Pluggdag + barndomsvän

Nämen hejhej bloggen :)

Förlåt om jag uppdaterat dåligt med min mamma ligger och kräks inne i sitt rum och det ä där datorn står.. inte kul alls! Du får krya på dig mamma :) Jag ska ha en så kallade "pluggdag" idag. De harfunka rätt så bra tills jag på något sett råkade hämna här framför datorn? Inte bra de heller.. ska bara skriva i bloggen sen återå till pluggandet :/ Vi har sveska prov på onsdag i ordklasser, bildspråk och massa sånna saker.. tråkigt värre! Ikväll ska jag träffa min barndomsvän, Miranda. Vi träffas verkligen inte ofta så det ska bli sjukt kul att få träffa henne igen. Senast var i somras när vi var på Öland tillsammas. De var verkligen kul! Nej nu ska jag back toowork. Hörs senare babies. Love Jennifer


Gott skratt

Hahah, jag satt och skulle försöka hitta en bild som jag kunde lägga in i ett inlägg och då hitta jag den här underbara schteeeek bilden på mitt brorsbarn.


Hahah, är hon inte bara fööör söt? Lik sin faster , kanske (aa). Tindra-li Häggström, jag älskar dig. Du är underbar i mina ögon!

Kramar Julia&Tindra-li

Vänner


Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Sorger gör dig mänsklig,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk,
Framgång gör att du Strålar,  
men endast vänner får dig att hålla ut.

Förlåt

Hej alla läsare!
Förlåt för dålig uppdatering från min sida.Men jag är i umeå och umgås lite med släkten så har inte tid att blogga egentligen. Fast nu när jag är hos brorsan fick jag låna datan en liten snabbis. Igår när jag och mamma landade hämtade morfar oss på flygplatsen och sedan åkte vi till min mormor där jag, min morbror, hans sambo och min kusin skulle bada bubbelbad och sedan basta. Vi hade bastutävling och tyvärr vann inte jag, men det är saker man får ta. Hihi. Senare när vi hade bastat klart kom min kära storebror, hans sambo och deras dotter(fasters älskling) :). Så åt vi middag hos mormor tillsammans och hade jättemysigt. Tyvärr hände det lite saker senare på kvällen när alkoholen tog för stor roll men det är inget jag vill berätta här. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra faktiskt, middag hemma hos brorsan blir det iallafall.
Jag har tagit massor med bilder så ni får se dom sen när jag kommer hem på söndag. Men nu vet ni vart jag är om jag inte bloggar så mycket. Jag träffar ju inte min släkt på mammas sida så ofta, max tre gånger om året så vill ta vara på tiden jag får med dom.Hoppas ni förstår. Men nu ska jag nog kila iväg, kan hända att det kommer ett litet inlägg senare ikväll när jag kommit hem till morfar igen. Aja, men vi hörs älsklingar!

Bamse kramar Julia

Vaken igen

Nu har jag vaknat igen. Hahah, är fortfarande skittrött och min mobil funkar inte, asså det är något fel med att jag inte kan skicka medelanden. Gissa hur lack jag är? Aja, that's life :) Ska gå ner och beställa thai mat med pappa nu. Hörs senare. Kramar Jennifer!





Skillnaden mellan en riktig och en simpel vän är att, En simpel vän har aldrig sett dig gråta, medans En riktig vän har axlarna våta. En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas, En riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig. En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna, En riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig. En simpel vän undrar om du är kär, En riktig vän vet redan när den ser dig. En simpel vän skulle prata med dig om du stog på en bro, En riktig skulle ställa sig på kanten och gå med dig till sista andetaget. En simpel vän hittar man överallt, medans en riktig finns bara i hjärtat. Du är en äkta vän Julia!

