vart jag var. Viste inte att jag hade vart ute och gått i mer än en timme. Men det var så himmla skönt att bara gå få prata i telefonen med en kompis som jag inte pratat med på jättelänge så jag tappade bort tiden liksom. Men aja, nu ska jag gå och vara med en kompis. Vi hörs sen!

Big love Julia

Orkar inte göra något!

Jag är så himla trött asså, jag har bara legat på soffan sen jag kom hem. Massa har typ skrivit, "kom ut!" och sånt dära saker, men jag orkar inte, jag får vila upp mig till imorgon istället, då ska jag först in till stan med Sara vid 11 och senare på kvällen vet jag inte riktigt vem jag ska träffa, men det blir väl någon. Antagligen Eric eftersom att vi har bestämt att träffas i helgen. Men man vet aldrig säkert, man kan ju få förhinder, det får jag alltid nästan. Nu överdriver jag inte! Det är alltid något som kommer ivägen och det är ju svårt att ändra på det också! Men i slutändan löser det sig alltid. Så för min del blir det mysig hemmakväll med mamma och syster (plus min älskade katt!). Vad ska ni göra ikväll kanske gå på fest, mysig hemmakväll (som jag), eller kanske bara vara med polare? Grattis till dagens namnsdagsbarn: Hans&Hampus

haha, mun ;P


Big love Jennifer


Kändissnack

Alltså, jag har alltid gillat Victoria Beckham. Men alltså, jag tycker väldigt mycket om dessa tjejer som springer runt i Hollywood och gör sina skandaler hit och dit, det är rätt intressant. Jag var ute på google och sökte lite och då kom jag fram till en gammal bild på Victoria Beckham och gud vad annorlunda hon såg ut! Hon var verkligen jätte söt, men det är hon ju nu med. Hon har verkligen förändrats. Nu är hon en stilikon, men förut så var hon mer som en "hoe for show" enligt många tidningar och så. Jag menar kolla skillnaden.Jag menar hon är ju jätte söt på båda bilderna och så. Men man ser verkligen att hon har växt upp! Fast jag kan ju erkänna att jag saknar hennes långa bruna lockiga hår, åh det var så himla fint! Fast jag tycker också att det är bra att hon har slutat upp med nakenbilder och kör på modebilder istället, hon är en grymt bra förebild till oss ungdomar. Fast, hon borde äta upp sej lite. Jag menar det är ju inte konstigt att tjejer svälter sej för att bli sådär smal, för hon är ju verkligen smal den där stackars bruttan!

image4 VS. image5

Skicka gärna lite komentarer om ni har lust!


Big love Jennifer

1 månad

Glöm inte att den 11 september har vi haft vår blogg i en måndad. Och självklart måste man fira det!
Grattis julifer.blogg.se!!

Östhammar

Idag hinner jag tyvärr inte blogga så mycket. Har vart tvungen att plugga och packat. Men just nu gör jag inget, jag väntar på pappa som kommer snart. Vi ska ju åkta ut till östhammar, jag kommer ta med mig kameran och ta massa kort som ni får se sen. Jag tror jag måste gå nu, så det här blev ett väldigt kort inlägg. Men jag hör av mig sen om pappa har med sig datan. Annars hörs vi på söndag! Ha en kanon helg.

Big love Julia

Förlåt

Förlåt för att det inte alls blev mycket boggande från mig igår. Men jag hann inte tyvärr. Just nu sitter jag i soffan. Ovanligt? Nej, inte i det här laget. Jag försöker ladda upp VB som Jennifer pratade om men det verkar inte riktigt gå. Det verkar vara något fel på youtube. Men men, om den inte kommer nu så lovar jag att den kommer sen! Idag ska jag nog inte göra så mycket faktiskt. Eller typ klockan 3 kommer pappa hem och då ska vi åka till landet. Jag ska be han ta med sig sin data som har trådlöst för så kan jag ju blogga under helgen. Men om han inte tar med sig den kommer det tyvärr inte vara något bloggande från min sida under helgen. Men ni får vänta till söndag då kommer jag tillbaka igen. När Jennifer och Sara var här igår tog vi lite kort så här kommer dom.


Hihi, fråga inte vad vi gör på alla bilder. Men vi försökte få en bild när vi kramades.

Big love Julia

Shopping galning

Jag kom nyss hem. Har vart hos Sara med Iselin hela kvällen. Vi har haft skitkul kollat på massa bilder, vart ute, ätit glass mm. Det är något skumt med youtube.com nu så jag får ta och ladda upp videon imorgon. Jag har ingen aning om var Julia har tagit vägen med bloggandet idag? Hihi, men aja då får jag se till att blogga lite extra. Jag är en sån där som bara älskar kläder om jag hade haft tillräckligt mycket pengar på kontot skulle det nog inte vara så mycket av butiken kvar när jag kommer ut. Men ibland måste man hejda sig om man är en så kallad "shopping galning" som jag dårå! Man kan ju kolla på nätet, och det är exakt det jag gjort nu. Tror inte det går en dag utan att jag ser minst en sak jag verkligen verkligen verkligen vill ha! Haha nog pratat om det nu.. jag är inne och kollar kläder på hm.com dom har ju fått in massa nya kläder och jag bara älskar dom. Lite bilder från saker jag skulle kunna tänka mig att köpa!



1) Topp 98 kr
2) Topp 98 kr
3) Klänning 298 kr
4) Tunika/tröja 198 kr


Big love Jennifer

Spöregnar

Vi har nyss kommit in från vår lilla promenad, vi trog ner till ica och handla glass (mums!) Snart ska Sara måla mina naglar, sen ska jag väl börja tänka på regrängen! Men lite bloggande härifrån gör ju inget, men om jag hinner blogga när jag kommer hem så ska jag ladda upp en skitrolig video som vi gjorde på vägen hem.


Big love Jennifer

Ska snart ut

Jag sitter här hos Sara nu. Vi har hunnit med en del idag, bland annat vart nere hos Julia och hälsat på, sen kom Iselin och vi har mest suttit och pluggat. Juste, när jag var nere hos bästevän gjorde jag en VB hoppas julia lägger in den snart! Hihi ni får vänta med spänning. Sara och Iselin sitter och lyssnar på musik dom såg inte att jag smög till datan, vi ska typ snart ut och äta glass :) men först middag. Och grattis till namnsdags barnen: Gurli och Leila


Här är en bild på oss för ett tag sedan. Eller i vintras. Hahah kolla fjortisarna ;P
OBS, vi ser inte ut så längre!!!

Big love Jennifer

Blivit en rutin

Heej alla sötnosar!
Förlåt för att det här inlägget kommer ganska sent, men jag har faktiskt helt enkelt glömt bort att blogga. Jag satt på datan men hade så mycket annat att göra. Men här kommer det ju iallafall. Igårkväll såg ju jag och mamma på film, filmer hette"solstorm" och var en thriller. Jag tyckte faktiskt den var jättebra, lite svårt att förklara vad den handlar om men den är absolut värd att se! Idag har jag itne gjort någonting faktiskt, jag vaknade halv tolv och gick och la mig i soffan. Tog med mig datorn och satte på tvn. Haha, det har blivit min rutin nu när jag har vart hemma.Idag hörde jag att Jennifer och Sara ska komma och hälsa på mig en snabbis. Ska bli mega kul, saknar dom verklgien! Vi hörs snart.

Big love Julia

Godkväll

Godkväll allesammans!
Har nyss kommit hem, jag har vart hos mormor hela kvällen och pluggat samt kollat på tv (hihi, kunde inte motstå!). Jag är verkligen helt matt efter allt himla pluggande. Men ska vila upp mig till imorgon, tror inte det händer något speciellt då. Nej bara vanliga lektioner idrott, svenska mm. Hoppas det blir en bra dag. Nog med det, vad ska jag göra nu? Jag har ingen aning, ska nog göra lite reklam för bloggen, så vi får mer besökare, igår hade vi nästan rekord. Det var bara en dag vi hade haft några hundra mer på. Men man ser att statestiken ökar radekalt och det är ju alltid roligt med goda nyheter. Får se om det blir något mer inlägg ikväll, annars -Godnatt! :)



1) Min sötaste Sara!
2) Haha, Tuva vad håller du på med? ;P


Big love Jennifer

Ny kategori

Som rubiken säger och som ni kanske ser har vi fått till en ny kategori, Smink. Där tänkte jag att vi kunde göra reklam för lite smink mm. Idag när jag och mamma åkte till läkaren svängde vi förbi sicklasköpcenter och gick in på åhlens. Vi båda behöver nytt smink, eller egentligen behöver jag inte mer smink för jag har redan väldigt mycket och jag använder inte ens allt. Men aja, smink är som kläder för mig, får aldrig nog. När jag gick där såg jag en mascara som jag jag tyckte såg bra ut, den var liksom fin och så.  Men nu ropar mamma på mig vi ska se film och äta så tyvär blir det bara en bild och det blir på den där fina mascaran.

Kommer tyvärr inte ihåg priset.
Någon av er som har den? kommentera gärna!

Big love Julia

Plugga för din framtid

Hej allihopa!
Nu sitter jag här igen, nu har jag kommit hem från läkaren. Det gick superbra att ta sprutorna idag. Just nu sitter jag här och försöker plugga lite, det går faktiskt bra fast jag har datan på. Jag har nyss lärt mig hur en stjärna blir till, vet ni det? Och nu sitter jag och ska skriva dikter och analysera, det kanske inte låter så kul men det är det faktiskt. Juste idag träffade jag min förra lärare som jag hade i Årstaskolan. Det var riktigt kul för har inte träffat han på as länge och han är verkligen den bästa läraren jag har haft och någonsin kommer få. Aja, jag hade bara lust att blogga lite men nu ska jag nog fortsätta plugga. Här kommer mina kläder idag, inte några speciella eftersom jag bara har vart hemma för det mesta. 

Tjocktröja- Veromoda
Linne- H&M
Jeans- Dieselaffären

Big love Julia


Klänning

Jag bara älskar denna klänning från Forever21. Den är enkel men ändå speciell på sitt egna lilla sett. En riktig partytopp rent utsagt! Kostar 29.80 $. Just grattis till dagens namnsdagsbarn Rolf & Raoul.




Big love Jennifer

Hemma igen!

Ja, nu är jag hemma igen då. Skolan var piss idag, mycke plugg och vår klass är.. eeh lite speciell. Det är faktiskt inte så kul. Jag funderar ju på att byta skola, hoppas jag gör det också, för jag står snart inte ut!!! Men nu ska jag inte vara så negativ, nu är det ju kul eftersom att jag får blogga. Jag vet inte direkt vad jag ska göra nu. Plugga lite, ta något smaskigt att äta på och senare har jag bara lust för att köra sims2. Så grymt länge sedan jag körde det, jag och mina kompisar prata om det idag och då fick jag typ värsta suget av att spela det. Sen ska jag ju självklart blogga mycket idag, när jag får chansen. Och jag vill tacka min bästevän för de fina inlägget under! Jag älskar dig verkligen mer än allt! Dagens bilder kommer lite senare idag och kanske något inlägg om i kategorierna "åsikt" och "accesoarer" eller något, vi får se vad jag är sugen på att skriva om! Nej men nu ska jag sätta igång med pluggandet direkt. Hörs snart sötnosar!

