Allt dess snack..

om fjortisar och blablabla. Jag orkar inte höra på allt snack om vilka som är fjortisar eller inte! Vafan låt folk se ut som dom vill?! Om dom vill ha tuperat hår, så visst! Om dom vill sminka sig mycket och ha foundationen på läpparan eller vafan, visst! Låt folk see ut som dom vill. Varför jag just tar upp fjortisar är för att det är så många som kränker ner personer med bl.a "fitt fjortis" hor fjortis" samt mera fula saker. Jag fattar inte varför folk roas utav att trycka mer andra? Jag förstår inte det roliga i det hela. Jag&Julia har ju själva blivit kallade det ett antal gånger här på bloggen, vi bryr oss liksom inte så det är ingen ide att fortsätta hålla på.. ni får oss inte att se oss själva som sämre personer (eller vad är erat mål?!) vi känner oss mer som starka personer som slipper hålla på som er. Att trycka ner andra personer för att få bättre självförtroende är inte acceptabelt! Jag orkar inte höra mer om allt bullshit längre. Kan folk inte bara sluta? Och varje gång jag tänker på det här kan jag inte råför att en enda tänke kommer upp i hjärnan och det är "Har folk brist på liv nu för tiden?!!" Låt folk se ut hur fan dom vill.. Sverige är ett fritt land, har jag inte rätt?


Big love Jennifer


Kommentarer
Postat av: Byggarn

helt rätt!!!! stå upp för era åsikter....

2008-09-13 @ 17:50:59
URL: http://tramlinger.blogg.se/
Postat av: Anonym

Byggarn tack!!

2008-09-13 @ 18:15:55
Postat av: jennifer&julia

Byggarn, aah!

2008-09-13 @ 18:16:14
URL: http://julifer.blogg.se/
Postat av: Anna

du är bäst jennifer <3 du är fan ingen fjortis heller :) ja har känt dej i ett eller två år du har vart men vem bryr sej lixom :)

2008-09-13 @ 18:36:25
URL: http://pannas.blogg.se/
Postat av: Anonym

och ni bryr er inte? ni lägger bara ner tid på att skriva ett helt inlägg om du förbannade ni är.. ehm okej? vi som inte gillar fjortisar, har inte vi rätt att tycka som vi vill då? om det endå inte är nått fel på att vara fjortisar tycker jag att ni kan åtminstonne stå för att ni är fjortisar.

2008-09-13 @ 20:30:12
Postat av: jennifer&julia

tack anna! :)

2008-09-13 @ 20:59:11
URL: http://julifer.blogg.se/
Postat av: jennifer&julia

Anonym, men guuud du verkar ju inte fatta själva vitsen? Man går inte runt och säger kränkande ord till folk hur mycket man än hatar dom! Då har man sjunkit på en lägre nivå en den man hatar! suck -.-

2008-09-13 @ 21:00:38
URL: http://julifer.blogg.se/
Postat av: almis

hur fan ska dom kunna stå för något dom inte är anonym? öppna ögongen tjejerna har vuxit upp och förändrats.. bara för att du själv ligger på samma bebis nivå som alltid. och om du har en åsikt kan du väl åtminstomnde stå för de och ditt namn. så fegt att vara anonym!!!!!!!!!

Fortsätt blogga nu tjejer, jag älskar er blogg och läser den dagligen. ;)

2008-09-13 @ 21:07:30
URL: http://almass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0