Trött som bara den

Jag vet seriöst inte vad jag gör uppe nu? Men jag har inte kunnat somna på hela natten så jag har kollat på tv och sånt. Kanske är dags att gå och lägga mig snart? Nej men kommer ni ihåg att jag snacka om att jag skulle sova hos Josefin?! A iallfall, det blev ändrade planer. Men jag kommer till det, ska berätta om igår kväll först. Jag och Josefin satte oss på pendels till sollentuna. När vi kommit dit möte vi Markus, vi drog hem till Markus och så kom hans vän Albin. Dom åt och vi typ satt och kolla på ;) Sen gick vi upp på rummet och kollade på film och myste. Sen var klockan typ halv tolv och vi hade sagt till Josefins pappa att vi skulle vara hemma till tolv. Spå då fick vi bråttom. Josefin hade såklart inget att åka på så vi fick inte gå på bussen :/ Men sen nästa busscafför var snällare, men då var det ändå ingen ide typ för klockan var redan 12. Jag sa till JOsefin att vi kunat sova över hos dom, men icke sa nicke. Nej men jag förstår henne faktiskt. Det var första gången hon svek sin pappa, och nu känns det som att jag var anledningen.. Iallfall, då kom vi till sollentuna station där Josefins pappa kom och hämtade oss efter ett tag. Han ville inte att jag skulle sova över hos dom för han ville prata med Josefin, så han skjusa hem mig. Så jag var hemma kanske runt 2. Visst minna föräldrar blev lite sura. Men mest sura var dom för att jag svikit Josefins förtroende eftersom att hon aldrig vart ute så länge. Förlåt Josefin, de ordnar sig i promes! Nej nu ska jag gå och försöka få lite skönhetssömn. Så jag skriver sen när jag vaknat.. Många pussar Jennifer

18.54

Hejhej bloggen. Jag sitter hemma hos Josefin. Vi ska typ dra till Sollentuna nu och träffa några killar, så jag kanske skrivr senare. Pussar Jennifer


Skvaller



Skådespelerskan Kate Hudson höll under Halloween-helgen en stor fest i sitt hem i Los Angeles. På gästlistan fanns bland annat stjärnor som Cindy Crawford, Courteney Cox och Tobey Maguire. Men enligt New York Post gick det så vilt till att grannarna tröttnade på oväsendet efter midnatt och kontaktade polisen. Kate fick en varning och festen fortsatte istället inomhus. Men partyhumöret verkar inte ha sinat för det. Komikern Sacha Baron Cohen (Borat) stod för underhållningen genom att vara utklädd till en ko och som vi tidigare sett kom paret Gwen Stefani och Gavin Rossdale som bacon och ägg. Bäst utklädd var Cindy Crawford som var en exakt kopia av Amy Winehouse.

Källa: Posh 24

Kollar gamla godingar

Hahah, jag hittade denhär video också. Guuuuud va gammal den är! Det var min och Julias allra första videoblogg. Visst var vi proffsiga? ;) Nej men jag tror att det var den här man inte hör så mycket utav. Tyvärr har jag inte ljud på min dator så jag kan inte höra om det var den. Men jag tror vi prata om några killar vi var på fest hos eller något likande. Nämen, nu ska jag gå och göra mig iordning har bara slappat hela dagen. Jag ska träffa Josefin snart, kulkul :) Ska sova hos henne också! Vi får se vad vi hittar på!? Tror vi kommer vara ute, juste sen skulle vi kolla på high school musical 3 också.. heheh. Vad vi tycker ju de är bra, låt oss :) Nu ska jag som sagt gå och sminka mig mm skriver senare. Kyssar Jennifer


Länge sedan :)

Grymt länge sedan asså. Men det är kul att se :) Här får ni ett litet smakprov utav vad jag och Julia gör på dagarna. Love u bestfriend! NI får ursäkta hur jag såg ut, hade en sån här orkar inte göra något dag, så jag hade tagiot på mig luffarkläder och typ inge smink alls, hehe!


Kramar Jennifer

Förlåt men..

Förlåt att jag säger det rätt ut:
Men vår blogg suger rent utsagt.

Wonderful morning

Godmorgon alla läsare!
Idag vaknade jag faktiskt ganska tidigt, vakna av att pappa prata i telefonen. Men det var ändå bra för jag ska träffa Elin snart. Ser ut att vara fint väder ute ju! Efter jag vart med Elin ska jag till läkaren och sen kanske träffa bästevän om hon har lust.  Förlåt för väldigt tråkigt och kort inlägg men nu måste jag skynda mig!
Kramar Julia


Godmorgon

Godmorgon alla söta läsare! Sovit gott?
Det har inte jag iallfall, jag somna i soffan. Så nu har jag inte lite ont i ryggen asså. Så typiskt mig. Vad skajajg göra idag? Hmm.. juste jag ska vara med Julia efter hon har gått till doktotrn och tagit sina sprutor. Får se vad vi ska göra, antagligen kommer vi typ vara i stan, eller hemma hos henne. För Julia är ju allergisk mot katter, och jag har en katt, så vi kna inte vara har överdrivet mycket. Men någon gång ibland. Fast det gör mig inte ett skit, för det är grymt mycket roligare hos Julia satt. Nu ska jag gå och göra något annat, kanske äta frukost elelr likande. Puss på skinkan ;) / Jennifer


Kärlek


kärlek kommer, kärlek går
men min bästavän består.