Big love Jennifer

Dagensbild

Jag sitter och tittar runt lite på alla bilder jag har på datan och försöker utse dagensbild. Eftersom jag saknar min bästevän så otroligt mycket tycker jag att en bild på oss passar som dagensbild. Jag hittade en otroligt fin bild som vi tagit med webbcamen som visar att vår väsnkap är äkta och att vi alltid kommer finnas för varandra. Vi tog varandras händer och nu ska vi aldrig släppa, eller hur Jennifer?
Så här har ni dagensbild, en bild som visar äktavänskap


Trött på att vara hemma

God morgon allihopa!
Idag vet jag inte riktigt hur jag mår, är på ett väldigt konstigt humör. Men det går säkert över snart. Just nu sitter jag här i soffan igen, och som rubiken säger är jag otroligt trött på att bara vara hemma ensam nu. Ni tycker kanske att det låter jättekonstigt, liksom vem tycker inte det är skönt att vara hemma ifrån skolan ett tag? Men i början var det väl skönt, men nu saknar jag alla mina kompisar och bästevän mest. Senare idag ska jag ta min allergispruta så kommer väl vara jättetrött ikväll eftersom man blir det av sprutan jag vet inte riktigt varför. Menmen. Idag kom mitt första inlägg lite senrare än det brukar men det är bara för att jag kände att jag var tvungen att plugga lite innan jag satt på datan annars tar datan min uppmärksamhet. Nu ska jag nog avrunda det här inlägget så hörs vi senare. Ha det så bra så länge!

Big love Julia


Skolan

Nu ska jag snart dra till skolan, måste prata lite med några vänner som det blev lite komplicationer med igår. Men det löser sig säkert. Och förlåt för att jag bara skrev 2 inlägg igår. Men datorn var upptagen, först av lillasyster som skulle göra något skolarbete och sen av mamma som skulle betala räkningarna. Men snart får jag ju min egna dator, då lovar jag er att det ska bli mer bloggning från mig. Men just nu är det så mycket i skolan också, så jag hinner inte så mycke mer än det. Men jag ska försöka så gott jag kan. Jag ska ju trots allt satsa på bloggen, ellerhur? Nej nu måste jag börja bege mig till skolan så jag inte kommer försent. Vår första timmer idag är syslöjd, det är riktigt kul faktiskt! Det är ju mycke stickat som mode iår och vad passar då inte bättre att sticka i skolan? Ja, vi stickar just nu. Men ha en bra dag. Kommer hem runt 4 mer blogning från mig då.

Big love Jennifer

Gästbloggare?

Vi söker gästbloggare till våran blogg. Är du intresserad? Kontakta oss på vår mail
[email protected]

Big love Jennifer

Sminkning

Hej allihopa!
Jag har fått förfrågningar om hur jag sminkar mig och vad jag använder för smink. Mycket annorlunda fråga om ni frågar mig men också väldigt kul att ni tycker jag sminkar mig fint. Om sanningen ska fram tar det inte alls lång tid för mig att sminka mig och jag sminkar mig buslätt! Men såhär gör jag:

1. Jag tar ett tunnt lager med foundation så det täcker hela ansiktet.
2. Jag tar lite rouge på kinderna, inte alls så mycket men så det syns.
 3. Och sist men inte minst mascaran. Jag tar på några lager mascara. Det svarta uthäver ögonfärger mycket mer.
Och ja, mer än så gör jag inte. Visst låter det lätt?!

Big love Julia

Festen

Hej!
Nu har jag kommit tillbaka igen. Det var faktiskt riktigt trevligt. Träffa alla mina kusiner (nästan) och kusinsbarn. Jag träffade Petra som jag inte träffat på hur länge som helst. Det var jättekul! Petra är min ena kusinsbarn och hon är två år äldre än mig. Jag tog massa bilder, och här kommer några. (Klicka på bilderna för att förstora dom)


1). Farmor när vi sjunger åt henne.
2). Söta Petra.
3). Min kusinsbarn.
4). Någon söt unge som var där.
5). Hampus igen.
6). Farmors blommor.
7). Pappa och söta Sara.
8). Min älskade farmor.
9). Farmor och mina fastrar (en av dom fattas)
10). Slutligen en otroligt fin bild på farmor och Sara

Big love Julia

Älskling

Här är jag och min egna lilla älskling. Hon ser ju lite konstig ut på bilden. Men jag lovar hon är 1000 gånger sötare i verkligheten. I just love you babe!




Big love jennifer

Satsar

Som säkert alla känner till har skolan startat igång nu igen. Härligt att komma tillbaka till rutinerna igen. Men det finns ju alltid för och nack-delar med allt. Nack-delarna med att skolan startar är alla läxor. Guuud, vi har haft skola i en vecka nu och har redan hur mycket läxor som helst som man måste släppa hem varje dag. Hemkunskap (nytt ämne för iår), matematik, svenska och so. Och allt ska vara klart senast nästa vecka. Snacka om tempo vår skola har, men det är ju bra för då lär man sig ju mer. Som rubriken säger, jag ska verkligen satsa allt för skolan nu. Bra utbilding = bättre/roligare jobb, de vet väl alla? Eller det hoppas jag iallafall! Och förlåt för att jag har slarvat med min uppdatering, men det är ju mycket plugg nu. Och skolan går före allt. Men jag ser att Julia vart duktig och skrivit mycket idag. Vi får se, hade tänkt att skriva en del inlägg idag, så håll ögongen öppna!


Som ni ser, inte lite plugg asså. Hela kvällen är fullbokad!

Big love Jennifer

Svårt att bara glömma?

Nu sitter jag här igen. Som Jennifer har sagt i ett tidigare inlägg man tröttnar aldrig på att blogga och det är faktiskt sant! Jag har precis gjort mig i ordning inför farmorsfest . Ska bli jättekul att få träffa hela släkten igen, var längesen man gjorde det nu. Det senaste var på farfars begravning i våras och det var ju inte speciellt kul. Jag har precis börjat prata med en gammal vän som jag träffade sommaren 2007, vi svor på evigvänskap men dum som jag va gjorde jag ett misstag som jag ångrar djupt så tyvärr sa hon upp vänskapen och ville inte prata med mig mer. Nu har hon börjat prata med mig lite igen men hon är fortfarande sur. Förstår inte riktigt varför för det var ju så länge sen. Kanske är svårt att bara glömma. Menmen, sånt är livet. Det är väl bara att inse att det inte kommer bli som förut igen. Aja, nu måste jag gå, nu kom mamma hem så ska väl åka. Jag hör av mig senare!

Dagenskläder
Kofta- BikBok
Linne- Topshop
Shorts- HM
Halsbandet- kommer jag inte ihåg.

Big love Julia

fråga

Här kommer en fråga till er läsare, vi tänkte hitta på något kul med vår blogg så vi tänkte sätta in dagensbild eller dagenslåt. Så nu kommer frågan:
- Ska vi ha dagensbild, dagenslåt eller båda två?
(Kommentera ert svar)

Dagenslåt



Det här är verkligen en låt som jag har fått i huvudet, går runt och sjunger på den helatiden. Kanske inte är den bästa låten. Men den fick ändå bli dagenslåt.

Big love Julia

dagensbild

Tror inte jag nämnde det igår  men jag såg på en film igårkväll innan jag gick och la mig i sängen. Jag såg filmen Honey, det är en dansfilm med Jeccica Alba i huvudrollen. Hon blir den som bestämmer hur dansarna ska dansa i musikvideos och sånt. Faktiskt en mycket bra film. Man blir glad av att se den kanske för att  jag själv dansar, men aja en film värd att se. Jag kollade runt lite på många hemsidor och hittade en otroligt fin bild på Jessica Alba som jag tyckte skulle bli dagens bild. Tänkte att vi kunde börja med dagens bild, eller typ dagens låt. Ni läsare får bestämma, här kommer iallafall bilden på Jessica Alba.

Visst är hon söt?

Big love Julia


Äta bor man annars dör man

Just ni sitter jag i köket och bloggar och äter. Jag orkade inte göra något speciellt så det fick bli vanliga nudlar. Här kommer en bild på min mat. Chao!


Big love Julia

Grattis på 95 årsdagen!

Hej hopp!
Idag har jag faktiskt inte lika ont i halsen som jag haft förut. Men nu har jag väldigt ont i nacken, kan knappt röra mig. Jag tror att jag har fått nackspärr eller något eftersom medicinerna jag äter gör så att jag slappnar av och då ligger och sitter jag på konstiga sätt och det är väl därför. Idag är inte vilken dag som helst, det är nämligen så att min farmor fyller 95 år idag. Ett stort grattis! Jag älskar dig farmor. Idag ska jag inte göra speciellt mycket tror jag, jag ska äta snart sen måste jag nog plugga lite no och so. Ikväll ska vi ha en liten släktfest för farmor, ska faktiskt bli riktigt kul. Jag tar med mig kameran så det blir bilder som ni får se sen. Just nu sitter jag i soffan och gör ingenting. Grattis till Östen som är dagens namn! Men nu ska jag gå och göra min lunch, vi hörs senare!

Big love Julia

Stämmer bra

Jag läste en text på en hemsida som jag tyckte stämde så bra in i verkligheten, så här kommer den:

när hon går ifrån dig och är arg.. gå efter henne!
när hon stirrar på dina läppar.. kyss henne!
när hon puttar dig eller slår dig.. ta tag i henne och släpp henne inte!
när hon börjar svära åt dig.. kyss henne och säg att du älskar henne!
när hon är tyst.. fråga vad som står på!
när hon ignorerar dig.. ge henne din uppmärksamhet!
när hon drar sig ifrån dig.. dra henne tillbaka!
när hon ser ut som värst.. säg att hon är vacker!
när du ser att hon börjar gråta.. håll om henne och säg ingenting!
när du ser henne gå.. smyg upp bakifrån och krama om henne!
när hon är rädd.. skydda henne!
när hon lutar sitt huvud mot din axel.. lyft upp hennes huvud och kyss henne!
när hon tar ditt favoritplagg.. låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
när hon retar dig.. reta henne tillbaka och få henne att skratta!
när hon inte hör av sig på ett tag.. försäkra dig om att allt är okej!
när hon tvivlar på dig.. försvara dig med sanningen!
när hon säger att hon tycker om dig.. så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
när hon tar tag i din hand.. ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
när hon berättar en hemlighet.. håll den hemlig!
när hon tittar dig i ögonen.. titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
när hon saknar dig.. är hon sårad på insidan!
när du krossar hennes hjärta.. försvinner aldrig smärtan!
när hon säger att det är över.. vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
när hon laddar upp den här texten.. vill hon att du ska läsa den!

Big love Julia


På måndag börjar allvaret

Just nu sitter jag här och tänkte blogga lite nu igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det kommer väl som det kommer. Som ni vet har jag vart på stan idag och köpt present åt min syster, tyvärr kan jag ju inte säga vad jag köpte eftersom hon spanar in den här bloggen då och då. Men efter det åkte vi hem igen och jag pluggade lite. Jag har bestämt mig att försöka plugga så mycket jag kan det här året, det är ju betyg och allt nu. Så nu måste man skärpa sig. I morgon ska jag väl inte göra något speciellt, ska bara vara hemma titta på någon film hade jag tänkt och sen plugga lite till. Jag och mamma har pratat om vilken dag jag ska börja gå till skolan igen och vi kom fram till att på måndag börjar allvaret igen, då är det inga hemmadagar inte. På torsdag börjar min dans igen men den gången får jag inte gå. Men sen när jag mår bra igen kommer jag dansa på tisdagar och torsdaga. Men nu ska jag kila, vi hörs senare!