Ett lyckligt leende på läpparna


Bli inte glad om personen smsar.
Bry dig inte om personen ringer.
Gå inte och längta efter att personen ska höra av sig igen.
Det är att hoppas för mycket.
har du inga förväntningar kan du inte heller bli besviken.
Klandra inte dig själv om något går snett,
lägg skulden på någon annan.
Det man inte vet lider man inte av.
Bli inte ledsen om du ser personen med en annan, bara bit ihop.
Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar,
få dina ögon svullna och röda,
få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut.
Du ska inte behöva gråta dig själv till söms och låta personen somna
med ett lyckligt leende på läpparna,
INGEN ska få ta ifrån dig din stolthet!


Kärlek på högsta nivå!

Hej allihopa!
Julia is here. Just nu sitter jag här och bloggar lite, har inte hunnit blogga under dagen eftersom jag vart hemma hos Elliot. Hihi, fan va kul vi hade bror! Det är i princip det ända jag har gjort idag, åkte till han ganska tidigt vid 11 ungefär sen var jag där, vi kollade på massa videoklipp på youtube och skratta som fan. haha, sen skulle han åka in till stan med Johan och Dennis så vi gick hem till Dennis en snabbis sen drog dom till stan och då var jag tvungen att dra hem. Sen har jag typ inte gjort så mycket mer, typ bara pratat med mamma och pappa. Har ju inte träffat pappa på ett tag eftersom han är borta ganska mycket nuförtiden, menmen det är inom jobbet så han gör det ju bara för att vi ska ha det bra.
Juste, jag vill tacka Jennifer för det underbara inlägget nedanför. Du ska veta att jag känner exakt samma för dig gumman, vi måste ta vara på det vi har för det är äktavänskap, och äktavänskap växer inte på träd! Du är allt för mig bästevän,  kärlek på högstanivå! Men nu ska jag kila, kommer nog inlägg senare.

Bilden är tagen på mitt landställe i somras, fan vad jag vill tillbaka!

Kramar Julia

I really love you

You are on my heart just like a tato.
Vi har snart känt varandra i 9 månader, ojoj va tiden går når man har kul asså. Och jag visste redan från första dagen jag såg dig att du var speciell, inte som alla andra. Ni fattar nog vad jag menar, bäääst! Ja, gumman i mina ögon är du fan bättre än perfekt. Du har vissat min äkta vänska påriktigt, jag skulle inte vart den person jag är idag om jag inte haft dig lilla stumpan. Jag vet att orden "jag älskar dig" verkligen är överskattat idag, alla säger det typ till var och annan. Men till dig menar jag det verkligen - Jag älskar dig Julia Strömberg! Här kommer lite blandade bilder. En liten del utav alla underbara minnen vi har tillsammans. (OBS, vissa bilder är väldigt gamla!!!)










Lite utav alla miljoner bilder vi tagit. Jag kommer älska dig till mitt sista andetag hjärtat!
Och som jag sa, bilderna är gammla.

/ Jennifer

19.53

I dont really care what people say, i dont really want what the wants too.

Hemska trött

Åååååh va trött jag är. Jag har verkligen sovit hela dagen fram tills nu. Och nu känns det ju ändå rätt meningslöst att hitta på något, så stannar nog hemma resten av dagen. Måste typ plugga svenska.. give me five på den, eller inte. Hahah mitt liv är lite tråkigt just nu. Nejmen nu ska jag gå och köra Redbubble, hehe de är fett kul asså! Och ikväll klockan 9 är det desperat hemmafruar, något att se fram imot om man har en sån har tråkig dag som jag, Tjingeling / Jennifer


You have no ide about how much I miss you..

Skvaller!



Oscarsvinnaren Jennifer Hudsons sjuåriga brorson hittades skjuten till döds i baksätet på en stadsjeep i måndags morse. Hela landet, även presidentkandidaten Barack Obama, har varit engagerade i jakten på pojken som försvann efter dödskjutandet av hans mormor och morbror. Jennifer var tillsammans med sex andra familjemedlemmar på sjukhuset i Chicago och identifierade pojken.