Dagens kläder
Tröja- Ginatricot
Linne- BikBok
Jeans- BikBok

Big love Julia


 


Älskar dig storasyster

Idag är det såhär att min storasyster fyller år. Hon fyller 23 år, och jag vill verkligen tacka henne att hon är just den hon är! Utan min syster vet jag inte vad jag skulle gjort. Vi delar så otroligt mycket fint tillsammans men också saker som man bara vill glömma. Jag älskar dig Monica. Alla ni där ute som har ett syskon vet att kärleken är obeskrivlig, man bråkar men blir vänner ganska snabbt igen. Det är lätt att säga"Jag hatar dig" när man bråkat eller "Dra åt helvete" men innerst inne vet man att man verkligen älskar sitt syskon och att man vill föralltid ha den vid sin sida. Monica, du ska veta att jag finns alltid här för dig lika mycket som jag vet att du finns här för mig. Jag kan prata med dig om allt seriöst. Sen vet jag ju också att du kan vara välldigt överbeskyddande ibland men det är ju bara ett tecken på att du verkligen bryr dig och det är jag otroligt tacksam för. Jag vet att jag borde säga oftare hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag egentligen älskar dig för ibland säger jag inte det så ofta. Men jag hoppas du tar åt dig av texten och inser att jag, Julia Regina Strömberg, inte skulle vara jag om jag inte hade dig vid min sida. Jag älskar dig storasyster, tack för att du finns!


Big love Julia

Man tröttnar aldrig på bloggande

Rubriken stämmer verkligen, man kan aldrig få för mycket av allt bloggande. Jag helt enkelt bara älskar de! Att skriva och kolla andras bloggar. Just nu gör jag inte så mycke, min familj ska dra iväg hem till morfar medans jag ska vara här med mormor. Jag vet inte riktigt vd vi ska göra? Kanske baka eller bara ta de lungt, vi får se. Jag tror att vi mest kommer sitta och kolla på tv, haha! Men såna är vi! vad är era kvällsplaner? Just  grattis till namnsdagsbarnen: Lovisa och Louise

Big love Jennifer


Svaller!

Madonna och Guy Ritchie har gjort ett sista försök att rädda deras problemfyllda äktenskap genom att förnya deras bröllopslöften med en privat Kabbalah-ceremoni i London. Madonna, som fyllde 50 år förra helgen, hade flugit in sin Kabbalah-lärare från Los Angeles för att hålla i ceremonin. Enligt dailymail.com, var det en intim ceremoni där både Guy och Madonna hade gjort löften till varandra där de lovade att försöka göra sitt äktenskap starkt igen.  Så nu får vi bara se och hålla tummarna för att äktenskapet håller!



Källa: Posh 24

Big love Jennifer

Ta vara på dagen som det vore den sista


Glöm de som hände igår.
Lev för det som händer i dag.
Och be för det som ska hända i morgon.


Godmorgon

Godmorgon!
Ännu en dag som jag inte får gå till skolan, börjar faktiskt bli lite långtråkigt här hemma själv. Det finns liksom inte speciellt mycket att göra det blir mest ligga i soffan, se på tv och blogga. Självklart är  det ju bra, att man får blogga hur mycket man vill. Men börjar faktiskt sakna att få vara med kompisar och så. Just nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt, jag har precis börja ätit normal mat igen så idag fick min lunch bli lite pasta och någon god sås till. Senare idag ska jag och mamma in till stan. Jag får egentligen inte åka någonstans men måste följa med och köpa present till min storasyster som fyller 23 . Vem vet det kanske blir något köp till mig själv också. Jag får aldrig nog av kläder, mamma säger alltid "Du måste rensa garderoben innan du köper nytt" men jag orkar aldrig så den fylls bara mer och mer. Men nu ringer det på telefonen så måste svara. Vi hörs snart!

Big love Julia


Breakfast

Jag gör inte så mycket, har nyss ätit frukost. Börjar i skolan klockan 9 så jag hade lite tid på mig att blogga idag på morgonen, och då tänkte jag utnyttja den chansen. Vad ska jag göra idag? Jag ska typ till skolan, sen ska jag bara hem och plugga, haha! Nej men jag och mamma ska prata om lite saker idag så jag får inte gå ut efter middagen. Hoppas att ni får en kanondag. Nu måste jag gå coh göra mig iordning!

Hihih, min goda frukost dårå!

Big love Jennifer

Väskor

Här kommer lite förslag på väskor till hösten. Otroligt fina inte sant? Ni hittar fler väskor på nuknuk.se


Handväska i skinnimitation. Med lång axelrem och handtag. Fodrad med dragkedja. 34x21x17cm
Finns i svart och vit. Pris 299 kr


Handväska av skinnimitation. Två innefack med magnetlås. Flätat handtag.
24x45x18cm. Finns i svart och silver. Pris 169 kr


Handväska i skinnimitation. Med lång axelrem och  flätat handtag. Fodrad med magnetlås. 42x26x20cm. Pris 249 kr.


Quiltad handväska med handtag. Fodrad med magnetlås. Justerbar längd med kedjan i 2 lägen.
Längd 46cm eller 70cm. Finns i beige och svart.
Storlek 25x17x5cm. Pris 249 kr.

Ja, som ni märkt har jag nyss lagt till kategorin "Accesoarer" och tänkte skriva lite kort om något som tillhör gruppen. och vad passar då inte bättre än väskor? Jag älskar verkligen väskor. Och förut var jag sån dära som typ sprang och köpte väskor lite här och var. Men nu har jag hejdat mig. Men visst blir man lite sugen på en ny väska såhär till hösten?

Big love Jennifer


Skvaller

Snyggingen Orlando Bloom glider runt på Manhattan på sin BMW motorcykel. Just nu planerar han att producera och själv spela in en film om belägringen i Sarajevo, den är baserad på den amerikanske författaren Bill Carters memoarer från kriget. En krigsfilm och en ny motorcykel? Orlando kanske tror att en bad boy image gör det lättare för honom att skaffa en ny flickvän? Vi tror nog att det finns tillräckligt många frivilliga ändå!



Källa: Posh 24

Big love Jennifer

I love weekends!

Nu är jag hemma från landet. Det var otroligt härligt att vara på landet ett tag och bara släppa verkligenheten för ett tag. Ja, ni förstår vad jag fattar bara ta det lungt. Vad gjorde jag på landet? Jo, utifrån tt bara ta det slappa så hade vi kräftskiva. Men jag äter inte kräfter, hihi så jag fick någon paj. Sen gjorde man sånt som man brukar göra på landet (?!) Typ gå ut och plocka blåbär och sånt kollade OS också, hahah! Nej men seriöst de har vart hur mysigt som helst. Och nu är jag utvilad till nästa vecka i skolan. Juste jag har också legat och läst en bok en stor del av tiden, boken heter "Svarta dramat" och är skit bra, men jag skriver mer om den när jag läst ut den. Jag säger bara en sak - I love weekends! Här kommer lite bilder från helgen. Förlåt jag ar inte bästa pixlarna på min mobiltelefon. (Klicka på bilderna för att förstora dom!)

1) Vår lilla tv på landet som vi kolla på OS i
2) Ett bröd jag baka, det ska föreställa en kräfta.
3) Bodet innan kräftskrivan.
4) Massa kräftor. Ser inte så gott ut tycker jag(?!)
5) Vi fira pappa som tagit körkort, så tog jag en bild på mig själv, haha.
6) Käraste landet.
7) Min söta katt, som ligger och sover
8) På väg hem!

Har saknat bloggen under hela helgen så klart också, men nu blir det mycket bloggande i veckan igen.

Big love Jennifer

Tillbaka!

Hej allihopa!
Allt är bra med mig, fortfarande lite ont i halsen . Hur är det med er? Jag har saknat bloggen faktiskt under helgen, fast det bara var någon dag. Men nu är jag tillbaka igen, skönt. Helgen har varit riktigt lugn, när jag och mamma kom fram till stugan så gjorde vi typ ingenting. Jag åt mina isglassar och hon åt en kött bit. På kvällen såg vi film, "Himelens hjärta". Den var faktiskt ganska bra, den handlade om två par och kvinnorna i paren va bästa vänner sen blir ena kvinnan tillsammans med sin kompis man och det blir massa problem. En film värd att se om man gillar svenskdrama som är verklighetbaserad. I går var den värsta dagen efter operationen, jag hade verkligen hur ont som helst så jag låg bara i soffan och kollade på filmer. Senare på kvällen hade jag lust att röra på mig lite så jag tog med mig kameran och gick en promenad. Här kommer några bilder. Ska kila iväg nu, men vi hörs snart! (Klicka på bilderna för att förstora dom)


Big love Julia

Tävligen!

Vi har fått otroligt få bidrag till tävligen. Så just nu pratar vi om att lägga ner den? Eller vad tycker ni?! Om ni tycker att vi ska ha kvar tävligen är det nog dags att skicka in lite fler bidrag, annars lägger vi ner allt. Så om ni vill vara med i tävligen skriv till våran mail. Där kan du också disskutera andra saker med oss. Vår mail adress är [email protected].

Header bilden ju, den är en bra bild på ett bidrag som skulle kunna vara med. Det behöver inte vara så komplicerat liksom!

Big love Jennifer


Fråga till läsarna

Vad tycker ni, ska vi lägga till musik i bloggen igen eller inte?

Big love Jennifer

Tråkigt

Ja som Julia skrev så ska vi båda ut till landet, lite sisodära. Hade mycket hellre velat vara hemma i stan med vänner. Men tyvärr funkar inte det och ännu värre vi kommer inte kunna skriva i vår blogg hela lördagen suuuck. Men på söndag är vi ju tillbaka igen och då blir det mycket inlägg som vanligt. Jag hade som himmla tur idag när jag gick hem från skolan för precis när jag kom innan för dörren kom det värsta lågtrycket och det rengade som bara den. Snacka om sicklighet där asså. Just nu gör jag inte så mycket smsar och kollar på tv mest. Men snart ska jag typ packa things till i helgen. Visst är det härligt med helger? Åååh jag ska bara slappa hela kvällen kanske plugga lite, sen finns det faktiskt inte så mycket att göra. Nej men juste nu kom jag på att jag kanske har tillgång till dator i helgen, JIIIIPI! Men bara kanske det beror på och Micke tar med sig sin dator eller inte. Men nu får ni hålla tummarna för att datan är nerbackad så hörs vi snart igen innan jag åker!

Bild från i tisdags, i högra hörnet ser ni Iselin och Tuva som "doppar fötterna"

Big love Jennifer

Förlåt

Som ni vet pratade jag med Jennifer nyss, och hon ska också till sitt landställe i helgen. Detta innebär att ingen av oss kommer kunna uppdatera bloggen under helgen. Tyvärr. Men vi kommer ju hem på söndag och då kommer vi blogga. Men då vet ni ju det. Nu måste jag packa för ska åka snart. Ha en super bra helg!

Big love Julia

Reklam

Jag pratade nyss med min bästevän Jennifer och några kompisar. Dom var i skolan och skulle ha idrott. Vi pratade lite om vår kompis som också bloggar, vi pratade om att vi har fler besökare än henne och så. Men då säger Tuva att det är för att vi känner fler. Fattade inte riktigt vad hon menade med det men aja, jag vill bara säga att ni borde läsa hennes blogg. Hon har inte fixat så mycket på deisgn och så men innehållet är så grymt bra, Tuva skriver verkligen skickligt. Jag älskar hennes inlägg. LÄS http://tussaan.blogg.se .  Tuva och jag har känt varandra hur länge som helst, vi har gått i samma klass sen skolstart. Men sen när hon slutade i Årstaskolan tappade vi kontakten lite men nu har vi tagit upp den och nu är den som förut. Här kommer lite bilder på oss genom tiderna, självklart driver vi på vissa bilder!!


Big love Julia


Ingen uppdatering i helgen

Godmorgon alla söta!
Just nu sitter jag här i soffan och bloggar. Jag har redan tagit min första isglass idag, igår åt jag ju 12 isglassar. haha. Riktigt många, men faktiskt väldigt bra för det kyler ner svullnaden i halsen. Idag ska jag till mitt landställe, där har jag ingen dator så kommer inte kunna uppdatera bloggen över helgen. Men självklart kommer jag skriva det jag gjorde när jag kommer hem igen. Tror inte det händer så mycket för jag får typ inte göra någonting. Men det kommer nog några bilder. Nu ska jag gå och göra min chockladpudding som får bli min frukost. Bilder kommer i nästa inlägg!

Big love Julia

Skvaller!

Mary-Kate Olsen och syrran Ashely Olsen är inte bara kända för sin tidiga skådespelarkarriär utan har idag blivit två utav världens största modeikoner och duktiga affärskvinnor. Innan de hunnit fylla 10 hade de redan miljoner på banken och vid 18-års ålder tog de över ansvaret för miljard märket Dualstar. Tvillingarna syntes (och gör det än idag) på alla modevisningar och är ofta ute och festar, samtidigt som de jobbar och pluggar på universitet i New York. Detta kulminerade 2004 i att Mary-Kate fick anorexia men kämpade sig igenom sjukdomen med stöd från sin syster. Nu sägs det att söta Mary-Kate föll ihop på en parkeringsplats utanför klubben Foxtail. Hon hade varit ute och slagit runt med sina kompisar som alla oroar sig för hur det ligger till med Mary-Kates hälsa. Dagen efter missödet checkade hon på We Care i Kalifornien för att återhämta sig och hamna på fötter igen. Källor menar att detta har ett starkt samband med Heath Ledgens bortgång för några månader sedan, något som hon själv inte vill.



Källa: Posh 24

Big love Jennifer

En vecka att se framemot

Nu har jag och mamma fixat resa till påsk,  biljetterna är bokade och allt. Det ska bli väldigt skönt. Vi brukar alltid åka utomlands under den tiden på året. Vi ska åka till Egypten igen fast till ett annat ställe som heter Makadi, förra resan var vi i El Gouna. Riktigt mysigt. Här kommer några bilder, man vill verkligen vara där nu nu nu. haha. Är det någon av er som har varit där? (Klicka på bilderna för att förstora dom)



Bilder på hotellet

Big love Julia

Regn regn regn.

"Hej sa Petronella i från plaskebyn det är dags att fälla upp sitt paraply!"
Gud vad det regnar, just nu stter jag här i köket och tittar ut genom fönstret. Väldigt dåligt väder! Det spöregnar verkligen ute, och vad jag ser är det ingen som är ute utan paraply. Regnet slår hårt i marken det ser ut som att regnet hoppar upp och ner. Det är faktiskt ganska mysigt, jag var tvungen att ta några bilder. Bilderna kommer snart. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för som ni kanske förstår händer det inte speciellt mycket på mina dagar just nu. Men vi hörs sen!
(Klicka på bilderna för att förstora dom)


Big love Julia

Hemma..

Hej bloggen! Äntligen hemma efter skoldagen. Jag är så trött att jag höll på att somna på bussen hem, sov inte alls länge inatt. Ska försöka gå & lägga mig tidigt ikväll. Annars så mår jag bra, ni med? Hade tänkt lägga mig på sängen nu....läsa & sen vila lite. Titta nyss ut ur förstret och det spöregnar. Hoppas solen kommer fram senare ikväll!

Någon bilden påväg till skolan idag, hahha.

Big love Jennifer

Saknad

Har ni någon gång saknat någon så det gör ont? Saknat någon så att det känns som ni kan göra vad som helst bara för att få ha den personen hos dig? Just så känns det för mig just nu. Jag vet att du har varit borta från mitt liv ett tag nu farfar, men saknaden lever kvar inom mig. Det är inget jag kan göra åt den ju, jag vill att du ska förstå att jag vill ha dig här men ändå vet jag att du har det bättre där du är nu. Du hade en sån jävla jobbig tid här på jorden ditt sista år. Du hade så otroligt ont och allt. Farfar du ska veta att du är en toppen person och att som dig skulle jag verkligen vilja va, så himla omtänksam och älskad av alla. I 70 år levde du tillsammans med farmor, 70 år fatta det kallar jag äkta kärlek. Ni fick 7 barn tillsammans, och 14 barnbarn. Jag är ert yngsta. Du blev 93 år. Jag kommer ihåg du sa alltid till mig,Julia du är min prinsessa. Och farfar du ska veta att du va min kung, och är fortfarnade det. Kommer du ihåg julen 2006 . Då jag fick låna din keps, din favorit keps. Och när jag sa, "Farfar den här kepsen vill jag ha den dagen du dör" och du svara "Men det är lång tid kvar, jag ska leva. inget ska få skjillja oss åt". Men vad hände? Döden skjilde oss åt ett år senare..
Jag saknar dig farfar, ingen kan någonsin förstå. En sak lovar jag, jag ska ta hand om farmor. Jag kommer föra släkten vidare, den här släkten ska bli stor större än alla andra. Och jag kommer föralltid leva med dig inom mig. Jag älskar dig, du är den bästa farfar man kan få. Fortsätt vila i frid, jag vet att du är en ängel som skyddar mig vart jag än går. Vi ses i himmlen när jag levt mitt liv slut!
R.i.p Tore Strömberg.

Du är saknad..

Big love Julia

Vi väntar på din bild!

Nu ännu ett inlägg om tävlingen.  Vi vill ha mer bidrag!!  Jag hoppas ni vet i det här laget vad den går ut på. Men för er som inte vet ska ni skicka in den bästa kärleks eller vänskaps- bilden till oss. På vår mailadress [email protected] . Det spelar ingen roll vilken kvalité det är, det bryr vi oss faktiskt inte om. Bara man ser och att det finns ett budskap med i bilden blir vi nöjda. Kom igen nu, va inte fega! Skicka in nu, vi väntar på dig och din bild!

Det kan tex vara en sån här bild. Asså man ser ju liksom budskapet, att det är en kille och en tjej som kramas.

Big love Julia


Björn Gustavsson

Jag kollade runt lite här på bloggen och läste vika kategorier vi hade, jag såg att vi hade en kategori som heter kändisar men att vi inte skrivit någonting i den. Så nu hade jag tänkt skriva ett inlägg så alla kategorier har minst ett inlägg. Jag vet att alla där ute vet vem Björn Gustavsson är, han den unga komikern med ängla hår och som många tjejer tycker är så söt. Jag läste nyss på aftonbladet.se att nu är hans timeout slut. Nu kommer han tillbaka! Han sa ju tidigare att han skulle ta en paus från allt, det förstår man ju eftersom han är bara 22 år och vill leva sitt liv lite utanför median. Men nu ger han ut en DVD med hjälp av den äldre Gustavsson, Robert Gustavsson. DVDn kommer ut lagom till jul, så köp den som julklapp till dina nära och kära så kan jag slå vad om att ni kommer få ett gottskratt på jullovet eller semestern. Dom räknar med att dvdn kommer bli en storsäljare i vinter. Så se till att köp DVDn när den kommer ut, då får du ju se Björn Gustavsson när du vill!



Visst är han söt?

Big love Julia



Glassmonster

Godmorgon allihopa!
Just nu sitter jag här i soffan och bloggar. Jag vaknade 10.30 och hade otroligt ont i halsen, kunde inte göra någonting, varken svälja eller prata. Det var jättejobbigt, så jag gick upp och tog mina mediciner (smärtstillande) och tog mig en isglass. Asså jag vill bara säga att isglassarna räddar mitt liv just nu, haha. Seriöst, jag har redan ätit 3 stycken för att bara kyla ner halsen liksom. Senare idag får min lunch bli lite kallchockladpudding. Men nu ska jag gå och se på dirty dancing, det är en film jag verkligen kan se hur många gånger som helst. Grattis till Jon och Jonna som är dagensnamn!  Aja, vi hörs sen!

Glassarna som jag typ är beroende av nu.

Big love Julia


VB



Här är VB jag pratade om i inlägget tidigare. Asså den är inte ifrån idag så de vi säger var för länge sedan. Just nu gör jag inte så mycket jag har nyss pratat om skolor med mamma och min mormor, jag ska alltså byta skola för jag får inte gå kvar i min klass pga personliga skäll. Men jag hoppas att det löser sig med de gör de säkert. Som jag brukar säga "Efter regn kommer alltid solsken!" För er som inte fattar vad jag menar med det är att efter jobbiga perioder kommer alltid bättre perioder. Livet går upp och ner. Och just nu känner jag verkligen att jag är i en svacka, allt är skit jobbigt just nu. Nog pratat om det, de löser dig som alltid! Glöm inte tävligen heller, maila en bild till [email protected] och segraren får ett fint pris. Kom igen nu, vi vill ha fler bidrag!

Big love Jennifer

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från sara. Vi såg någon film som hette "What's happening in vegas" den var bra, jag har sett den förut, så jag visste ju vad som skulle hända, men den gick och se. Sen efter att ha sett på filmen var det dags att bege sig hemåt men först innan det gick jag och hälsade på bästevän, roligt att se henne igen! Juste det blev inga bilder, orkade inte lägga in, hahah (jag är väldigt lat idag) men som gengäld ska ni få en gammal VB på mig och julia, från förra veckan. Vet faktiskt inte varför den aldrig las in på bloggen?! Hahah, vi ser lite skojiga ut, den kommer troligtvis i nästa inlägg. Så se fram emot det! Nej men nu ska jag äta, bloggar snart igen.

Big love Jennifer

Bloggar hemifrån Sara

Jag sitter hemma hos Sara nu, jag och några andra ska snart kolla på lite film hära typ. Vet inte än vilken film vi ska se på menmen det blir säkert bra! När jag och sara typ var på väg hem till henne drev vi lite med varandra och sara sa till mig "fjortis to the right" och du skulle jag säga "blatte to the left" och då kom det precis förbi en mamma (som var blatte) med barnvagn och hennes vän som också hade en bebis i vagnen och så sa jag "blatte to the left" pricis när hon var till vänster om mig. Det blev så pinsamt så jag var tvungen att springa iväg. Men sen samlade jag mod och gick fram till henne och sa förlåt, att det bara var jag och min kompis som drev med varandra. Det var inte menningen att du skulle tro att det var dig vi menade. Självklart löste sig allt och nu sitter vi hära och gör inte mycket alls. Måste hem tidigt idag för jag ska typ prata med mina föraldrar om skolor och sånt. Och juste vi hade tänkt att skriva ett brev till julia som nyss har opererats sig "krya på dig nu, vi saknar dig!" eller något liknande, hoppas inte Julia ser dethära nu för då blir det ju ingen överraskning. Men nu ska vi bara vänta på dom andra får vi se vad som händer. Jag tar lite foton som läggs in snart.

Big love Jennifer

Vad tycker ni?

Som ni ser har vi fått tillbaka klockan och dagens namn. Grattis Bernhard och Bernt på namnsdagen! Vad tycker ni våra läsare, vill ni att vi ska ta tillbaka musiken på bloggen eller inte? Om msuiken kommer tillbaka blir det samma musik som förra gången. Kommentera gärna och säg vad ni tycker.