Källa: Posh 24

Nyvaken

Jag vaknade för typ 1 minut sen känns det som, vet egenttligen inte vad jag gör uppe såhär tidigt. Men jag kunde typ inte somna om, så vad ska man göra då? Jag somna framför tv igår, hehe. Kolla på scrubs eller vad det heter. Idag måste jag typ plugga :/ . Jag vet på lovetoch allt, men det är ett måste fan satt jag kommer nog inte göra något speciellt idag, så jag tror det kommer bli en hel den bloggande också. För jag kommer inte orka plugga hela dagen. Har ingen aning varför jag börja tänka på det här, men kommer ihåg när jag typ alltid sa "ffs" efter varje mening.. sköning jag är ;) Aja, nu ska jag gå och göra någonting annat.
 Kiss and Hugs Jennifer

Inge mer bloggande ikväll

Nej nu ska jag krypa ner framför tv, plus att min lillasyster och hennes kompis typ tvingar iväg mig, hahah. Aja ni får ha det en trevlig kväll så hörs vi imorgon! Puuuuuuuussar / Jennifer


Suddig bild på min älskling, hihi. I love U!

Hemma igen

Hej alla sötnosar. Nu sitter jag här vid datan igen. Har vart ute med Josefin nu på eftermiddagen/kvällen. Vi färgade bla hennes hår. De blev verkligen sjukt snyggt! Även fast hon inte tycker det själv :) Nu ska jag gå och mysa ner framför soffan tror jag, hehe. Jag är grymt lat idag, höll typ på att somna idag hos Josefin. Sen ska jag svara på alla mina 100 olästa medelanden. suck -.- hehe. Någon som har något kul tv-pogram att tipsa om? Tänkte kolla på "boston teaparty" eller något liknande i den formen. Jag skulle ju sovit över hos Julia men hennes mamma ville inte satt. Skriver mer snart igen. Kramar! / Jennifer

Hemmakväll

Hej alla läsare!
Just nu sitter jag i soffan och ser lite på tv medans jag bloggar. Vi sa förut att Jennfier skulle sova här men jag fick tyvärr inte göra något. Mamma ville ha en myskväll eftersom vi inte träffats på ett tag. Vad gör ni en måndag kväll som denna? Jag hoppas ni gör något kul. Innan jag ska gå och se på film med mamma tänkte jag först bara säga lite snabt vad jag ska göra i morgon. Jag har faktiskt inte bestämt så mycket, ska hem till Elliot sen vet jag inte riktigt. Förmodligen är jag med honom ett tag. Men nu ropar mamma, vi hörs senare!

/Julia


Hemskt!

Läs den här texten, den är hemsk. Jag vet att den är lång men den är spännande och väldigt gripande. Absolut värd att läsa!
För två årsen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 23.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Dey fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av. Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och ddet blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrat tejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänk´tr att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i alla fall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att dugg regna så flickan började små springa." duns". Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen.Fan ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tg tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen. Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan.
- nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser  en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in. Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det sotd " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvo kuvertet på bordet. Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h.  ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! manenne från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst. Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kändee på sig att det var något som var fel. det kändes osm att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet. Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en rels, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dem hade läst brevet som låg i flickans rum. Nu hade dem ringt polisen, så flickan var eftrelyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och ban fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någontinig. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till relsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad résten av livet. Mannen tog med hene in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flikan död.

Tiden går..

.. och minnena består. Jag sitter här framför datan och kollar på bilder som jag och Jennifer tagit under tiden. Och ser dom där fina skogen bilderna.








Här fick ni se några av dom. Gumman, alla våra minnen är så otroligt fina. Kärleken till dig är obeskrivlig!

Nu har jag pratat klart med min mamma om det vi skulle prata om, så får se vad jag ska göra nu. Kanske åker in till stan och träffar Sofie, skulle ju egentligen träffat Alex idag men han är på kryssning. Ikväll är jag nog med bästevän. Vi hörs sen!