Big love Julia


Allt gick bra

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka igen, väldigt trött och har ont i halsen. Operationen gick bra igår, somnade in riktigt skönt sen när jag vakna var jag väl lite "hög". Mamma berättade för mig att jag kommenterade allt och alla.  När jag kom hem igår sov jag hela kvällen och åt glass. Natten var väl inte den bästa, spotta helatiden eftersom jag inte kunde svälja.  Eftersom det är köttsår i halsen blödde jag också. Men nog pratat om allt det där nu, läkaren sa att jag kanske inte behöver vara hemma så länge att det kanske skulle räcka med en vecka. Så jag kommer tillbaka tidigare än väntat. Idag ska jag bara ta det lugnt orkar precis inte göra så mycket. Jag hör av mig senare!



Big love Julia

Stressig morgon!

Jag måste verkligen skynda mig nu, egentligen har jag inte ens tid att sitta hära. Men jag ville bara uppdatera en gång innan jag går till skolan. Vad händer idag i skolan? Jo, vi ska typ ta skolfoto, haha skitfkul (eller inte) ! Men aja jag har gjort värre. sen efter skolan ska jag kanske vara med filippa. vi får se. Nu måste jag rusa!

Big love Jennifer

Här igen!

Nu sitter jag här igen och skriver, har nyss kommit hem. har haft det supermysigt, hihih. Jag smsa med bästevän tidigare idag och all hade gått bra. skönt att höra, men det visste man ju redan. Men ändå det är alltid skönt att höra sånt, inte sant? Jag sitter här och tänker på hur svårt jag alltid har det med att välja rubriker till inläggen, hahah. Men det är faktiskt verkligen svårt, har inte ni problem med det ibland? Men nu ska jag gå till tv, ha den bra kväll!

Big love Jennifer

Kvällens planer

Mina plander för ikväll är att åka och träffa mitt ex och vi ska typ grilla med hans vänner. Jättemysigt faktiskt. Men nu måste jag gå.

Big love Jennifer

Sur som bara den

Ja nu har jag vaknat igen, hann sova ett tag iallafall sen kom min mamma och lillasyster hem och väckte mig. Jag blev lite sur. Jag tror inte det finns någon som har sämre morgonhumör än jag? Jag hackar verkligen upp mig på allt när jag nyss vaknat, så mig ska man se upp för på morgonen. Hahah, nej men så farligt är det väl inte, men det är otroligt jobbigt att kliva upp ur sängen.. uschusch! Önskar att det inte fanns skola ibland så man kan få ta de lite lungt. Fast nu ska jag inte överdriva hära, vi har ju faktiskt haft sommarlov i 10 veckor nästan. Om man ska vara exakt så var det 72 dagar faktiskt. Jag vet inte varför jag kommer ihåg de, min rektor sa typ det på skolavslutningen. Hahah, men vissa saker kommer man bara ihåg. Jaja, nog slutsnackat om dedära nu. Här kommer lite bilder från idag. Nere vid viken som jag pratade om. Där jag och klassen satt och åt lunch. Det blev mest bilder på mig (sånt ego som jag är) men jag lyckades ta foton på lite andra saker också! Se&Njut! hahah. Nu är jag helt plöstligt på skratthumör, ibland förstår jag inte på mig själv!

Härliga bilder va? Känns nästan som stockholmsskärgård. Ååh jag längtar redan till sommaren 09 !

Big love Jennifer

Lite kläder

Jag sitter och spanar in lite kläder just nu på bikbok.com. Dom har inte speciellt mycket att välja på hemsidan, men dom har mycke bättre utbud i butikerna. Det kommer lite bilder längre ner. Och juste förlåt att jag inte skrev imorse, men jag var så himmla trött. Tror aldrig jag vart tröttare? Eller asså det kändes så då. Var uppe allt för sent igår, tyvärr! Jag ska skärpa mig, så jag orkar göra något på dagarna! I skolan idag gjorde vi inte mycke alls, vi hade en så kallad klassensdag. Jag vet inte om ni vet vad det är?! Men det är typ en dag då klassen går något roligare än att sitta inne i ett kokhet klassrum och ränka matte. Vi körde något såkallat sillygame. Det var faktiskt riktigt skoj, hahah! Det blev oavgjort, fast jag tycker vårat lag vann ändå lite.. Hahah nu låter jag som värsta småungen som inte tål att förlora, men så är det inte riktigt! Aja efter att ha kört "sillygame" gick vi ner till en vik och åt våran matsäck som vi hade gått och släppat på och åt där, de var typ kokhet och jag skulle gärna vilja bada. Men helst inte framför alla i klassen! Nej där går det en gräns för mig asså. Men efter det fick vi upp till klassrummet och kolla på någon film, kommer inte ihåg vad den hette för jag såg typ inget, men typ 1430 eller något skit. Jag somnade för att den var så dålig och sen var jag ju inte lite trött heller. Sen vakna jag typ när filmen var slut och dendär filmen ska vi jobba med typ? Nej uschusch nu har jag redan halkat efter, och det har bara gått 2 dagar. Där ser ni det är därför jag inte ska vara så mycket framför datan längre. Sen sluta vi för dagen typ och då åkte jag till donken i liljeholmen för att köpa glass med isse, men så kom jag på att jag hade glömt plånboken så typiskt mig och när jag åkte hem sen så råkade jag ta med iselins mobil, haha så nu har jag två mobiler för kvällen! Hihi, men nu ska jag nog gå och typ sova, jag låter som en liten bebis som tar en eftermiddags tupplur, men idag är jag verkligen inte på humör att göra något, jag är verkligen trött. Ja här kommer lite bilder från kläderna då. Hahah, det blev ett helt annat inlägg än om kläder. Och juste bilderna från idag kommer i ett inlägg senare.


1) Svart skinnjacka 599 kr
2) Grå kofta 249 kr
3) Rosa linne 149 kr

Big love Jennifer


Glöm inte tävlingen!

Allesammans, glöm inte tävligen vi har anordnat nu! Du ska alltså skicka den finaste kärleks eller vänskaps bilden till oss på vår mail [email protected]. Det spelar ingen roll vilken bara du är med och tävlar. Vinnaren får pris. Ett kontant kort, comviq kompis på ett värde av 75 kronor. Så är det inte värt att bara skicka in en bild? Du behöver inte göra mer än så och vinsten kan vara din. Så slösa 1 minut av de du håller på med nu, och skicka in ditt bidrag idag! Tävligen håller på mellan den 16 - 26 augusti. Och om du inte har en bild är det bara att ta en, de behöver inte vara något komplicerat. Den kan bara se ut som bilden här nedanför. Det är tänken som räknas inte pixlarna. Fortsatt trevlig kväll, nu ska jag gå och kolla lite på tv!


Big love Jennifer

Frågor

Just nu sitter jag här, jag kom hem nyss och åt precis. Sista normala middagen på en vecka sen blir det bara isglass eftersom jag inte kommer kunna äta något annat. Nu gör jag inte speciellt mycket, bara bloggar ltie. Blir inte alls någon sen kväll i kväll inte, eftersom jag måste vara pigg i morrn. Jag är faktiskt lite nervös, fast egentligen borde jag inte det för det kommer gå bra. Jag sitter och tänker lite. Några av de frågor jag tänker på är:

-Kan man älska någon som redan är upptagen?,
-Är det någon idé att älska någon som redan är upptagen?,
-Är det värt att vänta tills den man älskar, älskar en tillbaka?,
-Kan man älska någon man inte ens har träffat?,
-Kan man älska någon man bara träffat på internet?
-De frågorna å massa fler, tänker jag på ibland ...
jag säger bara att, det är lätt att börja älska men svårt att sluta.
har du också känt samma sak, lr tänker samma? Kommentera gärna. Men nu ska jag nog gå, kanske kommer ett inlägg senare. Ha det bäst!

Big love Julia


Bilderna jag lovade!

Som rubriken säger, här kommer bilderna jag lovade från min lunch idag. Inte så bra kvalite, men det var min mobilkamerna, haha! (Klicka för att förstora bilderna)


Big love Jennifer


Lite bilder

Nu tycker jag att vi har varit väldigt slarviga med att sätta in bilder igen. Bilderna från ung 08 och the voice kommer nu etfersom vi inte kunde överföra dom till Jennifers dator. Det kommer också lite bilder från helgen när jag sov hos bästevän.  Här kommer dom . (Klicka på bilderna för att förstora dom)


Big love Julia

Hemma hos Tuva

Hejhej, nu sitter jag här hemma hos Tuva och vi tar typ massa foton med hennes webb! Hahah, vi ser skit skojiga ut. Idag slutade jag typ 10.30 i skolan. Sen drog jag till donken med Sara, Iselin och Tuva (kommer bilder från lunchen senare) Sen åkte vi typ hem till Tuva. Ja, vi har inte gjort så mycket mer. Jag skulle ju ha träffat Julia dag med hon palla inte träffas. 
Här är några utav dom alla bilder vi tagit (jag vet vi ser inte normala ut, men det var någon effekt på datan)


Big love Jennifer

Förlåt

Hej hopp!
Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, men är så otroligt trött och dessutom kom jag inte in på blogg.se igår. Måste vart något fel? Men nu är jag här iallafall och är här för att stanna. Som sagt är jag otroligt trött, förstår inte varför, men troligtvis är det för att jag vart med bästevän hlea veckan och det blev ju inte precis tidiga kvällar. Som Jennifer sagt har skolan börjat igen för de mesta barn i Stockholm iaf. Idag gick jag upp klockan 7.00 kändes väldigt jobbigt att gå upp så tidigt måste jag ju erkänna. Skolan började 9 och slutade 10 så var bara där i en timme. Jättekul att få träffa alla igen faktiskt, på det sättet är det skönt att börja igen. Men alla läxor och nu betygen gör en lite mer osäker, men det kommer säkert gå bra. Idag skulle jag träffat bästevän och säga hejdå, eftersom vi inte kommer ses på två veckor. Men det blir inte av för att jag känner mig hängig och sen i eftermiddag ville pappa att jag skulle med till farmor så får se om jag orkar det. Men kommer sakna dig mest bästevän medans jag är borta. Jag ska nämligen opereras, inte någon specielltstor operation men måste vara hemma i två veckor. Så jag kommer inte få vara i skolan, träffa kompisar eller bästevän på flera veckor. Men se det positivt istället, att när jag träffar dom igen kommer jag ha jättekul och under tiden jag är hemma kan jag ju blogga! Nu ringer min telefon det är min storasyster som ringer så ska svara men bloggar senare!

Big love Julia

Skolstart!

Idag är det ju skolstart för dom allra flesta skolorna, iallafall i stockholm. Det jobbigaste jag vet med skolan det är dom där tidiga mornarna, som man bara inte ens orkar gå upp ur sängen. Men det är ju skolplikt i dehära landet och det är ju bra så alla får en chans! Jag vet att det kan verka konstigt med ändå tycker jag det är lite skönt att komma tillbaka till vardagen igen? Eller är det bara jag som tycker det!? Idag börjar jag i skolan klockan 9 och går fram till lunch sen slutar vi och jag ska då som sagt hem till bästavännen och säga hejdå, sen får vi se vad som händer. Jag ska antagligen hem och sova eftersom att jag är otroligt trött. Kan inte minnas sist jag gick upp såhär tidig, uschusch! Men snart kommer man ju in i samma gamla rutiner igen. Men nu ska jag göra min iordning! Ha en bra dag.

Big love Jennifer

Dålig uppdatering!