/Julia

Fransk manikyr

Du ska ha moderna kläder, rätt hårfärg, sminka dig på ett visst sätt. Men hur ska naglarna se ut? Vissa vill ha dom långa, vissa vill ha dom korta, självklart det är upp till var och en vad man vill ha. Men jag föredrar lagom långa, dom ska inte va alldeless för långa då tycker jag nästan det blir äckligt om jag ska vara ärlig. Och färgen då, vad ska naglarna ha för färg? Det finns så otroligt fina färger vissa lite udda och vissa helt naturliga. Det jag gillar mest är franskmanikyr, jag tycker det är riktigt fint faktiskt. Det är lagom mycket också, för er som kanske inte vet vad det är ,det är när man målar en vit rand längst ut på nageln (bild kommer här nedanför). Det är ganska svårt att göra på sig själv, men efter några gånger kan du det. Det ända du behöver är egentligen vittnagelack och om du vill ha det lite glansigt kan du bara ta ett genomskinligt över. Otroligt fint, värt att prova!

(inte mina naglar)

/Julia


Byebye miss americen pie

Vi sitter här och nynar till "byebye miss american pie lalallalalla" sen kan vi inte mera, hehe. Julia ska dra hem nu, hon behöver typ prata med sin mamma och Jennifer ska träffa Josefin. Men föhoppningsvis sover vi över hos varandra ikväll. Hejdå!

Big love J&J


Gina tricot

Visst ni att man kunde beställa kläder på http://www.ginatricot.com nu? Kul va? Jag och Julia har tagit en titt där nu och valt ut lite fina klänningar, som vi skulle kunna tänka oss att köpa.





Big love J&J

Back from bed

Hello our babies,
Nu är det lov allesammans, vists är det skönt? Jennifer&Julia birar beer. Hahah, de är bara vi som fattar de där. Vi har manglat i oss en hel grill chips påse idag, höhö. Men visst är det godare med sötsaker på morgonen? Tycker vi iallafall :) Nu ska vi gå och trycka i oss lite riktig frukost och ta lite foton. Vi skriver snart igen.


Bilden är från första dagen vi träffades, d.v.s väldigt gammal!
Från vänster: Julia, Tuva, Jennifer & Sara

Big love J&J

Now we are home

Hej kärar blogg. Nu sitter vi här och gör iordning en dip till ikväll. Vi har typ cream freech (eller hur det stavas) och någon ost och chili smak. Hahah, vi kan säga att de inte luktar eller ser så gott ut. Lägger in bilder på det sen, som vi tar senare under kvälle. Jag gissar att det blir en lång natt för oss. NU ska vi gå och se på Sex and the city, som Jennifers lillasyster köpte idag. De blir tyvärr inge mer bloggande för oss idag, men ni hörs av imorgon!

Big love J&J


So close


You are so close my heart, but I can't feel you.

Skvaller!


Blake Lively och Penn Badgley såg väldigt glada ut på inspelningsplatsen av Gossip Girl på Brooklyn Promenade i New York häromdagen trots att de spelade in en ganska obekväm scen. De andra två personerna på bilderna ryktas nämligen vara Serena och Dans nya kärleksintressen i serien! Vi ser verkligen fram emot att se hur det mötet går.

Källa: posh 24

Le och va glad

Hej alla läsare!
Hur mår ni? Själv mår jag väl sådär, har hänt lite saker som jag itne vill gå in på här. Men man får försöka le och vara glad iallafall. Just nu sitter jag här i mitt rum och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från Arlanda. Dom har ju varit i England över helgen så nu kommer dom hem igen. Jag ska sova hos Jennifer ikväll så dom ska skjuttsa mig dit. Jag tror jag och Jennifer bara kommer ta det lugnt, jag är så otroligt trött så orkar nästan inte göra något. Jag kommer självklart ta med mig kameran så förbered er på bilder senare. Mycket bloggande tror jag det blir. Idag vaknade jag upp hos syrran och vi drog till täbycentrum för att beställa hennes glasögon. Haha, hon är så sur för att hon ska få det. Men sånt är ju livet. När vi vart där ett tag åkte jag in till stan och träffade Elliot och Ella. Förlåt för att jag inte var på det bästa humöret, men det var jättekul att träffas! Nej, nu måste jag nog gå och packa lite. Men vi hörs sen, Chiao!

Ingen kan älska dig så som jag älskar dig


Big love Julia

Godmorning

Godmorgon alla läsare! Sovit gott? Det har iallfall jag. Somnade ovanligt tidigt igår, typ runt 12 så nu är jag utvilad. Haha, och jag känner inte av något i halsen längre så det känns jättebra. Idag får jag se vad som händer, först ska jag typ kanske åka och handla ett par nya jeans med mamma och nytt smink, sen ska jag antagligen sova hos Julia ikväll eller hon hos mig, eller så ska jag vara med några andra. Aja vi får se :) Ska nog gå och göra mig iordning nu. Ha en fortsatt bra förmiddag <3

Big love Jennifer

Lugn lördagskväll

Jag ska bara vara hemma ikväll och chilla. Hahah, förresten får jag inte gå ut och så har jag skitont i halsen, satt förutsättnigarna var inte dom bästa. Så jag har suttit hemma med mamma och min lillasyster Stina hela kvällen och kollat på "otäcka djur" eller något liknande. Filmen gick iallfall på 3;an. Den var väl sisådär. Har sett bättre men absolut sämre också. Nu kom pappa hem, så ska gå och hälsa på han. Få se om de blir något mer blogande ikväll annars får ni ha en mysig kväll. Kramar!


Bild från sum 08, vill tillbaka!

Big love Jennifer

Julia is here

Hej alla läsare!
Nu har jag fått skäll av Jennifer att jag inte bloggat speciellt mycket,hihi, men jag har varit hos syrran och är fortfarande där så har inte haft tid. Men nu när jag fick tillfället att blogga klart att jag gör det då. Idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket, jag har varit med Monica i täbycentrum och shoppat lite. Jag köpte nya jeans och smink. Juste, sen träffa jag Angelica på ginatricot, trodde ju verkligen inte att jag skulle träffa dig just där. Menmen, kul var det iallafall. Igår kväll tog jag det bara lugnt, jag känner att jag verkligen behöver vila ut för just nu är allt bara kaos. Så den här helgen lär nog bli en lugn helg. Men sen på höstlovet då kommer jag nog igen! Hihi, förmodligen ska jag träffa bästevän på måndag om jag inte ska träffa Alex. Så då kanske det blir att jag sover hos henne eller hon hos mig. Nej men nu ska jag nog gå. Min lördag kväll blir nog väldigt lugn, hur blir er?

Big love Julia

It's like you are my favorite drug


Skvaller!



Heidi Klum presenterade sin sminkkollektion Very Sexy Makeup Collection for Victora?s Secret. Lanseringsfesten hölls på The Grove i Los Angeles. Trebarnsmamman var lika vacker som alltid. Det verkade nästan som hon förberedde sig för Halloween, utklädd till Tingeling!

Källa: Posh 24

Godmorgon

Halloj alla söta läsare! :)

Hade ni en bra fredagskväll? Det hade iallfall jag. Inte för att jag minns allt för mycket. Men jag var på fest med Paulina och Dessie i upplands väsby. De var lite pinsamt för vi kände inga dära. Minns att jag råka spilla dricka över en dator och typ börja gråta (?) Hahah, jag var lie känslig. Men sen kom polisen till festen och det var fett läskigt för vi ville ju typ inte bli tagna. Så vi spelade som ingenting hade hänt. Vår buss hem kom efter 45 minuter. Vi drog hem till Paulina, då kanske klockan var runt 2. Sen blev jag hämtade av min mamma hemma hos Paulina, som inte var speciellt glad. Så kom jag hem runt halv 4 imorse. Hörs snart igen.

Bild från igår innan festen Dessie, Jenoa, Paulina, Alma & Jag

Update: Jag har fett ont i halsen (tror jag blivit smittad av Dessie & Paulina), sitter hära och dricker apelsin juice. Hahah, inte för att det är bästa medicinen mot halsont men gott är det iallfall. Yummi!


Big love Jennifer

Hemma hos paulina

Hejhej bloggen!

Efter skola drog jag och träffade paulina, vi gick till taco bar och åt, haha som vanligt! Sen kom Dessie och Jenoa. Vi gick hem till paulina och nu sitter vi här. Men jag orkar inte skriva så mycket mer nu. hörs snart!



Jag&paulina just nu :)

Big love Jennifer

Skolan snart

Godmorgon alla läsare? Sovit gott? De har iallafall jag :)

Snart blir det iväg till skolan som gäller, men de gör inge. För jag är på jättebra humör idag eftersom att jag fick VG på fysiken. Jag är stolt över mig själv. Eftersom att det inte är de ämne jag är starkast i. Så de kan jag nog leva p ett tag. Helt vanlig skoldag idag. inga prov.. skööönt! Sen efter skolan får vi se vad som händer, kanske åker hem direkt eller inte, för jag har lite ont i halsen. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och skynda mig till skolan. Kram!