Förlåt för hemskt dålig uppdatering igen! Nu msåte vi verkligen skärpa oss. Men det var något fel med blogg.se så man kunde inte logga in? Aja, nu funkar det iaf igen. Idag har jag inte gjort mycke alls faktiskt. Det har ju var pissväder hela dagen. Hoppas det blir bättre väder imorgon iallafall. Och så har jag bestämt mig att verkligen ta tag i skolan och satsa allt på de nu. Så jag kommer nog inte vara inne lika mycke på datan. Men jag ska ju blogga varje dag och sånt men jag menar typ playahead och msn. Så om ni vill mig något så finns jag på mobilen. Hihi, jag kommer ha svårt att vänja mig av vid det i början. Men sen kommer de säkert att gå bra. Eller vad tror ni? Önska mig lycka till! Imorgon har jag inga speciella planer, först hade jag tänkt att träffa mitt ex, men han är typ i danmark nu, så då blir det väl först skolan och sen hem till bästevän för att säga hejdå på ett tag! Vi kommer ju inte kunna träffas på flera veckor? Tyvärr kan jag inte gå ut såhär och säga vad det är för då måste jag ha julias tillåtelse. Det kommer bli hårt med 2 hela veckor utan dig bästevän! Men sen kan vi ju träffas hur mycket som helst igen. Men nu hör jag att telefonen min ringer så jag ska springa och ta det! Godnatt om vi inte hörs mer idag!

Big love Jennifer

Godmorgon!

Gogmorgon allesammans!
Nu sitter jag hära ensam. Julia har precis gått för hon måste ta det lite lungt typ. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra? Kanske träffa några vänner? Vi får se. Ja, och imorgon börjar ju skolan igen.. uschusch! Jag vill verkligen inte och orkar gör jag inte heller. Men sånt är livet, jag får se det från den ljusa sidan träffa alla igen! Men så börjar man direkt att tänka på alla läxer man kommer få, inga fler sena utekvällar, man måste mest ängna sig åt pluggadet eftersom att man får betyg (jag är jättespänd över det) menmen, sånt är livet. Nu ska jag gå och göra mig iordning! Ha den bra dag.

Big love Jennifer


Mer info om tävlingen!

Här kommer lite info om tävligen som vi pratade om. Du ska alltså skicka den finaste kärleks eller vänskaps-bilden till oss på [email protected] .  Tävligen håller på mellan den 16-26 augusti. Den som tar hem segern vinner ett kontant kort med värde av 75 kronor. Om ni har mer frågor är det bara att kontakta oss på mailen.

Big love J&J


The voice

Ikväll har vi hängt i kungsan på the voice. Skit bra drag och allt! Men det var jävligt jobbigt för man kunde typ inte ringa eller skicka sms? Dom sa att nätet typ var överbelastat. Men aja.. Annars har det vart en kanonkväll. Vi träffade massa roliga människor och andra vänner. Bilder kommer imorgon, förklaring till att bilderna inte kommer idag är för att det är Julias digitalkamera och vi är hemma hos Jennifer, så vi har ingen sladd att överföra bilderna med.


Big love/ J&J


1 veckas bloggande imorgon!!

Just nu gör vi ingenting, Jennifer är inne i duschen och jag sitter här och bloggar. Vet inte riktigt vad vi ska säga eftersom vi redan har sagt att vi ska på ung 08 idag och senare på the voice. Vi vaknade väldigt sent idag, typ halv 1. Här kommer en bild som Jennifers lillasyster Stina tog på oss när vi låg och sov.

På söndag har vi haft vår blogg i 1 vecka, och det tänkte vi fira med att sätta igång en tävling idag. Tävlingen går ut på att skicka in den finaste kärlek eller vänskaps-bilden. Bilden skickar ni till vår egna mail. [email protected]. Man vinner ett kontantkort på 75 kronor. Visst låter det kul? Så sätt igång och börja leta efter bilden nu!

Big love/ J&J


VB



VB från igårkväll!

Big love/ J&J

Frukost time!

Godmorgon alla sötnosar!
Vi har nyss vaknat & ska snart äta frukost. Förlåt att vi inte skrev så mycket på kvällen igår men vi hade ingen data & så var vi ute ganska länge så vi hann inte skriva. Men idag ska vi bli bättre, vi lovar! Vad händer idag? Jo vi ska först på ung 08 och sen blir det the voice, och än en gång lovar vi att ta mer kort! Men nu ska vi äta frulle så vi hörs snart igen och så kommer det troligtvis en VB i nästa inlägg.

Big love/ J&J


Love Guru

Nu är vi tillbaka från bion som vi pratade om. "Love Guru" den var väl sådär, har sett bättre. Trodde det var en film som man skrattade helatiden åt, men det var det inte. Vi köpte en stor popcorn och två stora läsk. Bilder kommer nedan sen. Men självklart så tappade Jennifer ut popcornen. Filmen får av fem möjliga J&J 2 stycken. Det blev ändrade planer, som vi sa i förra inlägget skulle vi till älvsjö men  nu ska vi in till ung 08 i stället.


A,juste vi fick en kommentar i vårt förra inlägg om att  den hatade fjortisbloggare. Denna kommentar var anonym och vi skulle vilja att den tog kontakt med oss så kan vi prata om det. Vi är nämligen absolut inga fjortisar den tiden har vi passerat. Titta bara på bilderna så har ni bevis. Men hör av dig du som skrev det vi skulle vilja ta några ord med dig.
Tack ni andra som gillar vår blogg, ni är underbara!

Big love/ J&J


Love Guru

Hej hopp, J&J här!
Nu sitter vi här och försöker sminka oss, vi ska nämligen till filmstaden söder och se på den nya filmen "Love Guru". Det blev ingen ung 08 idag för oss, inte superbra väder och dessutom var vi mer sugna att se den här filmen. Efter filmen ska vi till Älvsjö och träffa Erik.  Sen ska vi sova hos Jennifer, men vi bloggar senare och berättar hur filmen va.

Big love/ J&J

Bilder från i natt

Godmorgon allihopa!
Inatt har vi haft besök av spindeln som vi pratade om i förra inlägget. Jennifer försökte döda den men lyckades inte så vi flyttade in till vårt gästrum. Det tog ett tag innan vi somna, Jennifer fick några ryck och "råka" slänga iväg julias mobil. Så det hackade lite, men den klarade sig som tur va! Men tillslus somnade vi. Vi såg också på film, vi såg death proof, den var rikitgt bra. Trodde att den skulle vara läskigare men den var helt okej. Vi hade inget att göra så vi skrev på våra lår, vi är INTE fjortisar vi drev bara!!! Här kommer då lite bilder från inatt.
(Klicka på bilderna för att förstora dom)


Puss & adjö fiskspö!
/J&J


VB



Big love/ J&J

Vår natt kompis

Jag och Jennifer har precis sett en otroligt stor spindel, största spindeln jag sett här i sverige i allafall förutom på skansen. Jag satt vid datan och Jennifer skulle byta om då jag hör henne säga : "Okej Julia, det är vääldigt stor spindel här." och jag kollar på den och sätter mig genast på stolen igen. Är det något jag verkligen är rädd för är det spindlar, hatar dom verkligen. Någon mer än jag som har såkallad spindelfobi? Vi försökte döda den men båda var alldeless för rädda så vi lät den va. Faktiskt riktigt läskigt att veta att den är någonstans i rummet, och att den LEVER!! Såklart tog Jennifer några bilder, så här ska ni få se. Vi bloggar senare efter att vi sett på film, vi ska se "Death proof". 
(Klicka på bilderna för att förstora dom)
 

Big love/ J&J

Bilder från idag

Här kommer bilder från idag. Som förra gången glömde vi att ta foton, så det blev bara några när vi satt på Max och en video på några konstiga tanter som uppträde ovanför plattan när vi var påväg hem.



1) Julia på Max
2) Jennifer gör reklam för Max!
3)  Pommes frites
4) Jennie & Julia på pressbyrån i en tv



Och hära är då videon på dom 4 skumma damerna. Men nu ska vi se på film, så vi hörs om ett tag!

Big love/ J&J

VB



VB från idag påväg till ung 08.

Big love/ J&J

Dåligt väder, dålig dag!

Idag har det ju inte precis vart speciellt bra väder i kungasn idag! Det var rent ut sagt piss väder! Som tur va hade Jennifer med sig sitt paraply som vi kunde skydda oss från regnet med. Det var helt okej idag, men det var mycket roligare i tisdags och mycket mer folk än idag. Men det kan man ju förstå när det är sånt här dåligt väder. Vi åkte hem lite tidigare än väntat idag, Jennifer hade skavsår & vi var bara almänt uttråkade. Men vi får hoppas att det blir en bättre dag imorgon! Och så måste vi hålla tummarna för bättre väder!

Någon som har lust att gästblogga ikväll? Kontakta oss då på [email protected]

Big love/ J&J

Förlåt!

Förlåt för dåligt uppdatering. Nu ska vi ta oss i kragarna och börja skriva igen. Just nu sitter vi här i Julias rum och ska snart iväg till ung 08. Där vi idag ska träffa bla Marcus, Pontus, Johan, Robin,Sebbe, Rosa , Madde, Sofia mm. hahah. Om ni ser oss gå fram till oss och säg hej, vi bits inte! Idag ska Jennifer sova hos mig. Ännu en natt utan sömn säkert. Men aja, nu ska vi kila iväg till ung 08. Vi hörs sen!

Nu åker vi, puuuuusss

Big love / J&J


En riktig slappdag!

Ja, som rubriken säger har jag haft en riktig slappdag! Jag åkte hem från Julia vid 2 tiden, sen har jag bara pendlat mellan datan och tvn. Hahah har vart ganska skönt att få ha en dag ledig eftersom att det oftast kan bli så mycket stress. Men det största skället till att jag var hemma hela dagen var ändå att jag typ inte sovit ett skit inatt! Men när ma är med Julia är man ju så jävla flummig så det är svårt att koppla av, hahah. Men nu ska jag nog logga ut från datan för idag och jag chatta med Julia nyss hon kunde inte heller blogga mer för idag. Hon kände sig lite lagom trött. Men jag förstår henne asså. Och just förlåt för att korta inlägg utan bilder. Jag vet det ser jättetråkigt ut att läsa men vi ska ta massa nya foton imorgon på ung 08, så där har ni något att längta efter. Till sist vill jag bara tacka Nathalie en gång till. Du är underbar gumman! Det är hon som har fixat den nya designen, vad säger ni? Hiss eller diss? Jag tycker att det solklart iallafall är en hiss.

Big love Jennifer

Tack Nathalie!

Tack Nathalie för att du hjälpte oss med desing, jättesnällt verkligen gumman! Jag älskar dig

Big love Jennifer

Vad hände (?!)

Något har hänt med min och Julias design, allt försvann typ och så blev det såhära träkigt och vitt. Men det kanske finns någon där ute som kan hjälpa oss, ni når oss på [email protected]. Ta, gärna konkakt med oss om ni kan hjälpa till!

Big love Jennifer

Mopeddöden

Heej allihopa, Julia här. Just nu gör jag faktiskt inte så mycket, jag har precis suttit på altanen med min kära mamma och läst tidningen. Otroligt mycket saker som händer runt om i världen nu. Läste bla om en 15-årig pojke som klämdes ihjäl av en lastbil när han kört moppe. Är det inte hemskt ?! Att mopeden har blivit Sveriges farligaste fordon och att de flesta som har moped är under 20. Varje sommar slår den till den traditionella mopeddöden, och de flesta offren har precis fått börja köra. Killen som dog i Linköping i går blev årets tionde offer för mopeddöden. Jag tycker det är så hemskt, killen har inte ens fått börja leva sitt liv liksom och får aldrig en chans igen att ta vara på det. Men aja, nu ropar mamma på mig. Tror vi ska se någon film eller något. Jag bloggar nog senare och berättar vad vi såg för film!