Big love Jennifer

Skvaller!



En del av gänget från Disneyfilmen High School Musical 3 medverkade i Early Show på den amerikanska Tv-kanalen CBS imorse i New York. Ashley Tisdale har färgat sitt hår brunt, som faktiskt är hennes naturliga hårfärg. Men vi gillade det när det var lite mörkare som på Hollywoodpremiären av filmen. Nu är det för rött, håller ni inte med? Självklart var också det populära paret Vanessa Hudgens och Zac Efron där, också kända som Zanessa.

Källa: Posh 24

Stockholm från en annan vinkel!






Stockholm är en vacker stan trots allt.. Visst?

Big love Jennifer

Kvar för att stanna!

Hej alla läsare!
Som rubriken säger är jag tillbaka för att stanna! Känns väldigt skönt har faktiskt saknat det men haft mycket i skolan och så, så har ju faktiskt inte hunnit med. Men nu ska jag försöka blogga minst en gång om dagen. Idag har jag varit i skolan, och sen som jag brukar göra på onsdagar, ta sprutor. Nu ska jag plugga lite engelska.
Förlåt för tråkigt inlägg men är så otroligt trött.

Ingen kan älska dig mer än jag.

Big love Julia

Tröttnat

Någon mer än vi som har små tröttnat lite på designen och headerna?

Den tjugoandra

Hejsan, sötnosar! Hur mår ni?

Jag mår toppen verkligen. Idag gjorde jag biologi provet ju, och det gick helt okej faktiskt. Jag ska inte säga att jag tror att de kommer bli ett VG eller något för då blir de G, jag är sån människa. Men de kändes bra kan jag säga iallfall. Och nu är alla prov klara för denhära veckan, så nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta på lovet. Tänk att det är lov om 3 dagar. Guuuud va skönt, orkar inte mer skola just nu. Så jag behöver verkligen lov. Förra tiden vid dehära året var jag i London med Iselin. De var verkligen minnen för livet, minnen man lever på ett tah framöver. Men dehär lovet händer det inget speciellt eller vad jag vet iallfall. Jag ska mest vara hemma, mycket med bästevän tror jag och kanske några fester eller något, jag har inte bestämt något än, men det händer ju alltid något kul när man är med julia satt.. =)


Bara för att jag älskar Julia mer än er ;)

Big love Jennifer

Tillbaka.. igen!

Nu har jag sagt det om och om igen, men nu ska jag verkligen börja skriva dagligen igen. Vetinte hur det blir med Julia med hoppas hon ochkså fått upp suget igen! Jag behövde verkligen en paus från bloggen, det blev för mycket och så tappa jag suget. Men nu är jag som sagt tillbaka :) Ska gå och plugga bilogi, vi har prov imorgon på de! Skriver kanske senare ikväll. Kramar!

Såhär ser min kväll ut dåra.. hur blir eran?

Big love Jennifer

Förlåt förlåt förlåt

Okej, vi sa att vi börjat nu igen så sluta vi uppdataera bara. Men nu ska vi börja med bloggen på riktigt igen. Ska skriva mycker nu, så ni har något att läsa om! Hahah, jag sitter här hos min farmor och gör inte mycket alls. Var tvungen att sova här inatt pga utav att mina föräldrar inte litar på mig,.. men det gör inget alls, kul att träffa släkten liksom. Jag kommer bara vara men släkten hela helgen om jag tänker efter. För ikväll måste jag sova hos min mormor. Jag hatar när mina föräldrar är besvikna eller inte tror mig.. uschusch! Menmen, så då kan jag bara blogga massa ikväll tror jag, eftersom att jag bara ska vara hemma. Nej nu ska jag gå och äta frukost. Tjingeling!

Visst är det fina färger på hösten?

Big love Jennifer

Jennifer hära

Äntligen skirver jag mitt första inlägg på 2 veckor eller någor.. tiden har verkligen gått. Förlåt för vårt uppehåll i bloggen men vi orkade inte riktigt då. Men nu när jag skriver känner jag verkligen att jag saknat bloggen. Så nu är jag igång igen och kommer skriva minst 1 gång varje dag. Sitter och smsar med massa människor och mina batterier kommer ta slut närsomhelst så jag måste avsluta inlägget här och gå och ladda min mobil. Vi hörs!

Big love Jennifer

Skvaller!


Premiären av filmen High School Musical 3: Senior Year i London hölls på Empire i Leicester Square. Filmens stora stjärnor Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Zac Efron och Corbin Bleu var självklart där. Zac såg trist ut i sin enfärgade kostym men flickvännen Vanessa stal showen med sin coola glamrockiga stil.

Big love Julia

Tjejen och killen

Jag hittade en text på pea som jag tyckte va så bra. Den är värd att läsa, glöm inte att efter ni läst den, läs den igen fast börja nedifrån och upp.

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling
Tjejen: Älskling

När killen tröttnat på tjejen, så läser du texten nedifrån och upp.

Dålig uppdatering..

Shulululu!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid att ens sätta på datorn haft så mycket annat att göra. Om ni undrar vart Jennifer har tagit välgen så har jag ingen aning. Men jag hoppas hon kommer blogga snart!! Igår var jag i skolan, fick veta att jag fick vg- på provet jag hade i måndags. Och gud vad glad jag blev. Trodde faktiskt bara att jag skulle få g. Efter skolan åkte jag in till stan med Emma och träffade massa folk där. ´Hann inte vara där så länge eftersom jag skulle dansa senare. Dansen i går gick jättebra! Idag hade vi väldigt kort dag i skolan, började halv 9 och slutade 12. Vi hade bild och spanska sen hade vi inget mer så det var jätte skönt. Nu tror jag att jag ska åka och träffa Erik, vi sa igår att vi skulle träffas men får väl se hur det blir annars stannar jag hemma och pluggar. Klockan 4 ska jag ju ta mina sprutor, SUCK. Börjar ledsna på dom nu faktiskt, tar så mycket tid. Menmen, det är ju för mitt eget bästa. Men nu ska jag avrunda det här inlägget. Vi hörs, Chiao!

Big love Julia


GRATTIS GUMMAN!!


Grattis på namnsdagen Jennifer, kärleken är obeskrivlig!!

Big love Julia

Ovänner..


Skjills aldrig som ovänner,
du vet aldrig vad som händer i morgon
och om det värsta sker kommer du föralltid leva med att ni aldrig blev vänner igen.

Varför alltid så svårt?

Hejhopp våra sköna läsare!
Idag mår jag faktiskt ovanligt bra, hur mår ni själva? Idag var det ju skolan som gällde, hade prov i no idag eftersom jag var borta när den riktiga provdagen var.och det gick faktiskt ganska bra tror jag. När jag åkte hem var det plugg jag ängnade den mesta tiden åt. Eftersom det bara är samanlagt 7 eller 8 skolveckor kvar behöver jag lägga i ett kål ( eller hur det stavas). Nu kanske ni undrar vad rubriken ska betyda, men jag slår var om att det är någon mer än jag som tycker att det alltid är lika svårt att komma på någon rubrik (?)  Aja, nu måste jag nog kila. Men vi hörs, Chiao!

Big love Julia

Goda nyheter..

.. Vi är tillbaka, med nya hårfärger och nya ord. Whiho!!  Vi kände att det var något som fattades i vår vardag och det var ju självklart bloggen kom vi fram till idag. Skönt att komma igång igen, som förut. Fast nu har vi lovat oss själva att skolan faktiskt går före. Så det får ni säga vad ni vill om, har vi mycket i skolan kommer vi ej blogga lika mycket. Nu kanske vi undrar vad vi menar med "nya hårfärger" men det är exakt som det låter, vi har färgat håret. Nu är vi båda brunetter! Bild kommer här nedan. Idag har vi inte gjort så mycket bara chillat. Det har ju inte precis varit det bästa vädret om man säger så. Men vi har köpt färg och så har Julias mamma hjälp oss att färga våra hår. Men nu måste vi kila, tiden går. Chiao!


Hårfärgen.

RESULTAT!!
Va tycks?

Big love J&J

Bloggpaus!

Vi har valt att ta en bloggpaus.. orkar inte blogga för tillfället. Eller det finns inte tid för det, finns så mycket andra saker som går förre. Så nu vet ni att vi har bloggpaus. Eller vi kommer inte skriva lika mycket iallafall. Kanske lite ibland.

Big love J&J


RSS 2.0