Big love/ Julia


Inge kul med allergi

Som sagt har jag vart hos doktorn och tagit spruta mot min allergi. För er som inte vet är jag väldigt allergisk mot pollen och pälsdjur därför går jag igenom den här behandligen som tar cirka 4 år. Dom 15 första veckorna ska jag ta 3 sprutor i veckan. Varje spruta innehåller en liten dos av av det jag är allergisk mot och efter varje gång jag tagit sprutan ökar dom dosen med innehållet. Målet med denna behandling är nämligen att slippa ta medicin när jag är tex med en hund eller katt. Många blir helt friska mot allergin men blir man inte det brukar man oftast slippa ta så mycket medicin. Efter att ha tagit sprutan måste man vara väldigt lugn ifall det skulle komma någon slags reaktion.Så nu vet ni lite om behandlingen jag kommer gå igenom i 4 år. Någon mer än jag som går igenom denna behandling? Så skriv gärna!

Big love / Julia


Missförstånd

Nu är det så hära att jag och Julia har märkt att alla läsare bara tror att det är en som skriver i den hära bloggen, eller vad man ska säga. Men så är det inte .. För det är jag och Julia som delar på bloggen och skriver tillsammans. Bara så alla vet. Det var ett litet missförstånd, men vi kanske inte var tillräckligt tydliga vi heller. Kom ihåg det nu bara! Det är Jennifers&Julias blogg tillsammans.

Juste bara appropå någon som kanske har lust att gästblogga eller hjälpa oss lite med menyn (som på något konstigt sätt har hamnat längst ner i högra hörnet) så kan ni väl vara snälla att höra av er. Vi behöver hjälp![email protected].

Big love/ J&J

Slappardag

Idag kommer vi inte kunna vara tillsammans för att Julia ska nämligen ta spruta mot sin allergi och måste ta det lugnt efter det. Och då går det ju inte att vara med Bästevän eftersom vi bara flummar hela tiden. hahah. Jennifer ska nog bara vara hemma och slappa framför datan, kanske blir några inlägg. Idag har vi redan skrivit 7 och det här blir vårt 8de. haha, vi är beronde från första dagen. Känner ni igen den mening från låten "Fjortissommar". Det lär nog bli några fler inlägg eftersom dagen inte är slut än. Så se fram emot det. I natt såg vi på film, "Hajen 1" vi hann inte se klart den för klockan blev alldeless för mycket. Här kommer två bilder.

1) Filmens omslag
2) Jennifer var riktigt inne i filmen

Big love/ J&J

Bilder från inatt

Som sagt var vi uppe väldigt länge i går och hann då ta många nya bilder. Här är några utav dom
(klicka på bilderna för att förstora dom)


Big love/ J&J

5 timmars sömn och dagen är förstörd!

Godmorgon alla sötnosar!
Vi har bara sovit 5 timmar idag och vi känner oss hur slö och trötta som helst. Vi kommer verkligen inte orka göra något mer idag än att sova, hahah. Nej men vi låg uppe till halv 5 idag och kollade på filmen Hajen samt bloggade och tog massa bilder. Vi gjorde också en VB men det är något skumt med youtube just nu så det funkar typ inte (?) Men vi ska försöka senare igen. Nu ska vi äta frukost, hörs snart!

Big love/ J&J

Tack för att du finns

Okej, bara för att underbara Jennifer skrev ett så otroligt fint inlägg om vår vänskap måste jag få skriva vad jag känner för henne, min bästevän. Jag måste verkligen få säga att jag älskar henne absolut mest och att jag inte är någonting utan henne. Hon är min livsglöd, mitt syre, min andra halva , jaa hon är som sagt min bästevän. Utan henne vore jag förlorad och inte stå här idag, för den här tjejen har hjälpt mig så otroligt mycket nu. Jag har haft en tid då allt verkligen allt bara rasat så tur var det att jag har Jennifer Qvarforth vid min sida. Jag säger bara att en vän som henne borde alla ha. Du förtjänar det bästa gumman, nu har vi känt varandra i 4 månader och jag driver inte när jag säger att dom månaderna har vart dom bästa i mitt liv. Tack för att du alltid finns vid min sida när jag behöver dig som mest, och du ska veta att jag gör detsamma för dig! Jag lovar , jag kommer alltid finnas här och hålla i din hand oavsett om du vill eller inte. Jag vet att man aldrig ska säga eller lita på föralltid för folk förändras men gumman, när jag säger att det ska vara vi föralltid vet jag att vi kan lita på det för om vi kämpar så kommer vi klara det. Jag kommer alltid älska dig oavsett om du blir mördare eller allmant störd, min kärlek till dig kommer aldrig att dö. Aja, egentligen är det ingen ide för mig att fortsätta skriva för ingen kommer någonsin förstå min kärlek till dig för den är obeskrivlig. Men nu har ni iaf fått veta lite av hur jag känner för min bästevän. Om man ska göra en lång historia kort, Du är min absoluta bästevän och jag klarar mig inte utan dig jag älskar dig mest!


Big love/ Julia

Gästblogg

Jag har fått äran att gästblogga i denna blogg, julia har gått i min skola och på så sätt fick jag den chansen att gästblogga, men vad ska man gästblogga om? Det kommer upp så mycket tankar när man tänker vad ska man skriva om? Men eftersom det är ung08 tider nu så passar väl det utmärkt att skriva om det!

Jag besökte kungsan idag med min vän linus, och gud så mycket folk, jag är inte direkt folkskygg, men det är ju så enormt mycket människor. Visst är det kul att alla kan samlas sådär, men vad är det för typ av människor som är där? Ungefär 80% av alla som är där är små flickor och pojkar som knappt kommit in i puberteten. Killarna har frisyrer som ser ut jag vet inte vad, som att dem har stoppat fingrarna i ett eluttag och fått massa elektricitet igenom sig med sina 96 jeans som hänger nere vid knäna. Tjejerna då, ja dom har kort kort, push-up upp till hakan och översminkade med knullruffs! Det är synd om dessa barn, fattar dom inte att det inte är snyggt? Vad är det som är snyggt med fläckigt ansikte och klumpiga ögonfransar? Vad säger egentligen dessa stackars vilsna ungdomars föräldrar när det går ut sådär?  Fast vad ska man säga? Barn gör väl som dem vill nu för tiden! Kläderna, sminket, håret är väl inte det värsta egentligen folk får väl se ut som de vill, men det är deras beteende. De skriker och gormar " HEJ TITTA PÅ MIG" men vi andra vill inte titta på er för vi tycker bara synd om er att ni inte förstår bättre än att hålla på sådär. Hur många av dessa barn har inte redan fått sin första fylla? Hur många av dessa barn har blivit av med sin oskuld? Hur många av dessa barn röker redan? Och är så kallade "beroende" BULLSHIT . Ju tidigare men får sin först fylla ju större risk löper det att man blir alkolist sägs det och när man röker så löper det större chans att få cancer! Så hur kommer då våran värld se ut om några år? Allt fler alkolister och allt fler drabbas av cancer? Är det så vi vill att Sverige ska se ut? Nej det tror jag inte!

Som tur är går väl detta över, eller det får vi verkligen hoppas, för hur skulle Sverige se ut om befolkningen ser ut som alla dessa små barn. Det skulle ju bli kaos, usch vill inte ens tänka tanken! Tanken får mig att må illa!


 Ja tack för mig / Amanda
glöm inte att kika in min blogg :) http:/kungamanda.blogg.se

Lust att gästblogga?

Vi hade tänk få lite gästbloggare hit, så om du tycker det låter kul och vill så säg till oss. Skulle ju vara jättekul och få lite åsikter från andra. Du kan skriva om tex saker du tycker är bra, saker du tycker är dåligt och bode förbättras. Vi är öppna för förslag. Ta kontakt med oss på vår egna blogg mailadress [email protected].

Topshop

Vi hade ingenting att göra eftersom videon ej kunde laddas upp på youtube, så vi gick in på topshops hemsida och spanade in lite kläder. Vi hittade massa fina och det här är några av dom (klicka på bilderna för att få dom större)

1) Jättesöt klänning, 40.00£
2) Jeans shorts, 28.00£
3) Supergirl T-shirt, 16.00£
4) Svartklänning, 45.00£
5) Aprikosfärgad top, 22.00£

Big love/ J&J

Rökning dödar!

Idag när vi var på ung 08 insåg vi hur många det är som röker. Vi förstår verkligen inte varför man ens börjar. Är det pga grupptrycket eller för att man tror att det är coolt ? Rökning skadar och förkortar livet, okej vi vet att det här kan låta väldigt klyshit men det är sant. Ni skadar inte bara er själva utan också dom i er omgivning detta kallas passivrökning. Passivrökning är minst lika farligt som om du röker själv.  Den som utsäts för passivrökning kan också bli riktigt sjuk. En cigarett är som en drog och kan därför ledas till missbruk. Rökning är den vanligaste formen av droganvändning. Rökning orsakar nära 7 000 dödsfall varje år. Hälften av alla är under 70 år. Drygt 15 procent av alla svenskar röker dagligen. Alla vet att det är farligt ändå har många utav dom svårt att sluta. Undersökningar visar att rökare både dör tidigare och är mer sjuka än ickerökare. Som rökare löper man inte bara större risk att drabbas av lungcanccer, KOL, hjärtinfarkt och stroke utan också benbrott, struma och åldersblindhet. Rökning ger dig äldrehy och missfärgade tänder.

Så, fimpa ciggen nu!

Big love/ J&J

Filmtime

Efter att ha varit på ung 08 så gick vi och åt på en pizzeria. Vi båda var väldigt hungriga eftersom ingen utav oss ätit något på hela dagen (Inte bra!) Men när vi ätit upp maten som va fantastisk gick vi hem till Julia och börja blogga. Just nu sitter vi här tuggar tuggummi och skriver det här inlägget. Vi ska senare ikväll se på någon film och sex and the city som Jennifer bara MÅSTE se. hahha. Har ni tur kanske vi bloggar efter filmen och skriver vad den handla om och vad vi tyckte om de. Juste, när vi satt på restaurangen blev vi bästisar med en jättefin grå katt. Vi kastade ut två små pizzabitar till den. Men den ville tyvärr inte ha Jennifers goda mat, undra varförJennifer (?) så Julia kastade ut en bit av sin pizza och den åt upp skinkbitarna på momangen. Mums filibaba tyckte katten att pizzabiten va. Men nu är det filmtime som gäller! Så pusshej på ett tag våra underbara läsare.

Big love / J&J

Rolig dag

Tjingeling!
Idag har vi som sagt vart i kungsträdgården på ung 08 festivalen. Vi kom dit vid 3 och träffade massa kompisar. Vi hade så roligt så vi glömde bort att vi hade med oss kameran så det blev tyvärr bara några bilder som vi tog i slutet.
Här kommer dom (klicka på bilderna för att förstora dom)

1) Väntar på bussen.
2) Madde och Rosa
3) Bara en bild
4) Xbox tältet
5) Vår vän Robin
6) Några killar
7) En liten del av ung 08
8) Påväg hem
9) Slutligen en bild på oss och Madde samt Rosa

Big love/ J&J


Ung 08 festivalen

Nu far det iväg till ung 08. Där ska vi bland annat träffa Rosa, Madde, Lina, Olivia, Julia. Hoppas ni får en bara dag för vår kommer bli super. För er som inte vet är Ung 08 en festival för ungdomar i stockholmslän som är en vecka varje sommar. Det finns massa olika tält med olika aktiviteter och allt detta är grattis. Ungdommar åker även dit bara för att träffa andra nya vänner och umgås med alla. Ung 08 veckan slutar alltid med en konsert som anordnas utav radiokanalen the voice of hiphop& rnb.
Som sagt, allt detta är gratis och du som sitter där framför datan hela dagen eller inte har någonting att göra fixa ihop ett gäng kompisar och åk dit. Det är värt det!
The voice konserten börjar klockan 19.00 lördagen den 16 augusti och slutar omkring 22.00. Kom dit och bara känn pulsen och få möjligheten att träffa massa nya människor!


/ J&J

Morgontrötta ?

Hej hopp!
Jag vaknade faktiskt nyss fast jag hade stält klockan på kvart i 11. Vet inte varför jag somna om riktigt, var väl förmodligen väldigt trött för brukar nämligen aldrig göra det. Självklart, så fort jag vakna satte jag på datan bara för att hinna blogga lite nu innan bvän kommer. Som Jennifer sa har vi bestämt att vi ska ta den här bloggen på allvar och att vi inte ska slöa med den. Jag vill också tacka bästevän för det underbara inlägget hon skrev tidigare, kan verkligen inte säga mer än detsamma gumman. Jag älskar dig absolut mest och ingen kan ta din plats i mitt hjärta så är det bara.
Idag blir det ung 08 som gäller, vi ska väl åka in snart när vi har gjort oss i ordning och allt. Vi kommer ta med oss kameran och visa alla bilder senare i ett annat inlägg. Om ni ser oss, gå fram och hälsa vetja. Vi är inte så farliga som vi ser ut (; hahah. Senare ikväll  ska Jennifer sova här, alltid roligast med bästevän.
Aja, men nu måste jag nog gå och sätta på mig lite smink och kläderna jag ska ha på mig idag, men vi hörs senare.
Grattis Klara som är dagensnamn!

Big love /
Julia

Alla har en Bästevän, du är min Julia!

HejHej, Jennifer som skriver igen. Det hära inlägget tänkte jag ägna till min bästevän som verkligen har fått upp mig på bena igen, Julia Regina Strömberg. Alla har en vän som dom litar på lite mer än alla andra och kan berätta allt för och du är den personen för mig. Vi har varit bästavänner sen april 2008, men känt varandra har vi kanske gjort i 7 år snart? Det var så att vi spelade i samma fotbollslag när vi var små. Årsta aik hette vårat lag, och det var en tid när vi verkligen var skittajta. Då fanns det inget förutom Julle & Jenka, men sen hände något emellan oss och vi slutade vara med varandra och du slutade på fotbollen. Jag hade tappat min bästevän.. Men jag var tvungen att kämpa vidare, om jag visste att det skulle vara som det är idag hade  jag inte ens tvekat på att gå vidare. Men man kan ju inte se in i framtiden så jag kunde bara önska att det skulle bli du&jag igen och vad hände? Min dröm slog in.. Jag fick träffa min f.d bästevän igen. Julia och en gemensam kompis till oss hade planerat att gratta en annan kompis till mig som fyllde år och då hade dom frågat om jag och en annan vän ville vara med. Självklart, var jag väldigt nervös. Jag visste ju ínte hur stämningen skulle vara emellan oss efter 3 år utan ens ett ord till varandra. När vi träffades sa vi inte mycket till varandra. Men sen börja vi smsa mer och mer, chatta på msn och pea och tillslut bestämde vi att träffas igen dock med kompisar. Men efter några gånger som vi träffats började vi umgås allt mer och ensamna. Och idag skulle jag inte ens kunna tänka mig ett liv utan dig gumman. Du är den dyrbaraste gåvan jag fått och jag lovar dig en sak att jag aldrig kommer släppa din hand hur mycket du än vill. För du betyder för mycket för mig, jag kan inte se dig gå ifrån mig igen. Men den hära gången vet jag att vi kommer hålla vårat föralltid visst (!?) Julia, jag älskar dig absolut mest av allt och du är den finaste tjejen med de finaste hjärtat. Alla våra minnen vi har tillsammans är helt oslagbara. Jag ska aldrig glöma dig jag lovar det. Vi har ju bestämt våran framtid och allt. Vi ska ju bo på samma ålderdomshem när vi blir gamla och kolla på gamla bilder vi dagit och skratta så det gör ont i magen. Du betyder verkligen allt för mig hjärtat, och jag menar det verkligen! Ingen Jennifer utan sin Julia. Det är ju en självklarhet. Och jag vill bara säga att jag älskar att vara med dig, du gör mig lycklig på ett sätt ingen annan någonsin gjort. Jennifer Filippa Kristina Qvarforth <3 Julia Regina Strömberg. Men nu är det nog dags att avrunda det hära inlägget innan det blir allt för långt. Men jag vill bara säga en sista gång: Jag älskar dig mest! Orden kommer från djupet av mitt hjärta.


/ Jennifer


Ung 08 idag.

Godmorgon på alla där ute!
Det är Jennifer som skriver. Jag har nyss vaknat och sprang typ direkt till datan för att få blogga lite. Jag och Julia har bestämt oss att verkligen satsa på den hära bloggen nu, visst låter det kul? Jag tänkte skriva lite om vad vi ska göra idag. Först ska jag tvinga i mig lite frukost, jag blir aldrig hungrig på morgonen (någon annan som också har så?) sen tänkte jag ringa och väcka min lilla prinsessa Julia och typ dra över ditt henne, där ska vi typ hålla på lite med datanoch sen är det ju klart att jennifer & julia ska på första Ung 08 festivalen och träffa massa vänner och bekanta och troligtvis sover jag hos julia ikväll. Låter som en kanondag i mina öron, hahah! Jag får ju vara med min bästevän och då mår jag bäst. Nu ska jag gå och äta frukost och göra mig iordning.

/ Jennifer

Du är en vacker person

Hej alla underbara människor!
Jag kom precis hem efter att ha varit hos min gudmor och gudfar på middag. Min gudfar fyller nämligen år idag, GRATTIS!
När jag åkte hem satt jag och tänkte på hur glad jag är att jag och bästevän äntligen börjat blogga tillsammans nu. Jag tänkte också på hur ensamt det är i mörkret. När jag satt och tittade ut genom fönsterrutan och såg bara massa bilar och hus, i husen fanns det vissa fönster som var tända & andra helt mörkt. Och det där otroligt tjocka lager av mörker som hade lagt sig som en hinna över vår vackra huvudstad. Då slog det mig att du ska verkligen vara glad att du är just du och att du har några vänner vid din sida. Det spelar ingen roll om du har 3 stycken eller 15, bara dom är äkta. Bara känslan av att veta att man har någon vid sin sida och som visar att det älskar en gör en glad. Ta hand om dom och visa att du älskar dom så mycket som du gör.
Ta vara på det du har, du lever bara en gång.
Även om allt är skit och du bara vill ge upp, kämpa vidare tänk positivt. Tänk på att vad som än händer har du en mamma och en pappa som älskar dig överallt annat, även om det inte visar det. Det spelar ingen roll om någon av dom inte står kvar här med båda fötterna på jorden, dom finns ju kvar någonstans i alla fall, och pekar på dig och visar alla änglar :
Det där är mitt barn!.
Tänk också på att du är du, du är speciell det finns bara en av du och du är underbar. Du som kanske blir mobbad i skolan varje dag eller blir utsatt för något annat sådant, tänk på att det finns alltid någon som har det värre och att den som kallar dig för hora, tjockis eller kanske cpbarn, inte alls mår bra. Att den kanske mår precis som du, om inte värre. En sak jag mer tänkte på va hur ensamt och svårt det borde va att vara helt ensam i en storfrämmande stad. När vart man än går finns det folk som håller varadnra i handen, som skrattar tillsammans och som är allmänt glada. Förstå då den stackars tjejen/killen som går där helt själv och sparkar på en colaburk , hur otroligt ensam hon/han borde känna sig. Inget är värre än att vara ensam. Så nu,  håll den/dom du älskar i handen och visa att du bryr dig, och att du aldrig någonsin kommer släppa taget om dom. Och hur du än mår, vad du än gör, och ser ut,
är du en vacker person.


/ Julia


VB



Här är alltså våran första VB (VB = Videoblogg) den blev väl inte speciellt lyckat men det var ju första gången för oss. Så vi får öva lite flera gånger. För övning ger färdighet.

Ny design!

Hejsan alla sötnosar
Som ni ser har det hänt förändrigar i min&julias blogg. Vi har fått en ny bakrund & en ny header, samt lite andra saker som dagens namn & en ipod som spelar musik. Och jag&Julia vill tacka dig Elina för all hjälp. Det var verkligen super shysst. Tusen tack <3

Och just ska försöka fixa den där video bloggen som jag och Julia lovade i något inlägg längre ner. Så den kommer troligtvis i nästa inlägg. Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Julia & hennes familj släppte av mig hemma runt 7 kanske, dom skulle typ på någon fest eller så. Sen efter middagen var planerna att jag skulle ut och träffa några vänner. Men jag var för lat så jag orkade inte, så det blev en mysig hemmakväll med pappa istället, hahah. Men nu ska jag fixa videon, eller iallafall försöka. Ha en fortsatt trevlig kväll
Big love Jennifer


Här kommer bilderna från gårdagen

Som rubriken säger här kommer bilderna från gårdagen när vi var ute & gick <3

Jennifer


Jennifer

Julia

J&J's skor

Jennifer

Julia

J&J

omgjorda by: J&J

Glassälskare

Hej allihopa!
Här sitter vi och proppar i oss varsin glass. Magnum strawberry white, mums filibaba som jennifer alltid brukar säga.
Idag har vi faktiskt inte gjort speciellt mycket, bara suttit framför datan
 och försökt fixa bloggen men som ni ser har  vi inte gjort några speciella framsteg ÄN. Vi har lyckats
med att få in dagens namn som idag är susanna, det kan ni se högst upp i menyn.
Senare idag hade vi tänkt vara med Sara och Tuva, som ska hjälpa oss med bloggen.
Det är tyvärr knappt om tid för dom ska iväg och träna runt 18.00.
Som vi sa tidigare har vi inte gjort speciellt mycket idag, men veckan framöver är fullbokad med ung 08 och
 the voice. Så om ni har lust att träffas slå en pling.(ni som har vårt nummer, vi tänker tyvärr inte ge ut våra nummer här).

Här kommer några bilder från vår glass stund.


pussar! / J&J


 


Gogmorgon eller ska man säga goddag?

Hej alla där ute. Just nu sitter vi i julias kök, tuva är med oss idag också. Idag ska vi typ vara ute i coola årsta, hahah. nej men vi ska typ bara slappa. Det kommer en videoblogg snart, men just nu är vi lata och orkar inte. Orkar typ inte ens skriva, hahah. skriver mer snart.
Pussar / J&J

Välkomna till vår nya blogg

Hej och välkomna till Julia och Jennifers nya blogg!
Vi kommer skriva om allt i vår vardag, våra åsikter och minnen.
Vi är två tjejer på fjorton år och har vart bästavänner sen april 2008
 men har känt varandra sen innan eftersom vi gick i samma fotbollslag.

På återseende/ J&J


RSS 2.0